- 24 Ekim 2022
- 612
- 586
- 28
Zamanında kolaylıkla gelsin yavrucakBenimkide gelmek icin can atiyor da bizde 1 2 hafta dursun diye dua ediyoruz ah bu bebeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanında kolaylıkla gelsin yavrucakBenimkide gelmek icin can atiyor da bizde 1 2 hafta dursun diye dua ediyoruz ah bu bebeler
Benim ilk defa yukseldi kuzum ya normaldi hepBende gebeliğin başında yüksekti doktorum doktora yönlendirdi gidememiştim. Sonra gebeliğin ortasında tekrar tahlil yapıyor ya sağlık ocağı o zaman düşmüş normale dönmüştü. İşte en son tetanoz zamanı yine tahlil vermiştim yine yüksekti. Sağlık ocağı hemşiresi vitaminler de yükseltiyor doktora gidersen söyle dedi. Kullandığın vitaminleri götür görsün dedi. Tabi ben yine gidemedim. Salı günü sağlık ocağı bekliyor beni tahlil için bu sefer de yüksek çıkarsa gitmeyi düşünüyorum doktora
Aaa baya inmiş gerçekten bakayım anam teşekkürlerKiz orange sen de bakiyodum bak bu markanin ki cok gizel dusmus aklinda olsun :) Orangegreysky
Learning Fun Manyetik Stem Oyuncak 110 Parça - Işıklı Marble Run Set Magic Magnetic Blocks
Amin cnm cumlemizinki inslh saglikla zmninda gelsinZamanında kolaylıkla gelsin yavrucak
Bilmiyorum o zaman yani normal de önemli birşey diyorlar ben düşmedim peşine bakma gitmedim felan ama sen gidebiliyorsan bi dahiliyeye git bakalım. Vitamin kullanıyorsun onları da götür göster. Gebelikte kullanılan vitaminler de yükseltiyormuş çünküBenim ilk defa yukseldi kuzum ya normaldi hep
Saglikla kolaylikla al kucagina inslh cnm. Rabbim yardimciniz olsunKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Demir hapinin yapdini soyluyirlar ama bilmiyirum yinede kuzum bakalim doktoruma sorcam 14de randevum var hem saglikocaginda gebe izlemim hem doktoruma ozmn artikBilmiyorum o zaman yani normal de önemli birşey diyorlar ben düşmedim peşine bakma gitmedim felan ama sen gidebiliyorsan bi dahiliyeye git bakalım. Vitamin kullanıyorsun onları da götür göster. Gebelikte kullanılan vitaminler de yükseltiyormuş çünkü
Allah kolaylık versin dogumsada kolaylikla saglikla kucana al inslj cnm yavrunuAyarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Biri demişti geçenlerde. Kasım anneleri patır patır ekim de dökülüyor. Bizde kasım da dökülmeyelim felan yani gülüyorum a hepimiz zor günler ve stresli günler içindeyiz. En azından içimiz bi nebze rahat haftamız ileride. İstemeyiz bebeğimiz küveze girsin ama erken doğarsa da girse de küveze sağlıkla eve götüreceğiz önemli olan o. Bebişler erken gelmek istiyorsa yapacak birşey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsunAy kizlar ya erken mi elenmeye basladik Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sag saglim kavusalim evlatlarimiza benimde heran gelebilir beklemedeyim erken dogum riskim var ara ara sanci geliyor tm bitti dogurucam diyorum ama geri geciyor sukur
Amin kuzum inslh bende demişdim bu sözü neyse dedin gibi haftalarimiz iyi en azindan saglikla gelsinler inslh sag saglim evime getirip buyutelim yinede birazda bekleseler de hiç de fena olmaz ama vakti saatleri bellidir onlarim Rabbim ne yazdiysa oBiri demişti geçenlerde. Kasım anneleri patır patır ekim de dökülüyor. Bizde kasım da dökülmeyelim felan yani gülüyorum a hepimiz zor günler ve stresli günler içindeyiz. En azından içimiz bi nebze rahat haftamız ileride. İstemeyiz bebeğimiz küveze girsin ama erken doğarsa da girse de küveze sağlıkla eve götüreceğiz önemli olan o. Bebişler erken gelmek istiyorsa yapacak birşey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum korkma sag saglim kavuş evladina inslh dualarimiz sizlerle saglikla yanina kucagina gelsin evladın inslhHepinize çok teşekkür ederim şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .
Eşyalar hallolur hiç sıkma canını canım haftalarımız iyi artık sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle sen ve bebiş iyi olsun daHepinize çok teşekkür ederim şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .
Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz ilerleyecektir herşey.Hepinize çok teşekkür ederim şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .
Canım sağlıkla gelsin bebişin dualarımız seninleKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz