Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Normal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar
Allah Allah ya hani doğum sancısı çok başkaydı ona dayanması zordu falan. Bu sertlesmelerin hep mi sanciymis yani bir diğer seçenek de senin kv nin çok mübarek bir insan olması bir süre daha ertelenir inşallah canım

Kızlar bir sorum olacak size. Gebelikte öksürüğe ne iyi gelir?? Kontrolüm yarın 37 olacağım doktora sorarım ama iki gündür fena öksürüyorum en azından bugün için beni rahatlatacak bi önerisi olan var mıdır?

Normal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar
Tedbir amaçlıdır . Doktorun çok olumlu konuşmuş sen onu dinle stresli bir zamandaymışsın o tetiklemiştir . Ve evet o iğneler nalet bişi Senin için de bebeğin için de her şey çok yolunda gitsin inşallah

Kız -inşallah bekleyeceksin ama- olur da doğurursan kaynanan gerçekten çok temiz kalpli birisi diycem, bu kadar tutmaz yani

Ay güldürmeyin hiç aklıma gelmemişti ndkfkf doğru gerçekten

Anam beni kıvrandırıyor sancılar geldiğimden beri 100 oldu hep zaten ve çok uzun sürmeye başladı ondandır belki. Yine de ben de daha ağrılı bi şey bekliyodum açıkçası

Artık az kaldığı için yeme içme konusunda daha motiveyim zaten, sayılı gün neticede. Yorulmayım diye hareketi azalttım belki o da etkiledi bilmiyorum. Salataya devam anacım
Ben artık salata da yiyemiyorum midem yangınlar içinde sürekli hiç istahım kalmadı. Diyet listesindekileri bile azaltiyorum midem cok yandigindan. Ama az kaldi sabir

Ben artık salata da yiyemiyorum midem yangınlar içinde sürekli hiç istahım kalmadı. Diyet listesindekileri bile azaltiyorum midem cok yandigindan. Ama az kaldi sabir
Bir yıldır dikkat ediyorum, maksimum bir ay gözümde hiç büyümüyor artık. Son düzlük, bu kadar emek vermişiz, biraz daha veririz, içimiz rahat olsun yeter ki

Hala düz mü yatıyorsun peki dondurduler mi sağa sola

Aslında o kadar farkımdayım ki bunu her bebeğin bir olmadığını mantığım bunu biliyor ama davranış ve kabulleniş olarak bunu kendime anlatamıyorum. Öncesinde sağlıksız gebelik geçmişim olduğundan sanırım hep bi sorgulama modumdayım. Hem bebeğime hem krndime eziyet ediyorum. Bende eşimle aynı boydayım ama onun bacak boyu kısa göcdesi uzun. Bi fabrikadan çıkmış gibi her bebeğin aynı olmayacağını biliyorum ilte gereksiz evham yapıp kendime süreci zehir ediyorum. Bi de dediğin gibi müdahele edemiyorum zaten. İşte bazen bi boşluk hissi geliveriyor kötü hissediyorum

Hemşire de pozitifligiyle ünlüymüş belli ki
Düz ya nst çıktı şimdi yan döndüm çok daha az kasılmalar. Doktor gelince söylicem
Ay dur ben bu sabah instagramda bununla ilgili bir şey gördüm, nst de yan yatılır düz yatınca x (mesane olabilir ama emin değilim) baskı yapabilir o da sancı olarak çıkabilir diyordu. Doktorun da söyler zaten herhalde.

E hep düz yatırıyor ama niye kii

Beni de perşembe günü 38+0 da yatırıyorlar doğum için. Gelişme geriliğini bir türlü tam anlamıyla toparlayamadık. Geçenlerde haftasını yakalamıştı, şimdi yine orada kalmış. Neyse ki 2500ü geçti görünüyor (tabi cihazın ölçümünün üzerine aşağı doğru sapma söz konusu olmazsa). Yine de ölçümleri kendi haftasından geride olduğu için tedirginim. Umarım her şey yolunda gider. Sırayla eleniyoruz

ben hic duz yatamiyorum ultrason scan suresince 5 dk o kadar. ondan da olabilir belki toplanmalar

Yok canım şekerle alakalı değildir senin benim tamamen kendi hatam diye düşünüyorum. Şekerim biraz yüksek seyrediyor diye doyana kadar pek yemiyordum şekeri çikolatayı kesmiştim.Sanki çok biliyormuşum gibi kendime kızıyorum. Bebeği iyi besleyemedim diye düşünüyorum. Doktor bişey demedi kan akışı iyi salı tekrar ultrason olacak. Bu süreçte devlette perinatolojiye gittiğim için çok soru soramıyorum kendi doktorum olsa daha iyi bilgi alırdım sanırım. Bi de neden karın çevresi geride diye erken alınıyor daha fazla geride kalmasın diye mi?

Kız hiçbirimiz aralığa kalmicaz bu gidişle bizimkiler illa akrep olmak için çabalıyor jxjxjd

E hep düz yatırıyor ama niye kii
Doktor daha iyi açıklar, belki ben karıştırdım ama yan yatınca sancı azaliyorsa bu bir bulgu sonuçta. Haberler iyi bence, doğum sancısı olsa duruşla falan değişmez bence.
ben hic duz yatamiyorum ultrason scan suresince 5 dk o kadar. ondan da olabilir belki toplanmalar
Beni de rahatsız ediyor sırt üstü yatmak. Nst çekilirken de tam sırt üstü değil de yine yana eğik yatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…