Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
38. haftamda bekliyorum ben :) annem gelsin yeter, bana zaten gelisimi tamamliyor deniyor genelde 38 civari doguranlar dolu cevremde
Orası öyle tabi. Ama mesela benim doktorum tarihi biz belirleyeceksek 39u görmekte yarar var diyor. Bugün bir video da izledim bununla ilgili. 39 çok kritik bir haftaymış. Kendisi seçerse başımız üstüne tabi ne zaman dilerse gelebilir 🥹

Canım ben de dün gece acile gittim sancılarım 40-70 arası gidip geldi. 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. 15dkda bir sancı çıkıyordu ve bir ara bebek toplandı karnım sertleşti o sırada 3-4 dk boyunca hep yüksekti sancı. Ama doktor haftana göre normal dedi. Sancılar 5dk da bir olmaya başlarsa o zaman gelirsin dedi yatış vermedi. Sanırım artık ara ara yoklayacak bizi bu sancılar 🥺
Büyüdüler ya ondan baskı yapıyorlar ❤

Bu arada bu şekilde bel ağrısı karın ağrısı boşlukta ağrı yaşarsanız ve uzun sürüyorsa azalmıyorsa lütfen aksatmayın ben yoğun bakımda yattım 3 gün ölmek üzereymişim doktor zor kurtardık senide bebeğide dedi mucizesiniz ikinizde dedi tamamen dokelman plesanta olmuşum rahmim falan çok zor kurtarılmış kendimi geam düşünmüyorum hiç birşey umrumda değil bebeğim de kalıcı hasar olmasından çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın. Bebişinizle beraber sağ salim evinize dönün inşallah.

Bu arada bu şekilde bel ağrısı karın ağrısı boşlukta ağrı yaşarsanız ve uzun sürüyorsa azalmıyorsa lütfen aksatmayın ben yoğun bakımda yattım 3 gün ölmek üzereymişim doktor zor kurtardık senide bebeğide dedi mucizesiniz ikinizde dedi tamamen dokelman plesanta olmuşum rahmim falan çok zor kurtarılmış kendimi geam düşünmüyorum hiç birşey umrumda değil bebeğim de kalıcı hasar olmasından çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Bu bahsettiğin yeni bir olay mı önceki gebeliğin falan mı ben o kısmı anlayamadım? Ne oldu nasıl başladı bu durum?

Kizlar isbire gittim dun kiki alayim dedim ama yoktu , 15 gunde olur 1 ayda dedi not aldi ama ben hepsi buradada buldum 7 aralikta gelecekmis hemde indirime girmis almayi dusunen varsa linkledim 🤣

Bu model değil de İşbir bobo benim de içimde kaldı almak istiyordum ama 7 Aralık bence bizim için geç olurdu Aralığı bekleyeceğini pek düşünmüyoruz 🥹

Kizlar ya aranizda terleyen varmi ama uyanikken degil otururken degil uyunca ter basiyor beni sadece uyuycam zmn oluyor bu terlemekden uyuyamiyirum ya uyandim geri boyle olan varmi😄
Aynı durum bende de var eşime diyorum petekleri kapatalım ben yanıyorum oda tam tersi ben üşüyorum diyor ben en ince kıyafetlerle kısa kolluyla yanıyorum o kalın pijamalarla üşüyor evin derecesi de 25 yani her gece izim çıkıyor yatağa bıkmışam eşime diyorum sakın bebek geliyor diye kombiyi kökleme şu sıcaklık bile ona fazla 22-23 derece olunca rahat uyuyorum

2.derecede kim var jfjdjd bizimkiler o kadar iç içe ki herkes 1. derece gibi
Bizim ana tarafı da öyle herkes 1.derece birlikte yaşıyolar resmen sjmsjdkd o yüzden hastaneye gelecek hepsi, ilk 40-50 gün misafir istemediğimi çıtlattım kibarca hastalık vs bahane ederek o yüzden hastaneyi süslerim biraz dedim

X