33 haftalıkken bende aynı durumdan yattım canım hiç korkma, hatta çift doz ciğer geliştirici oldum. Bende de aşırı derece de toplanma var, her toplandığında 100 üzeri sancım çıkıyor nst de. Ve aşırı düzenli :) karnım toplanmanın dışında sürekli taş gibi hala ama alıştım doktor bel ve kasıkta hissetmediğin sürece korkma dedi.
Olur sevinirimTrendyol link atayım mııı
Şu üç gün daha bir dikkat edip, hiçbir değişiklik olmazsa endokrinolojiye gideceğim. Bu kadar dikkat ettikten sonra şu son düzlükte çocuğumun şeker içinde yüzmesini istemiyorumbenim de öyleydi geceye insülin verdi öyle düştü. saat 7de yiyorum en son yemeği yine de açlık yüksek geliyordu artık
Bencede değil kuzum benim 1 hafta geriden geliyor ya karın ölçüsü 2400 dü kilosu bakalım ptsi yine çağırdı büyüdümü bende merak ediyorum herşey olacağına varır sakın üzülme stres yapma2800dü dün kuzum tabii 400 Gr oynama payı var 2400 de olabilir. Ben 1000 gr altından korkarım dedi doktor. Doğsa küvözde kalabilir ama yine de kötü bi haftada ve kiloda değil dedi
Annem İstanbul'da, kayınvalidem küçük bi ilde. İstanbul maşallah labirent gibi, gitse bulamayabilir hastaneyi bi de tabii. Kadını da joker eleman olarak kullanmaya çekiniyorum artık ama yapacak pek bi şey de yok kuzum bilmiyorum, hanginiz zorda kalırsanız ona gelirim ben dedi
Yapmasam temiz olmazdı amaYat kuzum yat, akıllı ol kendini vara yoğa koşturma boş yere. Sonra hayat boyu temizlik yapmasam daha mı geç dogardi acaba diye düşünmeye değer mi? Evi tertemiz olup şöyle kendine iş çıkaranları dövücem o olacakyat kız
Geçmiş olsunSon günlerde sıklaştı bu toplanma, yani hep vardı doktora da söylemiştim ama düzenli değilse ve ağrı vs yapmıyorsa sorun yok demişti. Her şey üst üste gelince herhalde stres kaynaklı başladı bende
evet ihmale gelmiyor dikkat etmek lazım son zamanlarda.Şu üç gün daha bir dikkat edip, hiçbir değişiklik olmazsa endokrinolojiye gideceğim. Bu kadar dikkat ettikten sonra şu son düzlükte çocuğumun şeker içinde yüzmesini istemiyorum
40 kilo olmana mı halı kadını olmana mı şaşırayım bilmiyorumYapmasam temiz olmazdı amakız 40 kiloyken halıyla düşücektim halıyı bırak diye herkes bağırıyor ağırlık gitsin diye bende şey diyorum aşağıya düşerse toz olur gagsfsgsgsgs
Artık az kaldığı için yeme içme konusunda daha motiveyim zaten, sayılı gün neticede. Yorulmayım diye hareketi azalttım belki o da etkiledi bilmiyorum. Salataya devam anacımevet ihmale gelmiyor dikkat etmek lazım son zamanlarda.
Artık emekliliğe ayrılıyorum40 kilo olmana mı halı kadını olmana mı şaşırayım bilmiyorum
Aynen hafta kilo gayet iyi en fazla azıcık kalıp çıkar2800dü dün kuzum tabii 400 Gr oynama payı var 2400 de olabilir. Ben 1000 gr altından korkarım dedi doktor. Doğsa küvözde kalabilir ama yine de kötü bi haftada ve kiloda değil dedi
Annem İstanbul'da, kayınvalidem küçük bi ilde. İstanbul maşallah labirent gibi, gitse bulamayabilir hastaneyi bi de tabii. Kadını da joker eleman olarak kullanmaya çekiniyorum artık ama yapacak pek bi şey de yok kuzum bilmiyorum, hanginiz zorda kalırsanız ona gelirim ben dedi
Bende dün kontrole gittim.36+4 düm. Bebeğin karın çevreside başı da geride kalmış bacak boyu zaten gerideydi 1-2 hafta kadar. Ben kendimce şekerim yükseliyor diye dikkat ediyordum şekeri kesmiştim. Demekki yanlış yoldayım. Bebek 2650 gram çıktı. Yanlış mı desem 1 gün önce de başka hastanede 2600 ölçüldü. Evet şeker bebeğe zararlı ama kilosunun da geride kalmasına üzüldüm. Nasıl bi beslenme yapucam bilmiyorum. Böyle sıkışmış hissediyorum artık. Zaten bebeğin başı da çok aşağıya inmiş makatta baskı hissediyordum. Pazar tekrar gel nst bakalım salı bebeğe bakalım dediler. Açıklık 4 cm rahim ağzı 15mm Ben yolun sonuna gelmek üzereyim. Gerçi İyi bile dayandık. Azcık kilo alsın bebişimde öyle gelsin inşallah. Stres olmaya başladım ama doğum korkumdan değil. Bebeğim sağlıkla gelecek mi zayıf mı kısa mı falan diye herkese olumlama yaparken motive etmeye çalışırken şu an aşırı bi düşüş yaşıyorum dünden beri ağlayıp saçma rüyalar görüyorum kafamın içi susmuyorHele şu fl kısalığına o kadar canım sıkılıyor ki fetal dna yaptırmıştım. Doktorlar da çok bişey demiyor olabilir o kadarlık gerilik diyorlar ama ben araştırdıkça batıyorum.
