Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ona da sağlam değil diyolla, diğerleri yer kaplıyormuş ama daha sağlammış.
Bize çok öneren oldu yavrum ya Ikeada dolaşırken bile müşteri bir kadın biz yıllarca kullandık hiç düşünmeden alın başka sandalye bakmayın bile falan demişti. Ama evet diğerlerine göre daha basit bir yapısı var gibi. Biraz kullanalım olmazsa bunu annemin evine bırakırız başka bir şeyler bakarız.

Al anam dünyaları aldık nolur bi kalkandan ajfkdjdks bana da öyle geliyor ya, aylar sonra kendime 2-3 tane elbise aldım geçen gün garipsedim yemin ederim yuh bana kargo geldi diyesjcks 🥲
Daha çocuk büyüyüp kreşe, okula, kurslara para akitmaya başlayınca ona o parayı veriyorsam buna da bu parayı verebilirim şeklinde bir mantıkla işler çığrından çıkıyor 😂

Daha çocuk büyüyüp kreşe, okula, kurslara para akitmaya başlayınca ona o parayı veriyorsam buna da bu parayı verebilirim şeklinde bir mantıkla işler çığrından çıkıyor 😂
Ay bu da çok doğru 😆 hele bir de 2. Gelirse ona yaptım buna da yapmam lazım diyorsun aman haksızlık olmasın.

L lokumcumm otuzaazkala otuzaazkala kızlar hiç stres yapmayın hastanede yatarken 28. Haftada doğan dördüz bebekler bile sağlıklıydı. İkinizin de haftası çok güzel. Bebekler 2 kilo üzeri belki küvez ihtiyaçları bile olmayacak. Dualarımız sizinle tabbim kolaylıkla bu süreci atlatmayı sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsln

X