Kağan Kocatepe benim doktoruma çok benziyor yaklaşım olarakBunu duymak iyi hissettirdi. Ysni çok şükür bizim şekerler 300 falan değil. Kağan kocatepenin canlı yayını da da bi kız katılmıştı şekerim 300 lerde dedi. Doktor dikkat etmen lazım ama bu bebek sağlıksız doğar demek değil demişti.
Senşn için de şöyle bişey hemen bebek doğduktan sonra şekerine baktırıp ona göre ilaç başlamak doğru olmayabilir. Sonuçta 3 aylık şeker ortalamasına bakacaklar bebek doğduktan sonra 5 gün içinde bu değer eski haline gelemez. Bende bugun baya araştırdım. Yüzde 85 gebelik sonrası şeker ortadan kalkıyormuş. Ama ileri yaşlarda şeker eğilimi olabiliyormuş. Ben 10 ekimde kan vermişim hba1c 4.9 çıkmış. Şimdi ölçülse kesin daha fazla çıkar
Erkek erkekBen de özleyeceğimmm. Ama ilk üç ayı asla özlemeyeceğim. Öleyazdım resmen kusmaktan.
Gıııızzz bu neyyteyzesi ıssırsın onu yaaaaaaa. Çok güzel bir bebik bu yaaa. Oğlan mıydı benim kız görünce bi etkilendi şuan
Canım inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursunuz bebeğinize
Ben bugün işyerinden izin alıp eve geldim, resmen göz kapaklarımı açamadım ve aşırı aşırı yorgunum. Yapılacak çok iş var ama pilim bitti sanırım.
Çok güzel çok çok, uyyy uyy oyyy yy diye sevdim çocukini
Ben de utanmasam çiğ bile yerim öyle bi balık aşkı haftada 2 kere yiyorum ben. İlk aylarda bi tık midem bulandı ama bilerek uzaklaştırmadım kendimi balıktan sonra yine balık aşkım geri geldi çok şükürBalık konusunda ben de çok zorladım kendimi, kırmızı et çok seviyorum ama balık no. Eşim devamlı dışarı götürdü sağ olsun balık yemek için, annemler de çok balık yaptı ben yiyeyim diye normalde ağzıma sürmem desem yeridir. Bayağıdır yemiyorum bu haftayı kapatmayayım bari balıksızolduğu kadar ya, bak ben de sebze yiyemiyorum olmuyor yani. Avokadoya bayılırdım gebelikte bir tane bile yiyemedim, o bulamaç görüntüsü bile öğürmeme yetti. Ek gıdada yediririz artık napalım
Ne güzel ya balık sevmeyi çok isterdim. Sadece rakı masasında yiyorum ben ajfksjdks levrek külbastı, karides güveç falan yiyebiliyorum sadece onları çok severim. Gebelikte hep somon palamut yedim ama 5.aydan sonra.Ben de utanmasam çiğ bile yerim öyle bi balık aşkı haftada 2 kere yiyorum ben. İlk aylarda bi tık midem bulandı ama bilerek uzaklaştırmadım kendimi balıktan sonra yine balık aşkım geri geldi çok şükür
Tavsiye için çok teşekkürlerkızlar ben kafeinsiz filtre kahve ve türk kahvesi aldım. emzirme döneminde de kahve sınırımız olcak direkt kafam rahat olsun dedimkahveseverlere fikir olsun, denedim beğendim normalinden farksız. starbuckta da kafeinsiz kahveyi ücret farkı olmadan hazırlıyorlarmış benim haberim yoktu geçen gün siparişi alan çocuk söyledi hamilesiniz diye sordum dedi
kafeinsiz filtre kahve
kafeinsiz türk kahvesi
Aaa yok görmedim yaaGrubumuzun ikizlerini görmedin mi senn
Ben bunları Ramazan ayında çok tüketirdim özelliklekızlar ben kafeinsiz filtre kahve ve türk kahvesi aldım. emzirme döneminde de kahve sınırımız olcak direkt kafam rahat olsun dedimkahveseverlere fikir olsun, denedim beğendim normalinden farksız. starbuckta da kafeinsiz kahveyi ücret farkı olmadan hazırlıyorlarmış benim haberim yoktu geçen gün siparişi alan çocuk söyledi hamilesiniz diye sordum dedi
kafeinsiz filtre kahve
kafeinsiz türk kahvesi
Bekleme yapmadan yazabiliyosun peş peşe, hangi konuya baktığını diğer üyelerin görmesini kapatabiliyosun, bu kadar ndfnAaaa kız çok şaşırdım böyle bir şey beklemiyordumNiye para ödüyorlarmış ki ne ayrıcalığı var pro olmanın
Ay öyle demesinler bu sefer doguramiyosun tam tersineKayınvalidem 15'inden sonra bekliyorum ben bebeği içime doğuyor diyo, ay korkuttu beni yav en başından beri öyle diyo
Evet ya sorma olmadı, bir de ben havlu gibi azıcık kalın bir file almıştım. 4 yerden tutturuyorsun ya iki ucu oldu yanları olmadı, tekrar deneriz eşimle çok teşekkür ederimBu aradaKumraladamavituna1 sen küvete file olmadı demiştin di mi? Ben de katlanır küvet almıştım, bir de e bebekten basic bi file almıştım ortası kumaş yanları file olandan. Bi deneyeyim dedim, asla takamadım küçük geldi. Sonra eşime söyledim, epey kuvvetle gerdirince yaptı. Benim gücüm yetmemişti açıkçası. Belki sende de öyle iyice germekle sorun çözülür.
Vaaaay reis demek gizlilik ayarların var seninBekleme yapmadan yazabiliyosun peş peşe, hangi konuya baktığını diğer üyelerin görmesini kapatabiliyosun, bu kadar ndfn
Benim de sırt ağrılarım başladı son bi haftadır aşağı yukarı,, şuan 35. Hafta bitmek üzere sırtım kaburgam çok fena batıyor sanki bacağı kaburga kemiğimin içinde gibi. Ekstra uzun süredir olmayan kalp çarpıntısı tekrar geldi el ayak titremesi ve baş dönmesi de çok sık yaşamaya başladımKızlarr 34. Haftaya gırdıgımden beri bebek baya hareketli artık sırtım,belim acayip hareket edıyor kasılma falan yoktur ınsallah anlamıyorum ki haftaya randevum var bakalım ne dıyecek