Canım benimde 35+6 da yani ptsi günü karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi doktor 2400 dedi kilosunada kan akışımıza baktı gayet iyi dedi fiziksel özelliğide olabilşr ama yakın takibe alıyorum seni erken de alabiliriz bebeği dedi ne kadar erken dedim 37-37+5 de dedi nstye girdim sonra sıkıntı yok cuma gel dedi. Bugün tekrar çağırdı nst baktı sadece ptsi muayene ve nst bakalım tekrar dedi. 36+6 oluyorum tam çarşamba ve cuma ameliyat günleri haftaya beni alabilir o yüzden bende düşünüyorum neden böyle oldu diye cevap bulamıyorum benim şekerimde yoktu ama şeker yinede etkiliyor mu ? Normal beslenmeme devam ettim benBende dün kontrole gittim.36+4 düm. Bebeğin karın çevreside başı da geride kalmış bacak boyu zaten gerideydi 1-2 hafta kadar. Ben kendimce şekerim yükseliyor diye dikkat ediyordum şekeri kesmiştim. Demekki yanlış yoldayım. Bebek 2650 gram çıktı. Yanlış mı desem 1 gün önce de başka hastanede 2600 ölçüldü. Evet şeker bebeğe zararlı ama kilosunun da geride kalmasına üzüldüm. Nasıl bi beslenme yapucam bilmiyorum. Böyle sıkışmış hissediyorum artık. Zaten bebeğin başı da çok aşağıya inmiş makatta baskı hissediyordum. Pazar tekrar gel nst bakalım salı bebeğe bakalım dediler. Açıklık 4 cm rahim ağzı 15mm Ben yolun sonuna gelmek üzereyim. Gerçi İyi bile dayandık. Azcık kilo alsın bebişimde öyle gelsin inşallah. Stres olmaya başladım ama doğum korkumdan değil. Bebeğim sağlıkla gelecek mi zayıf mı kısa mı falan diye herkese olumlama yaparken motive etmeye çalışırken şu an aşırı bi düşüş yaşıyorum dünden beri ağlayıp saçma rüyalar görüyorum kafamın içi susmuyorHele şu fl kısalığına o kadar canım sıkılıyor ki fetal dna yaptırmıştım. Doktorlar da çok bişey demiyor olabilir o kadarlık gerilik diyorlar ama ben araştırdıkça batıyorum.
37ye gelmişsn haftan çok çok iyiBende dün kontrole gittim.36+4 düm. Bebeğin karın çevreside başı da geride kalmış bacak boyu zaten gerideydi 1-2 hafta kadar. Ben kendimce şekerim yükseliyor diye dikkat ediyordum şekeri kesmiştim. Demekki yanlış yoldayım. Bebek 2650 gram çıktı. Yanlış mı desem 1 gün önce de başka hastanede 2600 ölçüldü. Evet şeker bebeğe zararlı ama kilosunun da geride kalmasına üzüldüm. Nasıl bi beslenme yapucam bilmiyorum. Böyle sıkışmış hissediyorum artık. Zaten bebeğin başı da çok aşağıya inmiş makatta baskı hissediyordum. Pazar tekrar gel nst bakalım salı bebeğe bakalım dediler. Açıklık 4 cm rahim ağzı 15mm Ben yolun sonuna gelmek üzereyim. Gerçi İyi bile dayandık. Azcık kilo alsın bebişimde öyle gelsin inşallah. Stres olmaya başladım ama doğum korkumdan değil. Bebeğim sağlıkla gelecek mi zayıf mı kısa mı falan diye herkese olumlama yaparken motive etmeye çalışırken şu an aşırı bi düşüş yaşıyorum dünden beri ağlayıp saçma rüyalar görüyorum kafamın içi susmuyorHele şu fl kısalığına o kadar canım sıkılıyor ki fetal dna yaptırmıştım. Doktorlar da çok bişey demiyor olabilir o kadarlık gerilik diyorlar ama ben araştırdıkça batıyorum.
En hayırlı en sağlıklı zamanda gelsin inşallah yavrularYok benimkisi kendi gelecegi tarihi bekliyor simdilik bir aksilik cıkmazsa. Ben de erken beklemiyorum acıkcası oyle bir his yok içimde aralıgın ilk günleri gibi hissediyorum niyeyse
32+3 benim bebo, en küçük ben ve ikiz kuzularızDaha salı 34 olucamgrubun en küçük bebeleri Orangegreysky Kumraladamavituna1 bizde sanırım
Benim de 10 aralık, korkuyorum iş yerinde doğurcamsen nasıl oldun sancın falan nasıl
Hadi bakalım
Normal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolarHadi bakalımhayırlısıyla çıkarsın inşallah kuzumm. Biraz dinlenme gibi birşey olacak. Bebiş bekleyecek inşallah
Kız -inşallah bekleyeceksin ama- olur da doğurursan kaynanan gerçekten çok temiz kalpli birisi diycem, bu kadar tutmaz yaniNormal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar