Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Hahaa benim esim bazen evden calisiyo o gun kesin 5 ayri kargo geliyo yine ne geldi diye bi bakis atiyo bana ama hicbiri benim degil
Aynısı djdjdjd bi de heycanla diyorum bak neler aldım oğluşumaa ve eşimin ne gerek vardı buna bakışı eşliğinde sunumlar yapıyorum
Bu arada dün oto koltuğu bakmaya gittik sana da bugoboonun mama sandalyesini beğendim. Fiyatı hakkında asla fikrim yok ama duruşuna bayıldım bayıldım yurtdışından alınabilecek bir şey olabilir sanırım

Ölçeyim bi, 5 yok gibi ama gözüme çok büyük geldi o (inşallah yoktur amin)

Bi meme toparlama ameliyatı yaptırırsın anam nolcak benim kv bile yaptırdı çok memnun dnfmsks
Ay benim de 5 cm yok gibi sanki şimdi şöyle bakınca jdjdnd… valla mı kız kv sin sen ya ne yapacaksın sarksa nolur sarkmasa nolur….
Benimde b idi c olmustu bana suan memikler oldu sana yine porsuk limon ne oldular allah bilir .
Uff kadınların şu çilesine bak ya

ikea mama sandalyesi gayet iyi biz de kullandik ilk cocugumuzda standart mama sandalyesi bir eksigi yok

Ben meme ucu bakımına başlamak durumunda kaldım çünkü bi kaç haftadır pul pul dökülüyor uçları , siyah sutyenin içi beyaz beyaz oluyo yani. Ben de dün meme ucu bakım kremine başladım , inşallah yanlış yapmıyorum çünkü 33+4 üm henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…