Bize çok öneren oldu yavrum ya Ikeada dolaşırken bile müşteri bir kadın biz yıllarca kullandık hiç düşünmeden alın başka sandalye bakmayın bile falan demişti. Ama evet diğerlerine göre daha basit bir yapısı var gibi. Biraz kullanalım olmazsa bunu annemin evine bırakırız başka bir şeyler bakarız.Ona da sağlam değil diyolla, diğerleri yer kaplıyormuş ama daha sağlammış.
Bence 10 gun once yeter tetiklemeyelim bi deSüt artıran çayları vs ne zaman kullanmaya başlıcazzz doktoruna sorma cesareti olan var mı dngn
Daha çocuk büyüyüp kreşe, okula, kurslara para akitmaya başlayınca ona o parayı veriyorsam buna da bu parayı verebilirim şeklinde bir mantıkla işler çığrından çıkıyorAl anam dünyaları aldık nolur bi kalkandan ajfkdjdks bana da öyle geliyor ya, aylar sonra kendime 2-3 tane elbise aldım geçen gün garipsedim yemin ederim yuh bana kargo geldi diyesjcks
Öyle diyorlar ama o çok zor yaNebleyim kahverengi kısmı komple ağzına almalıymış bebo yara olmaması için, bebeğin kafası kadar oldu benim orası nasıl olacak ki sjfkskdk
Ay bu da çok doğruDaha çocuk büyüyüp kreşe, okula, kurslara para akitmaya başlayınca ona o parayı veriyorsam buna da bu parayı verebilirim şeklinde bir mantıkla işler çığrından çıkıyor
Dediğin gibi bizde de şimdi o varAy bu da çok doğruhele bir de 2. Gelirse ona yaptım buna da yapmam lazım diyorsun aman haksızlık olmasın.
Ben oradan hemen hemen hiç etkilenmiyorum, pazarlamacı gibi görüyorum onları ama burada yazılanlar beni de etkiliyor
Yok kız standart ve xl diye iki boyu var, ben xl alıcam mesela. D kup ve üstü xl demişler.Bende de öyle yes, alırken boyutu yoktu gümüş kapağın tek boydu standarttır diye düşünüyorum zaten yara olan kısım genelde o ucu değil mi
Ya her gordugumu degil ama guvendigim bi iki tane var onlar yetiyo bana anacimBen oradan hemen hemen hiç etkilenmiyorum, pazarlamacı gibi görüyorum onları ama burada yazılanlar beni de etkiliyor
Benim d cup degil ama kumralinli gibi tum gogsum kahverengiYok kız standart ve xl diye iki boyu var, ben xl alıcam mesela. D kup ve üstü xl demişler.
Ben artık gelen kargoları takip edemiyorum djdjdjd ama hala ıslak mendil almadım mesela. Ama bulut yastığım tamam
He d cup falan değil benimki, iyi madem yeterli demek buYok kız standart ve xl diye iki boyu var, ben xl alıcam mesela. D kup ve üstü xl demişler.
Benim bi de birinin kahverengisi diğerinden daha büyük. Erkek bebek tahminlerinde yazıyordu bu oha olmuştum çıkınca djdj ama o asimetrik görüntü aşırı uyuz ediyor neden biri büyüdü biri büyümediBenim d cup degil ama kumralinli gibi tum gogsum kahverengi
Benim hamilelikten önce c ydi şimdi d olmuştur herhalde diye düşündümBenim d cup degil ama kumralinli gibi tum gogsum kahverengi
Memintolar da tombiktoymuş sjfksjskskssfjdndBenim hamilelikten önce c ydi şimdi d olmuştur herhalde diye düşündümxl nin kahverengi kısmı daha genişmiş sanırım
Kahverengi kısım büyükse bi ölç bakalım 5 cm ve üstü xl önermişlerHe d cup falan değil benimki, iyi madem yeterli demek bu
Hahaa benim esim bazen evden calisiyo o gun kesin 5 ayri kargo geliyo yine ne geldi diye bi bakis atiyo bana ama hicbiri benim degilBen artık gelen kargoları takip edemiyorum djdjdjd ama hala ıslak mendil almadım mesela. Ama bulut yastığım tamam
Ay sorma yaa sanki zayıfmışım gibi bi 5 kilo da onlar ekliyordu hdjdjdjd bir de şimdi sarkarsa iyice memesini omzuna atıp yıkayan teyzelere dönücem jdjdjdMemintolar da tombiktoymuş sjfksjskskssfjdnd