Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Gözünüz aydın canım sağ salim cikarsiniz evinize de inşallah en kısa zamanda

Kapı süsü hediyelik zart zurt var mıydı sende?

Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???

Ay o zaman her şeyin en hayırlı ve en kolayı olsun bizim için, gerçekten tecrübesizlil de zormuş kime neye inancağıkı şaşırdım
Iste arkadasimin doktoru o furkan bilmem ne bende kendi doktoruma sorsam mi diyorum bazen ama bazen de erkenden kavusasim geliyor
Ben de bazen diyorum aman ne güzel günü belli zamanı ayarlı ama sonra da diyorum ki belki kendisi daha iyi biliyorsur bebişin

canım ben de egepolde doğurucam 45 bin tek fiyat dediler bize de içinde oda süsleme ve 10 poz fotoğraf da varmış. sezaryenle normal değişmiyor dediler aynı şekilde.
Aaa demek ki yeni düzen böyle ilginç geldi duyunca. Eşim de diyor ki sezaryen ol onda bir gece daha fazla kalıyorsun paranın hakkını verelim diyor

Kontrole 32’de 34’de gittim 36’da gideceğim sonrasında ne zaman çağırır acaba haftada 1’e düşürüyorlar mı ?

Kapı süsü, süs yastığı zart zurt var bende kapı süsüm de kapıdan büyük ahfksjsks napsam onları acep daha hediyelik de gelecek çikolata da var
Onları sen doguma gidince arkandan taşıyacak biri varsa iyi oluyor benim annemler getirmişti takmış süslemişlerdi falan odayı

Kontrole 32’de 34’de gittim 36’da gideceğim sonrasında ne zaman çağırır acaba haftada 1’e düşürüyorlar mı ?
35 ten itibaren haftadır bir çağırdı beni. Kaç hafta sonraya alayım randevu dediğimde her hafta görüşüyoruz artık dedi muhtemelen her hafta gidersin

İyileşme süreci tamamen seninle alakalı kuzum. Herkesin farklı oluyor . Bana ilk gecen çok sancılı olacak dediler . Yürürken hariç gece gayet güzel uyudum . Hemşireler niye ağrı kesici istemiyorsun diyip durdular . Ağrım olmadı çünkü . Çünkü gazım süper çıktı ve kabız değildim . Kimseyi dinleme o yüzden . Herkesin hikayesi çok farklı . Bende belden uyuşmalı oldum onda da en dikkat etmen gereken şey asla kendini sıkmamak . Tamamen derin bir nefes al ve vücudunu serbest bırak . Zaten gerisini hissetmiyorsun

Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
Kehribarı kızımda çok kullandım ilk aylar değildi bileklik alıp ayağına takmıştım ama sonra rahatsız olabilir diye çıkarmıştım. Diş zamanlarında da kolyesini kullandım. Etkisi oldu mu bilmiyorum rahat çıkardı. Takmasam da rahat mı çıkarırdı emin değilim ama psikolojik açıdan en azından iyi gelmişti.

Valla bana çocuk doktorum dediğini söyleyim ilacın fayda etmediğini taş mı edicek dedi ama şu ki memnun olan da çok var ben taktım arkaya gidiyo boynundan boğulma riski olur gibi geldi bana çıkardım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…