Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bende gebeliğin başında yüksekti doktorum doktora yönlendirdi gidememiştim. Sonra gebeliğin ortasında tekrar tahlil yapıyor ya sağlık ocağı o zaman düşmüş normale dönmüştü. İşte en son tetanoz zamanı yine tahlil vermiştim yine yüksekti. Sağlık ocağı hemşiresi vitaminler de yükseltiyor doktora gidersen söyle dedi. Kullandığın vitaminleri götür görsün dedi. Tabi ben yine gidemedim. Salı günü sağlık ocağı bekliyor beni tahlil için bu sefer de yüksek çıkarsa gitmeyi düşünüyorum doktora
Benim ilk defa yukseldi kuzum ya normaldi hep

Benim ilk defa yukseldi kuzum ya normaldi hep
Bilmiyorum o zaman yani normal de önemli birşey diyorlar ben düşmedim peşine bakma gitmedim felan ama sen gidebiliyorsan bi dahiliyeye git bakalım. Vitamin kullanıyorsun onları da götür göster. Gebelikte kullanılan vitaminler de yükseltiyormuş çünkü

Bilmiyorum o zaman yani normal de önemli birşey diyorlar ben düşmedim peşine bakma gitmedim felan ama sen gidebiliyorsan bi dahiliyeye git bakalım. Vitamin kullanıyorsun onları da götür göster. Gebelikte kullanılan vitaminler de yükseltiyormuş çünkü
Demir hapinin yapdini soyluyirlar ama bilmiyirum yinede kuzum bakalim doktoruma sorcam 14de randevum var hem saglikocaginda gebe izlemim hem doktoruma ozmn artik 😘

Ay kizlar ya erken mi elenmeye basladik Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sag saglim kavusalim evlatlarimiza benimde heran gelebilir beklemedeyim erken dogum riskim var ara ara sanci geliyor tm bitti dogurucam diyorum ama geri geciyor sukur 😊
Biri demişti geçenlerde. Kasım anneleri patır patır ekim de dökülüyor. Bizde kasım da dökülmeyelim felan 😂 yani gülüyorum a hepimiz zor günler ve stresli günler içindeyiz. En azından içimiz bi nebze rahat haftamız ileride. İstemeyiz bebeğimiz küveze girsin ama erken doğarsa da girse de küveze sağlıkla eve götüreceğiz önemli olan o. Bebişler erken gelmek istiyorsa yapacak birşey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🥰

Biri demişti geçenlerde. Kasım anneleri patır patır ekim de dökülüyor. Bizde kasım da dökülmeyelim felan 😂 yani gülüyorum a hepimiz zor günler ve stresli günler içindeyiz. En azından içimiz bi nebze rahat haftamız ileride. İstemeyiz bebeğimiz küveze girsin ama erken doğarsa da girse de küveze sağlıkla eve götüreceğiz önemli olan o. Bebişler erken gelmek istiyorsa yapacak birşey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🥰
Amin kuzum inslh bende demişdim 🤦‍♀️😄 bu sözü neyse dedin gibi haftalarimiz iyi en azindan saglikla gelsinler inslh sag saglim evime getirip buyutelim 🤲 yinede birazda bekleseler de hiç de fena olmaz ama vakti saatleri bellidir onlarim Rabbim ne yazdiysa o 😊

Hepinize çok teşekkür ederim 🥹 şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .

Hepinize çok teşekkür ederim 🥹 şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum korkma sag saglim kavuş evladina inslh dualarimiz sizlerle saglikla yanina kucagina gelsin evladın inslh 🤲😘

Eşyalar hallolur hiç sıkma canını canım haftalarımız iyi artık sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle sen ve bebiş iyi olsun da ❤️🙏🏻

Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz ilerleyecektir herşey. 💕💕
Eşyaları da halledersiniz bi sana pijama bi çocuğa takım tamam oldu bitti. Burdaki hastane çantası kısmını açıp bi liste yapabilirsin beklediğin sürede. Hemen ekran resmi al çiz üzerinden neler en acilinden. Halledersin sen daha hemen doğurmıcaksın sonuçta bekleme süren var

X