Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Nereden almıştın pekiii ? Sahtesine de denk gelmeyelim herhangi bir yerden alıp. Ebebekte görmüştüm ama tek tip istediğim renkte de değildi

Sofimaya diye bir siteden almıştım. 2016 yılında ama baya sertifikası falan hepsini göndermişlerdi. Hala var mı diye baktım hala varlar internetten satışları

Ben de alıcam inşallah oğluma doğup biraz büyüsün de inşallah Merağam var böyle şeylere

Süper 3 aya kadar bekleyelim o zaman sonrasında kullanırız inşallah

Pilates candır yaaa yeni çıktım şu an dersten Salı günü katılamamıştım hem modum düşüktü hem karnım çok sertti katılsam doğururmuşum gibi hissettim ama bugün çok iyiydi Gerçekten hepimizin bu bakıma çok ihtiyacı var Ben de eşime dedim el ayak çekilip evden, kırkımız çıkınca beni güzel bir cilt bakımı, masaj falan götürmelisin. Sen dışarıda bebekle ilgilenmelisin ben bi kendime gelmeliyim

Gözünüz aydın olsun ağrıların hemencecik dinsin kızınla huzurlu günleriniz daim olsun inşallah

Şimdiden arabaya da konabilir. Evde durup unutulma riskine karşı. Nasıl olsa bunlara gerek olmayacak doğuma kadar.
Bizim arabanın bagajı çok büyük ya, eşime güvenmiyorum zort diye üstüne bir şey koyabilir bir de normal de olsa sezaryen de olsa aniden olmuyor sonuçta bi koliye kaldırırım son hafta falan.

edahandro kuzum bana kuzenim dedi migrosta var aptamilin diye ama sanal marketinde yok görünüyor ty da buldum aptamilin var direkt verilebilir şeklinde açıldıktan sonra buzdolabında saklamak gerekiyor falan demişler ebebekte 45 tl olan şey orada 85 tl bu da dipnotum olsun ebebek yaşadığım şehirde yok mobilde de stokta görünmüyor sanırım ty dan alıcam bi de hipp i önerdiler bana normal mama için

Bizim arabanın bagajı çok büyük ya, eşime güvenmiyorum zort diye üstüne bir şey koyabilir bir de normal de olsa sezaryen de olsa aniden olmuyor sonuçta bi koliye kaldırırım son hafta falan.
Koliye koyup o şekilde koyun dedim kız. Üzerine de şey yaz K I R I L I R !!! Erimez etmez hem hava serin zaten.

Tamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…