- 26 Şubat 2024
- 4.794
- 4.604
O zaman iyiymiş ya, bir de gümüş kapakla krem kullanılmıyormuş. Değiştirerek kullanırız artık, avent al benceHava aldığı için meme ucu yarası hemen iyileşiyormuş, kıyafete teması kesiyormuş. Gümüş kapak değdikçe acıtıyormuş mesela.
Solgar brewer yeast aldim ben bu sefer. aslinda sute etki eden en onemli sey iyi uyku almak, strestsiz hayat, iyi beslenme ve duzenli vitamin kullanmak kisacasi vucudun dusmemesi gerekiyorSüt artıran çayları vs ne zaman kullanmaya başlıcazzz doktoruna sorma cesareti olan var mı dngn
Bazıları kalkan hiçbir işe yaramıyor diyor bazıları da gümüş kapak için aynısını diyor. Meme ucu yarasından aşırı tırstığım için ikisinden de aldım ama gümüş kapak kuzenimden kaldı kalkanı da ucuz aldımBenim kafam iyice karıştı gümüş kapak ve kalkan aynı işlevde mi? Kalkan dediğimiz silikon olan değil mi ikisini de mi almamız lazım, hiç anlamadım ndjdjd
Başından beri gümüş kapak kullanırsan hiç olmuyor diyorlar ama bakalim ben bu sefer ona güvendimHava aldığı için meme ucu yarası hemen iyileşiyormuş, kıyafete teması kesiyormuş. Gümüş kapak değdikçe acıtıyormuş mesela.
O zaman ben de alayım bari ya, sonsuza kadar bişey alacakmışız gibi geliyor bana artıkBazıları kalkan hiçbir işe yaramıyor diyor bazıları da gümüş kapak için aynısını diyor. Meme ucu yarasından aşırı tırstığım için ikisinden de aldım ama gümüş kapak kuzenimden kaldı kalkanı da ucuz aldım
Aa bunu bilmiyordum mesela krem de kullanırdım kesinO zaman iyiymiş ya, bir de gümüş kapakla krem kullanılmıyormuş. Değiştirerek kullanırız artık, avent al bence
Al anam dünyaları aldık nolur bi kalkandan ajfkdjdks bana da öyle geliyor ya, aylar sonra kendime 2-3 tane elbise aldım geçen gün garipsedim yemin ederim yuh bana kargo geldi diyesjcksO zaman ben de alayım bari ya, sonsuza kadar bişey alacakmışız gibi geliyor bana artık
Gümüşün iyikeştirici etkisi varmış, tek başına kullanın diyolla. Kalkanla kremler oluyormuş ama, o yüzden alayım dedim.Aa bunu bilmiyordum mesela krem de kullanırdım kesin
Bu doğruO zaman ben de alayım bari ya, sonsuza kadar bişey alacakmışız gibi geliyor bana artık
Ben de öyleyim kendime bi maskara alacaktım söz de emzirme çayı gümüş kalkan hastane çıkışı derken sıra gelmiyor ki jdjdjdAl anam dünyaları aldık nolur bi kalkandan ajfkdjdks bana da öyle geliyor ya, aylar sonra kendime 2-3 tane elbise aldım geçen gün garipsedim yemin ederim yuh bana kargo geldi diyesjcks
Ağrılarım minumuma indi daha iyiyim ilk günler zorlandım ama geçiyor geçti gibi
Bana mecbur iş yolları göründü desene….Bu doğruuzuun bir süre max 3 ayda 1 tüm dolap yeniden alınıyor
Bende de öyle yes, alırken boyutu yoktu gümüş kapağın tek boydu standarttır diye düşünüyorum zaten yara olan kısım genelde o ucu değil miKızlar bir şey soracağım, benim memintolardaki kahverengi bölge çok çok büyüdü, gümüş kapak sadece ufacık ucunu kapatıyor. Normal mi bu sizde de böyle mi
Benim de öyle normal bence ucu hassaslasiyor zaten.Kızlar bir şey soracağım, benim memintolardaki kahverengi bölge çok çok büyüdü, gümüş kapak sadece ufacık ucunu kapatıyor. Normal mi bu sizde de böyle mi
Nebleyim kahverengi kısmı komple ağzına almalıymış bebo yara olmaması için, bebeğin kafası kadar oldu benim orası nasıl olacak ki sjfkskdkBende de öyle yes, alırken boyutu yoktu gümüş kapağın tek boydu standarttır diye düşünüyorum zaten yara olan kısım genelde o ucu değil mi
Ona da sağlam değil diyolla, diğerleri yer kaplıyormuş ama daha sağlammış.kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi Ankara mağazasında stoğa girmiş. Genelde pek stokta olmuyor alacaksanız haber vereyim dedim.