Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Tüyler dökülür ama bence. Göbek bölgesi bacak bölgesi ile bir olmaz. O kadar tesirli bir şeyse ben olsam bir denerim kız. Çatlak tüyden kötü değil mi 😂 Lazer yaptırırsın en kötü tüylere 😅
Ben az tüylüyümdür ya ondan ödüm kopuyor tüyden kıldan. Sarışın olmanın faydaları sanırım lazer zaten görmüyor tüyleri malesef lazer yaptıramıyorum kola bacağa falan 😁

Bugün TGRT Gündem Özel’de Canan Karatay vardı kızlar. 1.5 saatlik bir yayın yaptılar. Tekrarını izlemek isteyenler için YouTube’a da yüklediler. Ben çok etkilendim kurduğu ilişkilerden. En basitinden çamaşır deterjanları, yumuşatıcılarda falan bulunan bromür ve diş macunlarında bulunan florürün vücuttan nasıl iyot attığını ve bunun süreç içerisinde hashimoto’yu nasıl ortada çıkardığı falan. Aslında hastalıkların kökenini anlatıyor biraz. İlaçlardan kurtulmanın formülleri. Bana hem hashimoto hem diyabetten sadece beslenme ve kimyasallardan korunma ile nasıl mücadele edilebilir konusunda çok ilham verdi. Kitaplarını da okumayı düşünüyorum. Kadını çıkışlarından dolayı çok eleştiriyorlar ama 81 yaşında hiç kronik hastalığının olmaması, bunamaması, enerjisi bile bence bir şeyleri doğru yaptığını gösteriyor sanki…
perocuk35 perocuk35 serendipcem serendipcem Orangegreysky Orangegreysky S Sm357 A aydassss sizlerin izlemesini özellikle tavsiye ediyorum canlar. S seydaseydas senin de dikkatini çekecektir 🌸 Link bırakıyorum.

Ben az tüylüyümdür ya ondan ödüm kopuyor tüyden kıldan. Sarışın olmanın faydaları sanırım lazer zaten görmüyor tüyleri malesef lazer yaptıramıyorum kola bacağa falan 😁
O zaman hiç tüylenmezsin bebiş korkma bence 🌸

Bu arada en küçük organizere hemşireye verilecek olan takım sığdı canolar. Bi büyüğüne kendi kıyafetlerimi en büyüğüne de bebeğin hastanedeki tüm kıyafetlerini ve eşyalarını koyucam şu durumda. Sığıyomuş yani gözünüze küçük gelmesin

3 gün okuyamadım dışarıdaydık hep diye son bir haftadır son on sayfa diye her gün açıyorum ben okudukça bir on sayfa daha oluyor onları da okuyayım diyorum doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun🌸🌸 onları mutlu olup okumaya devam ettikçe daha da sayfa birikti 😂😂 bir daha ara vermeyeceğim 😅

3 gün okuyamadım dışarıdaydık hep diye son bir haftadır son on sayfa diye her gün açıyorum ben okudukça bir on sayfa daha oluyor onları da okuyayım diyorum doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun🌸🌸 onları mutlu olup okumaya devam ettikçe daha da sayfa birikti 😂😂 bir daha ara vermeyeceğim 😅
Burası böyle 😂 Yarım gün girmesek birisi doğurabilir artık 😂

Bu aradaaa kafeinsiz kahveyi eğer kansızlık probleminiz yoksa gönül rahatlı ile içebilirsiniz. Demir emilimini kafein etkilemese de içindeki polifenoller etkiliyor maalesef. Ancak kafeinsiz kahve mide ekşimesi, reflüyü baya azaltıyor. Ayrıca kafeinden ayırma yöntemi de baya masum bir yöntem su içinde bekletilerek etil asetat ile ayırıştırılıyor. Yani kimyasala vs maruz kalmıyor çok fazla. Ama kafeinsiz kahve demek değil ki 0 kafein içinde yüzde beş bazen yüzde 6-7 kafein içeriyor. Uykusuzluk vs yapması ondan olabilir bünyeniz hassassa. Son üç aydır çarpıntılardan dolayı ben sadece kafeinsiz kahve kullanıyorum. Tadını değiştiriyor biraz ama çok kahve ile ilgili değilseniz anlamazsınız bile. Son beş yılımı profesyonel kahve kavurma işindeyim normal işimin dışında hazır konusu geçmişken bilgilendirmek istedim ☺️

