Gözünüz aydın canım sağ salim cikarsiniz evinize de inşallah en kısa zamandaÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Kapı süsü hediyelik zart zurt var mıydı sende?Leydiyz biz küçük (kabin mi oluyor bilmiyorum) boy valiz + sırt çantasına sığdık sanırım. Az derli toplu birileri olsak belki komple valize de sığardık da djfj bebonun eşyaları valize benimkini çantaya koyduk. Şimdi bi göğüs pompasını da yıkıcam falan sonra hazır bi şekilde beklesin bunlar hep
Noo dümdüz bebo ve ana eşyaları sadece, vıttırıvızzık bişi yok başkaKapı süsü hediyelik zart zurt var mıydı sende?
Çok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Kapı süsü, süs yastığı zart zurt var bende kapı süsüm de kapıdan büyük ahfksjsks napsam onları acep daha hediyelik de gelecek çikolata da varNoo dümdüz bebo ve ana eşyaları sadece, vıttırıvızzık bişi yok başka
Senin hayalin küçük valizle çıkmaktı dimi o zaman bb hayaller dkgkKapı süsü, süs yastığı zart zurt var bende kapı süsüm de kapıdan büyük ahfksjsks napsam onları acep daha hediyelik de gelecek çikolata da var
İyi sabrettin mücadele ettin maşallah sanaaynen yavrum bi de düşün bizi bu kadar etkileyen bebeğe ne yapmaz bi damla vücuduyla. Şurda 2-3 hafta kaldı zaten sıkmaya devam :)
Hemen sipariş ver ağlama üzülmeLohusa tacım yok diye de ağladıysak süper bi gün dngkf
Ay o zaman her şeyin en hayırlı ve en kolayı olsun bizim için, gerçekten tecrübesizlil de zormuş kime neye inancağıkı şaşırdımYa o işler hiç belli olmuyor bebeğim bence. Annem abimi doğum yaparken sancı su vs her şey normal ilerlerken açılması asla olmadığı için sezaryen olmak durumunda kalmış. 3-4 gün sütü gelmemiş ama baya da sancı çekmiş. Beni de planlı sezaryen doğurmak durumunda kalmış. Kucağına ilk aldığında emmişim . Kuzenim de planlı sezaryen yaptı. Doğum yapmadan evvel sütü geliyordu hafif hafifi ıslanıyor ya göğüsümüz öyle. Hemen emzirdi. Biz ne düşünürsek ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor sanırım
Ben de bazen diyorum aman ne güzel günü belli zamanı ayarlı ama sonra da diyorum ki belki kendisi daha iyi biliyorsur bebişinIste arkadasimin doktoru o furkan bilmem nebende kendi doktoruma sorsam mi diyorum bazen ama bazen de erkenden kavusasim geliyor
Aaa demek ki yeni düzen böyle ilginç geldi duyunca. Eşim de diyor ki sezaryen ol onda bir gece daha fazla kalıyorsun paranın hakkını verelim diyorcanım ben de egepolde doğurucam 45 bin tek fiyat dediler bize de içinde oda süsleme ve 10 poz fotoğraf da varmış. sezaryenle normal değişmiyor dediler aynı şekilde.
Onları sen doguma gidince arkandan taşıyacak biri varsa iyi oluyor benim annemler getirmişti takmış süslemişlerdi falan odayıKapı süsü, süs yastığı zart zurt var bende kapı süsüm de kapıdan büyük ahfksjsks napsam onları acep daha hediyelik de gelecek çikolata da var
35 ten itibaren haftadır bir çağırdı beni. Kaç hafta sonraya alayım randevu dediğimde her hafta görüşüyoruz artık dedi muhtemelen her hafta gidersinKontrole 32’de 34’de gittim 36’da gideceğim sonrasında ne zaman çağırır acaba haftada 1’e düşürüyorlar mı ?
İyileşme süreci tamamen seninle alakalı kuzum. Herkesin farklı oluyor . Bana ilk gecen çok sancılı olacak dediler . Yürürken hariç gece gayet güzel uyudum . Hemşireler niye ağrı kesici istemiyorsun diyip durdular . Ağrım olmadı çünkü . Çünkü gazım süper çıktı ve kabız değildim . Kimseyi dinleme o yüzden . Herkesin hikayesi çok farklı . Bende belden uyuşmalı oldum onda da en dikkat etmen gereken şey asla kendini sıkmamak . Tamamen derin bir nefes al ve vücudunu serbest bırak . Zaten gerisini hissetmiyorsunkızlar benim de 35. hafta kontrolüm vardı, sancı olabilir 30 sn toplanma, 30 sn kasılı kalma, 30 sn de gevşeme olur dedi normalmiş. nst’ye bağlamadı daha hiç beni. sezaryen istiyorum ama ne tür olacağını seçemezsin en sağlıklısı belden yapılan uyuşturucu iğne ile olandır öyle yaparız dedi. genel anestezili vs önermiyorum dedi. 11-12 aralık gibi görünüyor şuan. sezaryenden sonra iyileşmem zor olur mu dedim hayır anlatılanları dinleme zor değil dedi. 2 hafta sonra çağırdı 37’de. he bide bebitom 2.5 kiloyu geçmiş düşük kilo olma olasılığı kalmadı dedi3.5 u geçmesini öngörüyormuş.
bir de doğum ücretini de ödedik 36 bin. olur da orda doğum yapamazsak iade oluyormuş. aralıkta artarsa diye ödeyelim dedik şimdiden
Kehribarı kızımda çok kullandım ilk aylar değildi bileklik alıp ayağına takmıştım ama sonra rahatsız olabilir diye çıkarmıştım. Diş zamanlarında da kolyesini kullandım. Etkisi oldu mu bilmiyorum rahat çıkardı. Takmasam da rahat mı çıkarırdı emin değilim ama psikolojik açıdan en azından iyi gelmişti.Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
35 ten itibaren haftadır bir çağırdı beni. Kaç hafta sonraya alayım randevu dediğimde her hafta görüşüyoruz artık dedi muhtemelen her hafta gidersin
Valla bana çocuk doktorum dediğini söyleyim ilacın fayda etmediğini taş mı edicek dediTaşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???