- 12 Temmuz 2022
- 22.909
- 84.320
Kardeş nene dede dngj2.derecede kim var jfjdjd bizimkiler o kadar iç içe ki herkes 1. derece gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş nene dede dngj2.derecede kim var jfjdjd bizimkiler o kadar iç içe ki herkes 1. derece gibi
Grubumuzun ikizlerini görmedin mi sennAy grubun ilk bebisi doğdu mu yani şimdi sağ salim cikarsiniz insalalh her ikiniz de Allah analı babalı büyütsun insallah
Oy maşallah Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah kuzucum Grubumuzun üçüncü bebeği de aramıza hoş geldi o zaman Sen nasılsın şimdi daha iyi misinKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Belden yapılan iğneden korkmana gerek yok hiç . İyice öne eğiliyorsun , anestezi doktoru hareket etme diyor ki zaten hemşireler yardım ediyor ben hissetmedim. Ağrı pompalı olacaksan bi katater yerleştiriyorlar incecik bir hortumu var . Yatarken rahatsız etmiyor ben anlamadım bile varlığının. 2 saatte bir ameliyttan sonra ağrı kesici oluyorsun . Pompalıysa sanırım sen pompaya basıyorsun. Benimkinde anestezi teknikeri 2 saatte bir gelip ilacı yaptı . Çıkartırken de hiç acı hissetmedim. Eğer ameliyat esnasında heyecanlanırsan da başında bir anestezi teknikeri oluyor hemen bi sakinleştirici yapıyor . Konuşuyorlar zaten sürekli hep bişi soruyorlar35ten sonra haftada 1e mi düşüyor acaba
Normal jilet çok fena ben bir kere yaptım gebeliğimde nefret ettim daha vurmadım . Weet in kadınlara özel jiletleri var . Ben mor olanı aldım turuncusu da var . Hem sert çıkartmıyor . Hem batma yapmıyor bence diğerine göre de daha uzun sürüyor.Ben de bu konudan muzdaribim. Hangi yöntemle halletmeyi düşünüyorsunuz bu kıl tüy işini bir de ben bu perşembe 37 haftalığım artık bana çatı matı ne varsa bakacak. Halletmem lazım
Bizim doğum paketinin içeriğinde vardı lohusa şerbeti ikramı inşallah unutmazlar da bahane uydurmazlar da Ayrıca çikolata da yaptırdım yine ikramlık hem hastane hem ev için (2. fotodaki tasarım) Kapı süsü uygun bir şey yaptırdım ben hastane için çünkü evde doğum panosu yaptırmak istiyorum kapı için, doğum günü, saati, boyu, kilosu, burcu falan yazandanKızlar yeni bilgilerle geldim. Lohusa şerbeti, bardak, sürahi bunlara ihtiyacımız varmış. Eneee ben hiç bilmiyordum. Nerden alıyoruz bunları? Link mink var mı? Bardak mardak? Kapı süsü yapacak mısınız? Ben düşünmüyordum ama arkadaşım özenebilirsin orda, bi düşün dedi. Kapı süsü yapıyor muyuz?
Ben hep onlardan kullanıyorum ama beceremedim işte son kullandığımda o yüzden bıraktım jilet işini.Normal jilet çok fena ben bir kere yaptım gebeliğimde nefret ettim daha vurmadım . Weet in kadınlara özel jiletleri var . Ben mor olanı aldım turuncusu da var . Hem sert çıkartmıyor . Hem batma yapmıyor bence diğerine göre de daha uzun sürüyor.
Sanırım öyleartık her hafta çağırır doğurana kadar35ten sonra haftada 1e mi düşüyor acaba
38. haftamda bekliyorum ben :) annem gelsin yeter, bana zaten gelisimi tamamliyor deniyor genelde 38 civari doguranlar dolu cevremdeOfff benim bir yanım 39u görsün erken gelmesin diye can atıyor diğer tarafım yarın doğsa rahat edecekmiş gibi bir modda Artık bu kasılmalar ağrı sancı darlanma hissi de yordu yani Allah affetsin Cuma ben de 36+0 oluyorum inşallah
canım gözünüz aydınnn bundan sonraki süreç de çooook güzel geçsin inşallahKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
cok gecmis olsun insallah bebeginde kalici hicbir sorun olmaz. neden bebek plesantan ayrildi acaba bir problemin var miydi oncesinde dusuk plesanta gibi? Insallah bebegin cabucak toparlar yanina gelir hic bir sorun da olmazBu arada bu şekilde bel ağrısı karın ağrısı boşlukta ağrı yaşarsanız ve uzun sürüyorsa azalmıyorsa lütfen aksatmayın ben yoğun bakımda yattım 3 gün ölmek üzereymişim doktor zor kurtardık senide bebeğide dedi mucizesiniz ikinizde dedi tamamen dokelman plesanta olmuşum rahmim falan çok zor kurtarılmış kendimi geam düşünmüyorum hiç birşey umrumda değil bebeğim de kalıcı hasar olmasından çok korkuyorum
21 aralik son gunu evetAaa sen de mi yaysın Ben de öyleyim ama benim inat huyum pek yoktur
Geçmiş olsun yasadiklariniza üzüldüm, benim bilgim yok. Umarım hasarsız atlatır bebeğin de bu süreciBu arada bu şekilde bel ağrısı karın ağrısı boşlukta ağrı yaşarsanız ve uzun sürüyorsa azalmıyorsa lütfen aksatmayın ben yoğun bakımda yattım 3 gün ölmek üzereymişim doktor zor kurtardık senide bebeğide dedi mucizesiniz ikinizde dedi tamamen dokelman plesanta olmuşum rahmim falan çok zor kurtarılmış kendimi geam düşünmüyorum hiç birşey umrumda değil bebeğim de kalıcı hasar olmasından çok korkuyorum
Sağlıkla gelsin inşallah dayanabildiğin kadar dayanyine çok şükür iyi haftalardayızSancım çıktı zaten bebek gelmek istiyordu sonradan ben uyumadan gitmiştim finalde uyuyakaldım ntsde ben uyurken o da uyudu mu naptı sancı düşük çıktı ama şuan resmen kaburgam kırılcak ağrım var doktor bu sancı ve açılmayla dinlenerek geçir ortalarda dolanma dedi ☺ işte farklı bir durum olmazsa 1 hafta daha dayanıcam