Bu arada makat geliş ya da yan duran bebeği döndürme videosunu gönderen kimdi (hamilelik beyin hücrelerini gerçekten öldürüyor)işe yaramış bende 35. Haftada doğum pozisyonunu almış çok çok sağolsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 reflü oldum o kadar çok baş aşağı durmuşum ki 😂😂😂

Bu aradaaa kafeinsiz kahveyi eğer kansızlık probleminiz yoksa gönül rahatlı ile içebilirsiniz. Demir emilimini kafein etkilemese de içindeki polifenoller etkiliyor maalesef. Ancak kafeinsiz kahve mide ekşimesi, reflüyü baya azaltıyor. Ayrıca kafeinden ayırma yöntemi de baya masum bir yöntem su içinde bekletilerek etil asetat ile ayırıştırılıyor. Yani kimyasala vs maruz kalmıyor çok fazla. Ama kafeinsiz kahve demek değil ki 0 kafein içinde yüzde beş bazen yüzde 6-7 kafein içeriyor. Uykusuzluk vs yapması ondan olabilir bünyeniz hassassa. Son üç aydır çarpıntılardan dolayı ben sadece kafeinsiz kahve kullanıyorum. Tadını değiştiriyor biraz ama çok kahve ile ilgili değilseniz anlamazsınız bile. Son beş yılımı profesyonel kahve kavurma işindeyim normal işimin dışında hazır konusu geçmişken bilgilendirmek istedim ☺️
Bana şey gibi geliyor, salatalıksız cacık dngkg mecbur içiyorum ama napim 🥹 demirim düşük ama yerine bi şey koyamıyorum kahvenin. Bi ara baya bitki çayına sarmıştım ama yasak o da 🥹

Bana şey gibi geliyor, salatalıksız cacık dngkg mecbur içiyorum ama napim 🥹 demirim düşük ama yerine bi şey koyamıyorum kahvenin. Bi ara baya bitki çayına sarmıştım ama yasak o da 🥹
O kadar çok kahve dediniz ki yarın bir kahve içmeyi denemek farz oldu😂 Sütlü, Kafeinli Türk kahvesi içeceğim ama nedense öyle bir aşerme hissettim 😂

Bu arada en küçük organizere hemşireye verilecek olan takım sığdı canolar. Bi büyüğüne kendi kıyafetlerimi en büyüğüne de bebeğin hastanedeki tüm kıyafetlerini ve eşyalarını koyucam şu durumda. Sığıyomuş yani gözünüze küçük gelmesin
Ben de hastane çantasına bi başlayayım dedim, kalın battaniye sığdı mı küçük organizere?

Ne kadar kalın seninki? Ben şu 10'lu setin içindeki battaniyeyi koydum sığdı o ama pofidik bişise bilemedim. Benim katlama becerim çok yok belki düzgün katlanırsa onlar da sığar
Pofidik anam, kalın verin diyolla. Benim hastane çıkışları ince hep, 2 uzun kollu zıbın var 3 kısa kollu. Üşümez di mi pof

Pofidik anam, kalın verin diyolla. Benim hastane çıkışları ince hep, 2 uzun kollu zıbın var 3 kısa kollu. Üşümez di mi pof
Ben penye koydum valla hastane bence sıcak olur ya en azından odaya getirene kadar idare ederler herhalde. Pofudukla da üstü tekrar örtülür gerekirse. Instagramda şu doktor kucağında bebeğin çıkış videolarına baktım da. Kimisinde battaniye bile yok. Kimisi kalın battaniye vermiş

Direkt hemşireye de mi pofidik vercez ya bak tüm düzenim bozuluyo şimdi
Ben hemşireye çok kalın battaniye ayırmadım. Hatta valize de koymadım. Senin bahsettiğin ayardadır muhtemelen benim koyduklarım da. Videolarda da hiç çok kalın battaniyeye sarılmış bebek görmüyorum aslında. Hastaneden çıkarken de peluş kundağı koydum ona koyar çıkartırız yeterli diye düşünüyorum.

Ben penye koydum valla hastane bence sıcak olur ya en azından odaya getirene kadar idare ederler herhalde. Pofudukla da üstü tekrar örtülür gerekirse. Instagramda şu doktor kucağında bebeğin çıkış videolarına baktım da. Kimisinde battaniye bile yok. Kimisi kalın battaniye vermiş
Bebo ilk gün vücut ısısını düzenleyemiyormuş, sarıyormuş hemşireler o yüzden. Teyzem hemşire, bir de doğum yapan arkadaşlar hep öyle söyledi. Bana kalsa ince müslin koyarım anam da ben doğduğumdan beri yangınlıyım ajfkskss

X