Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Jileti son 2 sseferdir beceremiyorum ya 😔 göbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım 🙄
onu yapma hamilelikte onerilmiyor cok kimyasal tam vajina bolgesine yapma bence gormeden de olsa jiletle alman daha iyi elinle kontrol edersin alinmamis bolge kaldi mi diye ben o sekilde yapiyorum oldugu kadar

Geçmiş olsun canım. E peki ağrının sebebi neymis o zaman?
Sancım çıktı zaten bebek gelmek istiyordu sonradan ben uyumadan gitmiştim finalde uyuyakaldım ntsde ben uyurken o da uyudu mu naptı sancı düşük çıktı ama şuan resmen kaburgam kırılcak ağrım var doktor bu sancı ve açılmayla dinlenerek geçir ortalarda dolanma dedi ☺ işte farklı bir durum olmazsa 1 hafta daha dayanıcam

Sancım çıktı zaten bebek gelmek istiyordu sonradan ben uyumadan gitmiştim finalde uyuyakaldım ntsde ben uyurken o da uyudu mu naptı sancı düşük çıktı ama şuan resmen kaburgam kırılcak ağrım var doktor bu sancı ve açılmayla dinlenerek geçir ortalarda dolanma dedi ☺ işte farklı bir durum olmazsa 1 hafta daha dayanıcam
Senin ve bebeğin için en iyisi olsun canım 🙏🏻 Yanına gelip sana destek olacak birileri varsa yataktan bile çıkma, güzelce dinlen 🤍 Açarsın komik videolar, biraz ruh halini de toparlarsın 😊 Çok geçmiş olsun tekrar ❤️

Senin ve bebeğin için en iyisi olsun canım 🙏🏻 Yanına gelip sana destek olacak birileri varsa yataktan bile çıkma, güzelce dinlen 🤍 Açarsın komik videolar, biraz ruh halini de toparlarsın 😊 Çok geçmiş olsun tekrar ❤️
Bugün gülerken sancım 100 çıktı 😂😂 dedim aha heralde geliyor korktum yani hafta olarak ultrasonda 36 gözüküyor doktor sağolsun daha ilgili hastane daha güzel ataköy medicana haatanesine gittim moral verdiler en azından. Diğer hastaneye gitseydim beni direk doğuma alırlardı 😒😒

Jileti son 2 sseferdir beceremiyorum ya 😔 göbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım 🙄
Canım ben boy aynasının karşısına sandalye koyuyorum havlu seriyorum. Ayna karşısında o şekilde alıyorum. En rahat öyle alabiliyorum. İstersen bir de bu şekilde dene. Ben doktora tüy dökücü kremi sordum kimyasal içerdiği için önermiyorum dedi.

Bugün gülerken sancım 100 çıktı 😂😂 dedim aha heralde geliyor korktum yani hafta olarak ultrasonda 36 gözüküyor doktor sağolsun daha ilgili hastane daha güzel ataköy medicana haatanesine gittim moral verdiler en azından. Diğer hastaneye gitseydim beni direk doğuma alırlardı 😒😒
Her işte bir hayır var diye düşünmek lazım işte. Belki bu yaşadıkların ve hastane, doktor değiştirmen sizin için daha iyi olacak, buna sebep oldu. Bu durum içini biraz rahatlatmış olmalı 🥰

Canım ben de dün gece acile gittim sancılarım 40-70 arası gidip geldi. 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. 15dkda bir sancı çıkıyordu ve bir ara bebek toplandı karnım sertleşti o sırada 3-4 dk boyunca hep yüksekti sancı. Ama doktor haftana göre normal dedi. Sancılar 5dk da bir olmaya başlarsa o zaman gelirsin dedi yatış vermedi. Sanırım artık ara ara yoklayacak bizi bu sancılar 🥺

Üç kız kardeş tanıdıklarıma o kadar imrenirdim ki hep, sizinki de öyleymiş, ne güzel 🩷🩷🩷 ben kız kardeşim olmasını çok isterdim, anneme yalvarırdım hatta ama kısmet değilmiş 🥹🥰

E annene sormadın mı, hayırdır anne bir terslik mi oldu bu defa haziran'da doğurdun diye 😂😂
Ben de çok şanslı hissettim kendimi bu konuda her zaman 🙏🥰 Kız kardeşlil başka bir şey kızların çok şanslı 😍
Aradan çok zaman geçince pratiklerini unutmuşlar galiba 😂😂 zaten küçük kardeşimin hep kaza olduğunu söylerler yani istem dışı bir gebelikmiş. Annem yaklaşık 8 haftalıkken falan doktora gidip öğrenmiş. Sonra onlar da belki bu erkektir bunca seneden sonra demişler ümitlenmişler ama o da kız olmuş işte nasip 🥰

valla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebet 🤣🤣 O zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
Offf benim bir yanım 39u görsün erken gelmesin diye can atıyor diğer tarafım yarın doğsa rahat edecekmiş gibi bir modda 😂 Artık bu kasılmalar ağrı sancı darlanma hissi de yordu yani Allah affetsin 🥹 Cuma ben de 36+0 oluyorum inşallah 🥹

Bende 37 de çatı muayenesi zamanı gitmeyi düşünüyorum ağdaya mecbur artık. Birşey olsa da doğum yaklaşmış nasıl olsa düşüncesi ile. Son ikidir zor yapıyorum alttan muayene yapmadığı içim idare ettim. Çatı muayenesi zamanı mecbur artık midesi bulanmasın kadının 😂😂😂
Bana da ağda yolları göründü o zaman 😒😒 acıyor ya valla
Tüy dökücü önerilmez gibi geldi bana öncesinde bi danışın isterseniz
Teşekkür ederim bunu söylediğiniz iyi oldu. Bilmiyordum 😔 mecbur ağdaya gidicem o zaman seçenek kalmadı

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Ay grubun ilk bebisi doğdu mu yani şimdi 🥲 sağ salim cikarsiniz insalalh her ikiniz de Allah analı babalı büyütsun insallah 🥰🥰

onu yapma hamilelikte onerilmiyor cok kimyasal tam vajina bolgesine yapma bence gormeden de olsa jiletle alman daha iyi elinle kontrol edersin alinmamis bolge kaldi mi diye ben o sekilde yapiyorum oldugu kadar
Önerilmiyormuş canım bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ağdaya gideyim en iyisi. Beceremiycem kendi başıma

Kız ben dedim valla, teyzemler gelmek istedi normalde çok yakınızdır ama açıkça söyledim. Ben hastanede annemi istiyorum bir tek bunalırım ruh halime güvenemiyorum dedim. Peki dediler hdjdjdjd
Benim de annem kalcak da teyzemler de gelir gider duramazlar ben de engel olmicam kimseye kamp kurcak degiller

Benim kollarım mı çok uzun bilmiyorum ama aynaya bakarak yapmayı denedin mi hiç?

Canım ben boy aynasının karşısına sandalye koyuyorum havlu seriyorum. Ayna karşısında o şekilde alıyorum. En rahat öyle alabiliyorum. İstersen bir de bu şekilde dene. Ben doktora tüy dökücü kremi sordum kimyasal içerdiği için önermiyorum dedi.
Teşekkürler canlar🥰 tüy dökücüden vazgeçtim önerilmiyormuş. Aslında kendim de jilet yapıyordum da geçen sefer bi küçük kestim ama kan sulandırıcı kullandığım için zor durdu kan çok korktum jiletten. O yüzden yapmıycam artık dedim. Fikirleriniz için teşekkürler

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Ayy 🥹 doğurdun mu . Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete annesine babasına çok hayırlı bir evlat olsun 🥲🥲

X