Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Bizim ana tarafı da öyle herkes 1.derece birlikte yaşıyolar resmen sjmsjdkd o yüzden hastaneye gelecek hepsi, ilk 40-50 gün misafir istemediğimi çıtlattım kibarca hastalık vs bahane ederek o yüzden hastaneyi süslerim biraz dedim
Ben ilçede oturuyorum da biraz uzağız allahtan yoksa çok daha fazla kalabalık olurdu ev şimdi haftada bir gelirler tek tek 😂

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Rabbim kucağına alıp bir an önce sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. Senin plasenta durumu ne oldu aşağıda mıydı sezeryanda sorun yaşadın mı kanama veya yapışıklık durumu var mıydı.
Plasenta sonradan yukarı çıktı canım . Kan sulandırıcı iğne kullandığım halde bi sorunda yaşamadık

Doğuranları gordukçe ağlıyorum ben de. Hepimizin hikayesi ne kadar tek ne kadar özel. Çok değişik duygular içerisindeyim. Aynı anda hem korkuyorum,hem heyecanlıyım,hem karamsarım,hem içim mutluluk dolu.
Hamilelik boyunca gelmeyen sulugözlülük son haftalarda geldi galiba üzerimize 🥹 Ben de özellikle doğum hikayelerine, doğum vloglarına çok duygulanıyorum 🥹 Dediğin duygu karmaşasını da yaşıyorum. Korku, heyecan, mutluluk, sabırsızlık 🥹

Ayyy bu mesajı okuyamayıp kaçırmış olsam üzülürmüşüm. Hap gibi anlatmışsınız maşallah 😍 Bez sayısını artırıyorum bebek için 8 tane almıştım. Kaşık biberon sipariş ettim kargo bebekten önce gelirse koyacağım onu da 🥰 Kahve ve kayısı da unutmayalım ☺️ Çok teşekkürler ♥️
Rica ederim vallahi ilk doğum olunca insan yaşamadan bazı şeyler hep cevapsiz kalıyor anlıyorum. Dedim sizleri okuyorken yazmasam aklım kalırdı biliyorum, hepinize kocaman kalpler♥️

Rica ederim vallahi ilk doğum olunca insan yaşamadan bazı şeyler hep cevapsiz kalıyor anlıyorum. Dedim sizleri okuyorken yazmasam aklım kalırdı biliyorum, hepinize kocaman kalpler♥️
Çok teşekkürler 😍 Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah, analı babalı 🥰

Hamilelik boyunca gelmeyen sulugözlülük son haftalarda geldi galiba üzerimize 🥹 Ben de özellikle doğum hikayelerine, doğum vloglarına çok duygulanıyorum 🥹 Dediğin duygu karmaşasını da yaşıyorum. Korku, heyecan, mutluluk, sabırsızlık 🥹
Hiç ağlayamasam yeni doğan bebeklerle babaların ilk karsilaşmasini izleyip agliyorum 😂

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Yaa şimdi gördüm çok şaşırdım, Allah analı babalı büyütsün ❤️ Çabucak atlatıp bir an önce sağlıkla evinize geçersiniz inşallah ❤️❤️

Ocak başı doğum bekleniyorsa 15 gün öne çekilince 38 haftalık olmuyor mu kız? Yani 1 ocakta 40 haftalık olacak çocuk 15 aralıkta 38 haftalıktır teorik olarak.
Bugün 32 oldum, 10-15 aralıkta 36 haftanın içinde oluyor. Salı günleri hafta atlıyorum ben. Tahmini doğum tarihi 7-12 Ocak, 1 Ocak değil. 40 haftayı tamamlayacakmış gibi hesap edip tahmini doğum tarihi söylüyor doktorlar. 31 Aralıkta 39 haftalık oluyor yani :)

Bugün 32 oldum, 10-15 aralıkta 36 haftanın içinde oluyor. Salı günleri hafta atlıyorum ben. Tahmini doğum tarihi 7-12 Ocak, 1 Ocak değil. 40 haftayı tamamlayacakmış gibi hesap edip tahmini doğum tarihi söylüyor doktorlar. 31 Aralıkta 39 haftalık oluyor yani :)
Hııı 7-12 ise doğru ben ocak başı deyince bayağı en başı gibi sandım ☺️ Sen de aralıkta doğurursun sanki ama sonlarına doğru bence. Hatta biz kasıma kayarız da sen aralıkta kalırsan şaşırmam 🥲😅

Ayaklarım şişmeye başladı, görüntüde çok az gibi ama bugün uzun zaman sonra çizmelerimi giydim baya sıktı ayağımı 🙄 ne yapacağuk bu ödem işlerini

Ayaklarım şişmeye başladı, görüntüde çok az gibi ama bugün uzun zaman sonra çizmelerimi giydim baya sıktı ayağımı 🙄 ne yapacağuk bu ödem işlerini
bana da görümcem söyleye söyleye sonunda ödem yaptırdı 🙄🙄 yüzüğüm sıkmaya başlıyor akşamları… bol su içip ayaklarımızı havaya dikcez artık

Odem demeyin bana🥹 1.5 aydir ayaklari fil gibi ellerim pence gibi kapanmiyo , guc gerektiren hic birseyi kendi basina kullanamiyorum. Yurutunce ayaklar iniyor biraz bunun yuzunden kendime yeni ayakkabi aldim ama bu seferde sadece onu giymekten bana fenalik geldi😆

62 kiloydum ilk başta kuzum 7 kg verip 55 olmuştum ilk 3 ay. o zamandan beri 12 geri aldım güncel 67 yim 🤭 hamilelikten önceki gibi aslında kolum bacaklarım falan aynıyım
Evet ya aslında 5 kilo almışsın yani, gebe kaldığın kilonun üstüne eklenen sayılıyor diye biliyorum, 67 de çok normal bir kilo zaten. Ben birkaç gündür irileştim sanki ama tartı bende çok doğru sonuç vermiyor kabızlığım korkunç durumda olduğu için anlamıyorum o yüzden doktorda tartılıyorum

X