Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bebeğimizi gördük eşimle .. o kadar minikki uyuyordu işaret parmağımı avucuna koydum . Birden hareketlendi kuzum :KK43: babasıyla konuştuk sesimizi duydu :KK43: bu akşam taburcuyum elim boş gideceğim evime … bi gözlerini açıp baksa dünyalar benim olacak … ay duygusalım çok
oyy canım benim bi an önce hayırlısıyla kavuşacaksınız inş ♥️

Eklentiler

• IMG_5614.jpeg
    IMG_5614.jpeg
    321,5 KB · Görüntüleme: 42
son iki yıl içinde atanmış olan öğretmen arkadaşım varsa bana özelden yazabilir mi acaba ☺️ bir şey danışacaktım da :))

Bebek hareketlerini, prenses muamelesi görmeyi ve bebek hazırlıklarını ben de çok özleyeceğim 🥹 Ama sadece bunları 😂 Son 2-3 ayla sınırlı olabilir yani benimki 😂
Ben de özleyeceğimmm. Ama ilk üç ayı asla özlemeyeceğim. Öleyazdım resmen kusmaktan.
Eki Görüntüle 3502460
Selam teyzoşlar kardeşimin üstleri yıkanırken bende denedim bir tane 🐱
Gıııızzz bu neyy 😍 teyzesi ıssırsın onu yaaaaaaa. Çok güzel bir bebik bu yaaa. Oğlan mıydı benim kız görünce bi etkilendi şuan 😍
Bebeğimizi gördük eşimle .. o kadar minikki uyuyordu işaret parmağımı avucuna koydum . Birden hareketlendi kuzum :KK43: babasıyla konuştuk sesimizi duydu :KK43: bu akşam taburcuyum elim boş gideceğim evime … bi gözlerini açıp baksa dünyalar benim olacak … ay duygusalım çok
Canım inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼🙏🏼
Kızlar çok yoruldum ya kv gitti tek yaptığım kıyafet ayırıp yıkamak. Ki aşırı fazla şey almadım. Ona rağmen çok yoruluyorum nefes nefeseyim. Evim kıyafet dolabım darma duman pazar yer gibi hepsinin katlanması ütülenmesi lazım. 😄haftaya annem gelecek o zaman yapacağız ama bu şekildeyken de ruhum daralıyor gerçekten
Ben bugün işyerinden izin alıp eve geldim, resmen göz kapaklarımı açamadım ve aşırı aşırı yorgunum. Yapılacak çok iş var ama pilim bitti sanırım.
Hemen vereyim😄😄😄

Bir poz daha yollayalım o haldeee
Çok güzel çok çok, uyyy uyy oyyy yy diye sevdim çocukini

Eklentiler

• IMG_20241111_214017.jpg
    IMG_20241111_214017.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 40
Ben de özleyeceğimmm. Ama ilk üç ayı asla özlemeyeceğim. Öleyazdım resmen kusmaktan.

Gıııızzz bu neyy 😍 teyzesi ıssırsın onu yaaaaaaa. Çok güzel bir bebik bu yaaa. Oğlan mıydı benim kız görünce bi etkilendi şuan 😍

Canım inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼🙏🏼

Ben bugün işyerinden izin alıp eve geldim, resmen göz kapaklarımı açamadım ve aşırı aşırı yorgunum. Yapılacak çok iş var ama pilim bitti sanırım.

Çok güzel çok çok, uyyy uyy oyyy yy diye sevdim çocukini
Aynen öyle 22. haftaya kadar kustum, prilam kullanmak zorunda kaldım, yaşamdan da çok keyif alamadım, sonrasında bulantılar biraz azalıp hareketler artmaya başlayınca keyifli olmaya başladı 🥰 Şimdilerde hareketler çok tatlı bunları özlerim net 🥹 Ama bedenimin özgür hallerini de çok özledim 🥹😂

Eşin evdeyse masaj yaptır kuzum. Geçen bana da öyle bir ağrı girdi çok fenaydı
Değil ya işi de uzamış 12'den önce gelemem gibi duruyor dedi :KK43: mideme de aşırı gaz yaptı ya da midem sırtıma vurdu bilmiyorum hangisi fizyolojik olarak mümkün. Az enerji bulabilirsem sıcak bi duşa girsem belki iyi gelir

Ay ne güzel besleniyorsun ya, ben sabah 2 yumurta 7-8 zeytin, 3-4 ceviz 1 dilim ekmek yiyorum. Ben de pek 12den önce yapamıyorum kahvaltıyı.

Ara öğün çoğu zaman yapmıyorum midem bulanıyor ama bugün yoğurt, yulaf, yaban mersini yedim midemi ekşitti ama bu aralar ara öğünsüz pek gitmiyor şekerim düşüyor.

Akşam 6 buçukta pilav/makarna yanına ızgara et bazen de çorba içiyorum, genelde bu şekilde gidiyor benim. Sebze meyve çok çok az 😒
aşağı yukarı aynı düzen aslında. salata ekleyebilsen çok iyi olur bu arada ya:/ ben hissediyorum çok iyi geliyor. bi sürü de vitamin

yoğurdu çok severim. kemikleri gelişecek diye de kalsiyum olsun diye ihmal etmiyorum (süt pek içmiyorum zira, yararlarından çok emin değilim jersey sütü ya da keçi sütü olmadığı sürece) ama cidden midemi yakıyor.

