Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
33 haftalıkken bende aynı durumdan yattım canım hiç korkma, hatta çift doz ciğer geliştirici oldum. Bende de aşırı derece de toplanma var, her toplandığında 100 üzeri sancım çıkıyor nst de. Ve aşırı düzenli :) karnım toplanmanın dışında sürekli taş gibi hala ama alıştım doktor bel ve kasıkta hissetmediğin sürece korkma dedi.

benim de öyleydi geceye insülin verdi öyle düştü. saat 7de yiyorum en son yemeği yine de açlık yüksek geliyordu artık
Şu üç gün daha bir dikkat edip, hiçbir değişiklik olmazsa endokrinolojiye gideceğim. Bu kadar dikkat ettikten sonra şu son düzlükte çocuğumun şeker içinde yüzmesini istemiyorum

Bencede değil kuzum benim 1 hafta geriden geliyor ya karın ölçüsü 2400 dü kilosu bakalım ptsi yine çağırdı büyüdümü bende merak ediyorum herşey olacağına varır sakın üzülme stres yapma

Yapmasam temiz olmazdı ama kız 40 kiloyken halıyla düşücektim halıyı bırak diye herkes bağırıyor ağırlık gitsin diye bende şey diyorum aşağıya düşerse toz olur gagsfsgsgsgs

Geçmiş olsun Stres maalesef çok etkiliyor. Ama gözlem altında olduğun için hiç endişe etme. Kayınvaliden konusunda da çok şanslısın maşallah. Annenin yanında olur bu süreçte. Sen de eve geçince gününün gelmesini beklersin hiç merak etme. Sadece sancı çıkması ağrı sızı açıklık yoksa haftalarca aylarca ileri atılıyor.

Aynen hafta kilo gayet iyi en fazla azıcık kalıp çıkarki sancıların yatışır bence hemen doğurmıycaksın gibi geliyor. Kv gerçekten çok iyi Allah razı olsun, anneciğinde çabucak toparlar inşallah biraz üst üste geldi ama bebişinin sağlıklı bir kiloda haftada olması en iç rahatlatıcı şey güzelce dinlen pozitif düşün

Kendimize yapıyoruz düşündükçe düşünme. Doktor sorun görmüyorsa araştırmamak gerekiyor fikrimce. Her çocuk bir değil. Anne karnını geçtim doğan iki kardeş bile boy kilo bakımından bu kadar farklı olabiliyorken. Anne karnında zayıf şişman uzun kısa olması çok normal değil mi? Kızım dört kilo doğdu şimdi 36. Haftama gireceğim yeni gelen 2400. Kızım uzun doğdu karnımdaki normalin altında boyu. Bence çok normal ben de 163 üm mesela o yüzden de çok normal geliyor. Etrafımıza bile baksak 190 a da insan var 150 ye de. Çok geç de olsa müdahale edemediğim şeylere üzülmeyi bıraktım. Genetik vs bir sürü faktör var sonuçta. Hiç takılma.

Canım benimde 35+6 da yani ptsi günü karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi doktor 2400 dedi kilosunada kan akışımıza baktı gayet iyi dedi fiziksel özelliğide olabilşr ama yakın takibe alıyorum seni erken de alabiliriz bebeği dedi ne kadar erken dedim 37-37+5 de dedi nstye girdim sonra sıkıntı yok cuma gel dedi. Bugün tekrar çağırdı nst baktı sadece ptsi muayene ve nst bakalım tekrar dedi. 36+6 oluyorum tam çarşamba ve cuma ameliyat günleri haftaya beni alabilir o yüzden bende düşünüyorum neden böyle oldu diye cevap bulamıyorum benim şekerimde yoktu ama şeker yinede etkiliyor mu ? Normal beslenmeme devam ettim ben

37ye gelmişsn haftan çok çok iyi kilo için dr bir şey önerdi mi kilo aldırıyo denilen şeylerden yesen kaşar peynir muz vs fayda eder belki sıkıntı yoksa yemende. Daha dün bir konu okudum fl si 7 hafta gerideymiş birinin boyu normal doğmuş. Ölçme hatası olabiliyor bazen bide bebek tortop duruyor öyle. Hiç olumsuz düşünme sağlıkla gelir inşallah

Hadi bakalım hayırlısıyla çıkarsın inşallah kuzumm. Biraz dinlenme gibi birşey olacak. Bebiş bekleyecek inşallah
Normal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar

Normal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar
Kız -inşallah bekleyeceksin ama- olur da doğurursan kaynanan gerçekten çok temiz kalpli birisi diycem, bu kadar tutmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…