- 26 Şubat 2024
- 4.794
- 4.603
Ölçeyim bi, 5 yok gibi ama gözüme çok büyük geldi o (inşallah yoktur amin)Kahverengi kısım büyükse bi ölç bakalım 5 cm ve üstü xl önermişler
Bi meme toparlama ameliyatı yaptırırsın anam nolcak benim kv bile yaptırdı çok memnun dnfmsksAy sorma yaa sanki zayıfmışım gibi bi 5 kilo da onlar ekliyordu hdjdjdjd bir de şimdi sarkarsa iyice memesini omzuna atıp yıkayan teyzelere dönücem jdjdjd
Benimde b idi c olmustu bana suan memikler oldu sana yine porsuk limonBenim hamilelikten önce c ydi şimdi d olmuştur herhalde diye düşündümxl nin kahverengi kısmı daha genişmiş sanırım
Aynısı djdjdjd bi de heycanla diyorum bak neler aldım oğluşumaa ve eşimin ne gerek vardı buna bakışı eşliğinde sunumlar yapıyorumHahaa benim esim bazen evden calisiyo o gun kesin 5 ayri kargo geliyo yine ne geldi diye bi bakis atiyo bana ama hicbiri benim degil
Ölçeyim bi, 5 yok gibi ama gözüme çok büyük geldi o (inşallah yoktur amin)
Ay benim de 5 cm yok gibi sanki şimdi şöyle bakınca jdjdnd… valla mı kız kv sin sen ya ne yapacaksın sarksa nolur sarkmasa nolur….Bi meme toparlama ameliyatı yaptırırsın anam nolcak benim kv bile yaptırdı çok memnun dnfmsks
Uff kadınların şu çilesine bak yaBenimde b idi c olmustu bana suan memikler oldu sana yine porsuk limonne oldular allah bilir .
Maşallah her masada var kadınBi meme toparlama ameliyatı yaptırırsın anam nolcak benim kv bile yaptırdı çok memnun dnfmsks
Nolur biri beni bu gruptan atsın, sabah sabah icralık olucam ndndndndKızlar Korbell için ne gerek var yiaa diyerek almamıştım , şimdi ebebekte 750 ₺ye düştü , acaba gerek var mı ki sgdhjf
ikea mama sandalyesi gayet iyi biz de kullandik ilk cocugumuzda standart mama sandalyesi bir eksigi yokBize çok öneren oldu yavrum ya Ikeada dolaşırken bile müşteri bir kadın biz yıllarca kullandık hiç düşünmeden alın başka sandalye bakmayın bile falan demişti. Ama evet diğerlerine göre daha basit bir yapısı var gibi. Biraz kullanalım olmazsa bunu annemin evine bırakırız başka bir şeyler bakarız.
Her yeri estetik be ajfkdkdAy benim de 5 cm yok gibi sanki şimdi şöyle bakınca jdjdnd… valla mı kız kv sin sen ya ne yapacaksın sarksa nolur sarkmasa nolur….
Uff kadınların şu çilesine bak ya
Gerçekten her konuda bi fikri var ama bil bakalım neyi yok sjfksnclsndldsMaşallah her masada var kadınBörekçide de estetik cerrahın kliniğinde de görebileceğimiz bir kadın
Fjdlfjslskdld ölene kadar bu gruptayım. Al bacım al elimizin kiri sjfkdkdKızlar Korbell için ne gerek var yiaa diyerek almamıştım , şimdi ebebekte 750 ₺ye düştü , acaba gerek var mı ki sgdhjf
Benim bir tanecik yavrumun boku ucuz çöpe mi atılsaydı ahdjjfFjdlfjslskdld ölene kadar bu gruptayım. Al bacım al elimizin kiri sjfkdkd
Ben onlara hiç önceden başlayan görmedim. Mevcut olan sütü arttıracagı için önce emzirmeye başlamak lazım diye düşünüyorum. Dogumdan sonra eve gelince başlarsınızSüt artıran çayları vs ne zaman kullanmaya başlıcazzz doktoruna sorma cesareti olan var mı dngn
E bebekte daha ucuz anam 89.99Kızlar anne sütü kaşığı almayan varsa Amazon’da babyjem in süt kaşığı baya uygun fiyatlı ucuda yumuşak silikon güzel geldi
Aaa oraya hiç bakmamıştımE bebekte daha ucuz anam 89.99