Sabırlı olmaya çalış, dua et kuzum, çok zor bir şey istiyoruz senden belki ama geçip gidecek bugünler inşallah. Yakında evinizde minik bir bebeğin kokusu saracak her yeri 🙏🥰 İyileşmek ve dinlenebilmek için bir fırsat aynı zamanda senin için, çok güzel ye iç dinlen sütün çoğalsın. Bebeğin geldiğinde dinç ve enerjik bir şekilde karşıla onu 😍

Ya sus sus göbek deliği estetiği olcam girmezse herhalde fkgkg zaten hiç sevmem, dünyanın en anlamsız bölgesi gibi gelir, içim huylanır görünce. Bi de yetmez gibi dışarı çıktı jdjf

Nigea mıydı neydi bu çizginin adı o da geçiyo diyolarr
geçiyormuş canım. çok çok kişide biraz kalabiliyormuş sadece

Aslında doğum yaklaştığında bebek aşağı iniyormuş, mide ve diyafram rahatlıyormuş rahat nefes alıyormuşuz. Dün erken doğum belirtilerini okurken epey bilgilendim 🤣🤣
son 1-2 hafta için bunun hayaliyle yaşıyorum. hem miden, nefesin rahat hem de bebeğine kavuşmana sayılı gün kalmış. hamileliğin en güzel haftası olabilir herhalde 😍

Orangegreysky Orangegreysky canım bende senin gibi sırt ağrıları yaşıyorum genelde. Sıcak su doğumu başlatabilirmiş Allah korusun doktorum önermedi. Ama sırt bölgene 10 dk ılık su tut inanılmaz geliyor, sonra sol yanına doğru yat ve sırtının arkasında yastık olsun çok iyi gelecek

Orangegreysky Orangegreysky canım bende senin gibi sırt ağrıları yaşıyorum genelde. Sıcak su doğumu başlatabilirmiş Allah korusun doktorum önermedi. Ama sırt bölgene 10 dk ılık su tut inanılmaz geliyor, sonra sol yanına doğru yat ve sırtının arkasında yastık olsun çok iyi gelecek
Ay ben hep sıcak suyla duş alıyorum yani kaynak değil tabii ama ılık da değil pek püüü :KK43: ılığa geçeyim bari

Kuzum genelde doğumla bşrlikte eski sağlıklı şekline döndüğünü söylüyorlar. Ama ne yalan söyliyim bende korkuyorum kalacak diye. Benim hem annem hem babam şeker hastası. Belki annem bana hamileyken de şekeri varmış öyle diyor. Ama senşn kullandığın doz o kadar düşük ki. Bebek olmasa insülünlğşk bi değer değil sonuçların. Annem sabah 16 öğlen 18 akşam 18 gece 54 vuruyordu. Tiroit kanseri olmuştu o zaman diyet falan yaptı baktı diyetle düşüyor insülini bıraktı hapa başlattı doktorlar 15 yıl sonra. Bu diyabetin çeşitleri vardı. Sonradan olan diyabetse geçiyor diyorlar. Azcık daha dayanalım. Şimdi değerlerin nasıl çıkıyor. Açlık tokluk kaça kadar normal kabul ediliyor. Mesela ben 1. Saat 140 çıkınca üzülmem mi gerekiyor yoksa ne çok iyi ne çok kötü mü? Bi de açlık kaç civarı olmalı benim hep 90-100 arası
Açlık 90-95 diyor yavrum tokluk da 140 altında. Mesela ben bu sabah 1 haslanmis yumurta,1 domates,1 salatalık,3 dilim peynir yedim 143 çıktı. Sabah çok yüksek başlıyor benim. Gece insülini sayesinde açlık düşük oluyor ama tokluk yine 135 140ı buluyor maalesef. Sabah 3 öğlen 5 akşam 3 gece 4 doz vuruyorum şu an iğneyi de.

Ay ne güzel besleniyorsun ya, ben sabah 2 yumurta 7-8 zeytin, 3-4 ceviz 1 dilim ekmek yiyorum. Ben de pek 12den önce yapamıyorum kahvaltıyı.

Ara öğün çoğu zaman yapmıyorum midem bulanıyor ama bugün yoğurt, yulaf, yaban mersini yedim midemi ekşitti ama bu aralar ara öğünsüz pek gitmiyor şekerim düşüyor.

Akşam 6 buçukta pilav/makarna yanına ızgara et bazen de çorba içiyorum, genelde bu şekilde gidiyor benim. Sebze meyve çok çok az 😒
Fena değil aslında senin de. Sadece bir öğün sebze yemeğin ya da salatan olsa iyi. Eğer üşeniyorsan da tere, roka, ne bileyim seviyorsan dereotu, kuzukulağı falan al her öğünde iki tutam yıka ye bunlardan. Yeşil çiğ sebzeler çok çok faydalı hem, hem de uğraşmazsın. Arada bir git gel bir muz ye. Bir bardak kefir iç ya da yoğurt ye. Yani hiçbiri özel bir hazırlık da gerektirmiyor. Gün sonunda bakıyorsun iyi bugün şunu da yedim bunu da yedim güzel beslenmişim diyorsun ☺️

X