Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Yok yok içini karartma olmaz inşallah 🙏 Geleceği varsa gelir de ben sanmıyorum. Sende de kilosu çok ileride miydi? Kaç hafta önde çıkıyor?
2 hafta önce 2400 çıktıydı anam devlet 2500 küsür ölçtü aynı gün, 32'ydim o zaman kilo 34'le uyumluydu. Perşembe randevum var bakalım almış mı almamış mı

Kayınvalidem 15'inden sonra bekliyorum ben bebeği içime doğuyor diyo, ay korkuttu beni yav en başından beri öyle diyo :KK43:
E o zaman neden gelmiyormuş? Çıkıp gelsin ya?

Ya bilmiyorum, hamilelik başlı başına bir dönem ve hiçbirimiz beş on defa yaşamayacağız bu durumu. Fiziksel olarak bazı zorlanmalar olur ama zihinsel olarak hamileliğin tadını, ruhsal doyumunu yaşamak dışarıdan yağan yorumlar yüzünden biraz zor oluyor gibi geliyor bana. Her bebek hangi gün, hangi saat kaderinde varsa o an doğacak zaten. Sürekli bundan konuşulması bilmiyorum bana tuhaf hissettiriyor galiba. Müdahale edemeyeceğimiz şeyler hakkında konuşmak inanılmaz bir enerji ve zaman kaybı, kimse de bebek sonrası annenin psikolojisinden bahsetmiyor mesela? Kayınvalidene patlamış gibi oldum 😂 ama keşke herkes her fikrini paylaşmak zorunda hissetmese. Korkma anacım, karşında birisi böyle konuşunca ya geçiştir, ya şakaya vur. Kafa rahatlığını kaybetmeye değmez ❤️

Hepinize iyi akşamlar. Ben doğum yaptım 32+6 da karın ağrısı bel ağrısı şikayetiyle doktora gittim ama ağrılarımı 2 saat evde çektim anlamadım bir sorun olduğunu acilee gidince nst de bebeğin nabzının 90 100 arası olduğunu ve ulstrasonda da bebeğin eşinden tamamen ayrıldığını gördüler ve beni 5 dakikada belden iğne vurarak bebeği ve beni kurtarmak için diri diri kestiler bebeği aldılar plesenta param parça olmuş bebeğe kam gitmemiş ciğerler gelişmediği için su dolmuş beyne bir süre oksijen gitmemiş şuan entübe durumda ciğerlerini iğne ile boşaltmışlar cihaza bağlı benden süt istediler her gün süt sağıp bırakıyorum bir kere evladımı gördüm dış görünüş olarak çok güzel bir bebek kilosu boyu herşeyi çok güzel doktoru ile konuştuk ilk hastaneye sevk edildiğinde ben müdahale ederken kan gazı falan çok kötü durumdaydı sonradan düzelttik ama büyük ihtimalle beyinde sorunlar olacak dedi bu gibi durum yaşayıp bebeğini sağlıkla büyüten var mı
Çok çok geçmiş olsun, hiçbir bilgim yok ama sağlıkla kucağına alırsın umarım en kısa sürede evladını 🙏🏻 her şey çok güzel olsun ikiniz için de.

E o zaman neden gelmiyormuş? Çıkıp gelsin ya?

Ya bilmiyorum, hamilelik başlı başına bir dönem ve hiçbirimiz beş on defa yaşamayacağız bu durumu. Fiziksel olarak bazı zorlanmalar olur ama zihinsel olarak hamileliğin tadını, ruhsal doyumunu yaşamak dışarıdan yağan yorumlar yüzünden biraz zor oluyor gibi geliyor bana. Her bebek hangi gün, hangi saat kaderinde varsa o an doğacak zaten. Sürekli bundan konuşulması bilmiyorum bana tuhaf hissettiriyor galiba. Müdahale edemeyeceğimiz şeyler hakkında konuşmak inanılmaz bir enerji ve zaman kaybı, kimse de bebek sonrası annenin psikolojisinden bahsetmiyor mesela? Kayınvalidene patlamış gibi oldum 😂 ama keşke herkes her fikrini paylaşmak zorunda hissetmese. Korkma anacım, karşında birisi böyle konuşunca ya geçiştir, ya şakaya vur. Kafa rahatlığını kaybetmeye değmez ❤️
Randevudan sonra gelcekmiş, doktor ne derse diyo 😅

Hepinize iyi akşamlar. Ben doğum yaptım 32+6 da karın ağrısı bel ağrısı şikayetiyle doktora gittim ama ağrılarımı 2 saat evde çektim anlamadım bir sorun olduğunu acilee gidince nst de bebeğin nabzının 90 100 arası olduğunu ve ulstrasonda da bebeğin eşinden tamamen ayrıldığını gördüler ve beni 5 dakikada belden iğne vurarak bebeği ve beni kurtarmak için diri diri kestiler bebeği aldılar plesenta param parça olmuş bebeğe kam gitmemiş ciğerler gelişmediği için su dolmuş beyne bir süre oksijen gitmemiş şuan entübe durumda ciğerlerini iğne ile boşaltmışlar cihaza bağlı benden süt istediler her gün süt sağıp bırakıyorum bir kere evladımı gördüm dış görünüş olarak çok güzel bir bebek kilosu boyu herşeyi çok güzel doktoru ile konuştuk ilk hastaneye sevk edildiğinde ben müdahale ederken kan gazı falan çok kötü durumdaydı sonradan düzelttik ama büyük ihtimalle beyinde sorunlar olacak dedi bu gibi durum yaşayıp bebeğini sağlıkla büyüten var mı
İnşallah bi an önce toparlar bebiş de sen de canım benim, en kısa sürede kucağına alırsın inşallah dualarımız senle 🙏🏿

Aynı durum bende de var eşime diyorum petekleri kapatalım ben yanıyorum oda tam tersi ben üşüyorum diyor ben en ince kıyafetlerle kısa kolluyla yanıyorum o kalın pijamalarla üşüyor evin derecesi de 25 yani her gece izim çıkıyor yatağa bıkmışam eşime diyorum sakın bebek geliyor diye kombiyi kökleme şu sıcaklık bile ona fazla 22-23 derece olunca rahat uyuyorum
😄 ay bende kotuyum ya terlemekden uyuyamiyorum uyanikken otururken felan bise yok nemzn uyuycam terliyorum suyum cikiyor🤣

Isimleri cok komik zaten dodo bobo kiki koko 🤣🤣 valla kikiyi cok duyunca onu alayim dedim bisey bilsigimden degil yoksa . Cok yuksek istemedim . Zaten kac sene yatacak .
Bende baktım baya sonra mağazaya gıttım kiki de güzel ama bu tık daha ince hayırlı olsun bebık yatacak zaten 😍dodo da bu aynen isimleri bana tatlı geldi baya bebek icin yaa😂

Eklentiler

• 4ED44FC2-3327-4625-B085-7988277618B4.jpeg
    4ED44FC2-3327-4625-B085-7988277618B4.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 5D695FC2-176C-400B-ABFD-D972DDD483C0.jpeg
    5D695FC2-176C-400B-ABFD-D972DDD483C0.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 31
X