Nereden almıştın pekiii ? Sahtesine de denk gelmeyelim herhangi bir yerden alıp. Ebebekte görmüştüm ama tek tip istediğim renkte de değildi
Ben de alıcam inşallah oğluma doğup biraz büyüsün de inşallahBenim de cok hoşuma gidiyor cok tatlı geliyor gözüme bebişlere yakışıyor bence Ben kızıma almıştım ama 8-9 aylıkken alıp takmıştım cok kullanamadan düşürmüşüz heralde parkta falan epey sonra farkedince bulamamıştım
Notlarıma yazdımmm çok teşekkürlerSofimaya diye bir siteden almıştım. 2016 yılında ama baya sertifikası falan hepsini göndermişlerdi. Hala var mı diye baktım hala varlar internetten satışları
Ya bizimki erkek zaten sizler gibi süsleyemeyeceğizEvet, boğulma riskine karşı takmayın diyorlar. Bir işe de yaramıyormuş, doktorlar öyle diyor yani. İşe yarıyor diyen anneler de var.
MantıklıOnlari bi koliye koyup toplu goturmek mantikli bence
SüperOlcusu var canim onun da. Sanırım 4. Ay gibi kullanmaya başladım ben de. Salya pik yapmıştı zaten 5. Ayda da dişlerini çıkarmaya başladı. Diş çıkarım sürecinde de hiç sıkıntı yaşamadık. Salyasi da zaten kısa zamanda kesildi. İnanırsan ise yariyor sanki
Pilates candır yaaa yeni çıktım şu an derstencilt bakimi ben de dusunuyorum hatta bir dahaki istanbula gelisimde suadiyede bir yer bulmustum memnun kalan arkadaslarim oldu. kuafore de burda gidicem dogumdan sonra bir deoutoffit onerdi online pilates grubuna katilicam kendimi bastan yaraticam ya tipim kaydi resmen. bir seansta masaja giderim sonra da esimi darlarim duzenli masaj icin. el ayak bakimi da istiyorum
Şimdiden arabaya da konabilir. Evde durup unutulma riskine karşı. Nasıl olsa bunlara gerek olmayacak doğuma kadar.Mantıklı
Bunu da not aldım canım çok teşekkürlerTotsandmore diye bir yerden almıştım. Evet duruyor canım oğluma da kullanacağım. Tuzlu suyla yapılan bir testi var gerçek mi değil mi diye. Doğal taşçı varsa bildiğin güvendiğin onlarda da deneyebilirsin
Canım valla pazartesiyi bekliyorum tekrar gidicem diye yatmaya çalışıyorum ama olmuyor bende kaşınıyorum valla benim hatam hep oyüzden ağrım oluyor maalesef
Hazırlık falan mı yapıyorsun ne o kadar seni yatırmayan acil durum?Canım valla pazartesiyi bekliyorum tekrar gidicem diye yatmaya çalışıyorum ama olmuyor bende kaşınıyorum valla benim hatam hep oyüzden ağrım oluyor maalesef
Gözünüz aydın olsunÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Bizim arabanın bagajı çok büyük ya, eşime güvenmiyorum zort diye üstüne bir şey koyabilirŞimdiden arabaya da konabilir. Evde durup unutulma riskine karşı. Nasıl olsa bunlara gerek olmayacak doğuma kadar.
Koliye koyup o şekilde koyun dedim kız. Üzerine de şey yaz K I R I L I R !!!Bizim arabanın bagajı çok büyük ya, eşime güvenmiyorum zort diye üstüne bir şey koyabilirbir de normal de olsa sezaryen de olsa aniden olmuyor sonuçta bi koliye kaldırırım son hafta falan.
Bu da bebeği yüz üstü yatırmak gibi bebeğin durumuna göre karar verebileceğin bir şey canım. Zamanı gelince sen anlarsınSüper3 aya kadar bekleyelim o zaman sonrasında kullanırız inşallah
Tamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.edahandro kuzum bana kuzenim dedi migrosta var aptamilin diye ama sanal marketinde yok görünüyor ty da buldum aptamilin var direkt verilebilir şeklinde açıldıktan sonra buzdolabında saklamak gerekiyor falan demişler ebebekte 45 tl olan şey orada 85 tl bu da dipnotum olsun ebebek yaşadığım şehirde yok mobilde de stokta görünmüyor sanırım ty dan alıcam bi de hipp i önerdiler bana normal mama için
Hayırlı uğurlu olsunÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına