Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Geçmiş olsun onu bilmiyorum da bende 63 çıkıp bir şey yok demişlerdi. Bu sefer bende de 42 çıkmış. Ama başka +lar da var. Sorucam yarın. Sinirim bozuldu benim de son 2- 2,5 haftam kaldı çünkü 🙄
Şikayetin var mı dedi doktor mesaj attım da. Yok desem suyu artır diyecek demek ki ama alt karın bölgemde ağrı var, ben bebekten sanıyodum enfeksiyondanmış demek ki

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Seninle sat tarihimiz aynıydı gibi anımsadım 10 mart🥹🥹sağlıkla büyüsün minnoş çabucak kavuşsun annesine🙏🙏🙏

Jilet :/

Katılıyorum 🙏🏿

Çikolata falan yaptırırsam götürürüm o da işte hemşireye falan vermek için yoksa biri geleceğinden değil. Bilmiyorum çok uzak geliyor o günler daha 😅
Jileti son 2 sseferdir beceremiyorum ya 😔 göbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım 🙄

Anneme de kvye de tembihlicem sanırım ben. Olabildiğince verin o yapsın. Sonra evde baş başa kalınca sudan çıkmış balık olmasın diye. Bence sen de söyleyebilirsin ya böyle ne olacak ki 😁
Benim de ablamlar gelebilir bi 3 çocukla ev curcunaya dönüyor. Evde sadece 2 koltuk var şişme yataklarıyla gelcekler. Mecbur eşimin çalıştığı odada kalırlar oranın ortasını boş bıraktık. Eşim diyor banane gelmesinler ne diye geliyorlar 3 çocukla ben nasıl çalışcam diye bi ton söylendi. Kapıdan çıksa 5 dk mesafede 5 kafe var kafede çalışabilirsin dedim beni alakadar etmez. Eniştemle de araları çok iyidir halbuki. Aşırı gerildim ama takmıcam artık. Hep böyle zamanlarda saçma sapan sorun çıkartıyor. İnşallah lohusa zamanı kocamı dövmem.
Amannn klasik kocalar giciklar. En uyumlu olmalari gereken durumda bisey oluyor onlara 🤣

Çocukla babanın bağ kurmasına izin vermemenin uzun dönemli sonuçları hiç hoş değil bence. İlk günden temas etmelerine, babanın sorumluluk üstlenmesine alan açılmalı. Sonra çocuk 5 yaşına geliyor hala babasıyla baş başa zaman geçirmek istemiyor, baba aile olmaktan ne anlıyor Allah bilir çünkü deneyimleyemiyor, anne ortamda baba varken bile tek ilgi veren konumunda olmaktan bunalıyor.
Bence de emzirmek dışında hemen hemen her şeyi baba da yapabilir yapmalı da. Bazen gerçekten çocuğun kimin çocuğu olduğunu unutup sadece seviyorlar. Ama bunda işte biraz da insanların suçu var

Anneme de kvye de tembihlicem sanırım ben. Olabildiğince verin o yapsın. Sonra evde baş başa kalınca sudan çıkmış balık olmasın diye. Bence sen de söyleyebilirsin ya böyle ne olacak ki 😁
Benim de ablamlar gelebilir bi 3 çocukla ev curcunaya dönüyor. Evde sadece 2 koltuk var şişme yataklarıyla gelcekler. Mecbur eşimin çalıştığı odada kalırlar oranın ortasını boş bıraktık. Eşim diyor banane gelmesinler ne diye geliyorlar 3 çocukla ben nasıl çalışcam diye bi ton söylendi. Kapıdan çıksa 5 dk mesafede 5 kafe var kafede çalışabilirsin dedim beni alakadar etmez. Eniştemle de araları çok iyidir halbuki. Aşırı gerildim ama takmıcam artık. Hep böyle zamanlarda saçma sapan sorun çıkartıyor. İnşallah lohusa zamanı kocamı dövmem.
Bu kocalar biz hamileyken daha hamile oluyorlar. Lohusalıkta da bizden daha lohusa olacaklar kesin. Benimki de böyle

İdrarda yine enfeksiyon çıktı bende delircem artık ha öff. 40 çıkmış bu sefer, +++ çıkmış bi de lökosit. Hemoglobin olarak eritrosit de çıkmış bu idrarda kan demek değil miydi?
Benim de geçen ++ çıktı eritrorist de çıktı. Ama yine monurol içtim. Şimdi de yine aynı belirtiler var hatta kaşıntı vs de var. Maalesef su içmek de çözmüyor bence ben 4 litre dalan su içiyorum. Bazı bünyeler yatkın oluyor sanırım

Benim de geçen ++ çıktı eritrorist de çıktı. Ama yine monurol içtim. Şimdi de yine aynı belirtiler var hatta kaşıntı vs de var. Maalesef su içmek de çözmüyor bence ben 4 litre dalan su içiyorum. Bazı bünyeler yatkın oluyor sanırım
Bana da tek kullanımlık ilaç verecekmiş bi de kültür ver dedi. Gitmişken kendi doktorumda vereyim kültürü bari başka hastaneye gitsem bi de muayene ücreti alıyolar

Ben de bu konudan muzdaribim. Hangi yöntemle halletmeyi düşünüyorsunuz bu kıl tüy işini bir de ben bu perşembe 37 haftalığım artık bana çatı matı ne varsa bakacak. Halletmem lazım
Bende 37 de çatı muayenesi zamanı gitmeyi düşünüyorum ağdaya mecbur artık. Birşey olsa da doğum yaklaşmış nasıl olsa düşüncesi ile. Son ikidir zor yapıyorum alttan muayene yapmadığı içim idare ettim. Çatı muayenesi zamanı mecbur artık midesi bulanmasın kadının 😂😂😂

Kızlar herkese merhaba sancılarım ntsde 80 100 100 falan çıktı sabah zaten ağrım vardı gece de belime falan şiddetli vuran finalde doğum yapmadım şuan için risk yok hayla ağrım var hayla bebek çok hareketli derilerimi yırtmaya çalışıyor. Islaklık vardı onu da söyledim su mu ıdrar mı bilmiyorum yani abartısız 50 60 kere sadece idrara çıktım 5 dk da sonucu çıkan test yapıldı bebeğin suyu değil Allah'a şükür doktor yatış veririm ama şuan için doğuma almayı planlamıyorum dedi kan idrar herşey yapıldı haftaya kontrolüm var 1 haftaya suyum vs sancım artmazsa şuan durum kontrol altında. Suyu gelen arkadaşımı da allah bir avaz'da kurtarsın şuan ki bebitolar gerçekten durmuyor 🙏🏻

Kızlar herkese merhaba sancılarım ntsde 80 100 100 falan çıktı sabah zaten ağrım vardı gece de belime falan şiddetli vuran finalde doğum yapmadım şuan için risk yok hayla ağrım var hayla bebek çok hareketli derilerimi yırtmaya çalışıyor. Islaklık vardı onu da söyledim su mu ıdrar mı bilmiyorum yani abartısız 50 60 kere sadece idrara çıktım 5 dk da sonucu çıkan test yapıldı bebeğin suyu değil Allah'a şükür doktor yatış veririm ama şuan için doğuma almayı planlamıyorum dedi kan idrar herşey yapıldı haftaya kontrolüm var 1 haftaya suyum vs sancım artmazsa şuan durum kontrol altında. Suyu gelen arkadaşımı da allah bir avaz'da kurtarsın şuan ki bebitolar gerçekten durmuyor 🙏🏻
Geçmiş olsun canım. E peki ağrının sebebi neymis o zaman?

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen dursun durabildigi kadar 💜

X