Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ayy ben 6-7 sene once cizdirdim inanilmaz rahat tavsiye ederim
Hangi doktora yaptırdın İstanbulda mıydı? Göz kuruluğu çok oluyor diyorlar ama ben artık yıldım görmemekten sanki. Hatta doğuma giderken gözlük ya da lens takabilcek miyim onu düşünüyorum

Duş jeli ne kullanıyorsun? Ben rossmandan bi tane hassas ciltle için olanı almıştım iyi gelmişti. Bu ara da duş yağı kullanıyorum. Normal duş jeli ya da sabun kullanıyorsan çok fena yapıyor. Yoksa benim kullandıklarımdan göndereyim

Sen bunu mutlaka doktora göster ve antibiyotik başlansın canım L lokumcumm Bu bakteri üremiş kültürde neyse ki birçok antibiyotiğe duyarlı yani tedavi edilebilir bir şeymiş. Erken doğuma vs yol açmasın, hiç beklemeden göster.

Olur bir gönder bakalım canım. Dalan kullandım hep %100 zeytinyağlı olandan. İlk günden beri onu kullanıyorum aslında ama sonlarda böyle oldu çok da duş jelinden olduğunu düşünmüyorum ama

Doktor değiştirdim biliyorsun ortada kaldım yeni doktora sonucu ben attım bak diye cevap vermedi belki de sancılarım buyüzden oldu tükendim yemin ederim bu 10 gün çok kötü geçti

Doktor değiştirdim biliyorsun ortada kaldım yeni doktora sonucu ben attım bak diye cevap vermedi belki de sancılarım buyüzden oldu tükendim yemin ederim bu 10 gün çok kötü geçti
Olabilir canım birkaç makale özetine baktım da öyle şeylere sebebiyet vermiş Üstele doktoruna, ara gerekirse ya da git bakmasını sağla. Antibiyotik reçete etsin. Düzelir inşallah kısa sürede iyi olursun

Vallahi ben bu doktoru da istemiyorum son haftalarda çok üzüldüm ya hep ağlıyorum doktor o kadar önemliyken şansıma gerçekten

Vallahi ben bu doktoru da istemiyorum son haftalarda çok üzüldüm ya hep ağlıyorum doktor o kadar önemliyken şansıma gerçekten
Hayır üzme kendini. Hangi şehirde yaşıyordun? Buradaki kızlardan bir tavsiye alsan varsa aynı şehirde yaşayan? Forumda başlık aç, öneriler al. Zaman var daha doğuma bulunur hallolur inşallah karamsar olma hiç.

İşte baştan git gel kendini anlat o geliyor alttan bakıyor bu gidiyor alttan bakıyor son haftan çok oralı olmuyor takip etmediği hasta diye ilgisizlik oluyor 2 tane doktora gittim bana mıısn demedi iyi gibiler ama bak tahlil atıyorum cevap yok ilaç yazması lazım ben kafama göre nerden ne alıyım. Ama başka yere de gıdıcem yarın çünkü ağrım var valla İstanbul'dayım ama bak burda bilen biliyor bir yere gitmek sabah ve akşam trafikte felaket zor ataköy aslında evime yakın ama gitmem 1,5 saat sürdü trafik var diye öneri alsam bile mesafe problem eşim hafta içi sabah 6da işe gidiyor evde tekim pskolojim bozuldu resmen

Olur bir gönder bakalım canım. Dalan kullandım hep %100 zeytinyağlı olandan. İlk günden beri onu kullanıyorum aslında ama sonlarda böyle oldu çok da duş jelinden olduğunu düşünmüyorum ama
Benim kışın çok artar tüm vücut pul pul dökülür o yüzden yazın ve kışın kullandığım duş jelleri ayrıdır. Umarım işine yarar bi tanesi
Bioderma Atoderm Shower Oil Kuru Cilt Nemlendirici Besleyici Duş Yağı Niasinamid Bebek Çocuk Yetişkin 500 ml
https://app.hb.biz/XLmLZ8yRJSoX

Rossmann olan şu ama stokta yokmuş ya

İstanbul’da olmanın dezavantajları var tabi ama aynı zamanda en iyi doktorlara erişim noktasında da bulunmaz bir şehir canım. Yarın topicteki kızlara bir sor belki sana yakın bir hastanede bir doktor önerilir. Anlatırsın durumunu son anda böyle bir şey yaşandı dersin. İnşallah iyisine denk gelirsin üzme hiç kendini Doktor yarın döner bence mesaja. Dönmezse ararsın. Reçete düzenlemeli mutlaka. Ama sen yine de gidecek olduğun diğer doktora da git bakalım. İyisine denk gelirsin inşallah

Tamam ben bunlara bir bakayım canım. Bu doğal içerikli ürünler resmen patates ya. Şampuanlar saçımı kuruttu Siveno kullandım hep, duş jelleri tenimi kurutuyor, kremler kısa süre tesir ediyor sonra edemez oluyor. Hem de bir dünya para. Klasik dove şampuan, nivea krem sürsem bundan iyi sonuç alırdım

İnşallah

Hangi doktora yaptırdın İstanbulda mıydı? Göz kuruluğu çok oluyor diyorlar ama ben artık yıldım görmemekten sanki. Hatta doğuma giderken gözlük ya da lens takabilcek miyim onu düşünüyorum
Goztepe de veni vidi de yaptirmistim doktorum cok iyiydi akindi adi ama soyadini hatirlamiyorum. Goz kurulugu degil de benim 2 gun cok agrim oldu ama bi arkadasimda orda yaptirdi o 2. Gun ayaktaydi . Kuzenimde yaptirdi dunya gozde oda asiri memnundu. En kotusu sey gozlerin daha da hassaslasiyor uzun sire yaz kis farketmez gunes gozlugu takman lazim disarda . Bide araba kullaniyosan bir sure aksamlari zor isiklar parliyor ama totale bakarsin asiri rahatlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…