Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
ben doktora doğumu sordum da 37den önce bir şey diyemeyiz dedi.
ayva tohumu ben de kullanmıştım. bunun yanında karbonatlı su da kullanmıştım. annemler çok yaparmış bebeğin ağzı pamukçuk olmasın diye olmadı gerçekten de

@Orangegreysky Konunun başını kaçırdım ama o ürünlerin çoğunda kaynatmayınız yazıyor kızlar dikkat edin. Sağım pompasının hortumunu yıkamayınız, dezenfekte etmeyiniz motorun bozulmasına sebebiyet verebilir yazıyor mesela. Ben de hastane çantasını hazırlarken bi aklımdan geçirmiştim ama okuyunca yapmadım. Siveno’nun doğal biberon temizleme deterjanını almıştım. Onunla önce biberon kurutucuyu yıkadım, sonra biberon, sağım pompası aparatları, emzikler, göğüs kalkanı vs hepsini yıkayıp kuruttum o şekilde kaldırdım. Zaten hepsinin başlığı kutusu var Allah’tan yeniden tozla temas etmesin diye.
Göğüs kalkanı ne aldın canım

Süt artıran çayları vs ne zaman kullanmaya başlıcazzz doktoruna sorma cesareti olan var mı dngn
Vajinal doğum yapanlar doğurunca, planlı sezaryen olanlar da bir gün önceden baslasalar yeter herhalde. Yani doktor değilim de bence 😀 ilk dogumumda önceden almadım bile. İlk günden bebek de bizden foşur foşur süt beklemiyor 😀

Gümüş kapak aldım ben. Öncekinden de aventin 6lı seti vardı.
Ben de gümüş kapak almıştım. Tecrübeli arkadaşlarim mutlaka kalkan da al dediler. Kalkan da alıcam. Aventten memnun muydun kuzum? Mamajoo veya avent alırım heralde. daha uygun fiyatlıları da var. İş görüyorüuorsa onlardan da alabilirim.

Almayı düşünen varsa humana still tea 425'e düşmüş.

Bir de doğum sonrası için ayva çekirdeği jeli kullanmayı düşünen varsa, ben artık yediğimiz ayvalarin çekirdeklerini dondurmaya başladım. İhtiyaç olunca alıp oradan üstüne su ekleyeceğim. Aklınızda bulunsun 😊
Yorumlara bakıp aldım valla hiç aklımda da yoktu influence ettin beni bacım 😂 paketleme kötüymüş iyi gelir umarım ama diğer sitelere göre fiyat uygun baya

Ben de gümüş kapak almıştım. Tecrübeli arkadaşlarim mutlaka kalkan da al dediler. Kalkan da alıcam. Aventten memnun muydun kuzum? Mamajoo veya avent alırım heralde. daha uygun fiyatlıları da var. İş görüyorüuorsa onlardan da alabilirim.
Ben bu kalkan işini anlamadım, e bebekten aldım hiçbir işe yaramaz gibi geldi ama avent falan nasıldır bilmiyorum.

Canım ilk zamanlar bebek tam tutmayı öğrenene kadar hassasiyet oluşuyor. İlerlerse yara falan. O aşamada krem sürüp kalkanı takiyordum ben. Hem hava alsın hem kıyafete değmesin diye. Ama öyle süt bıraksın içinde falan olmuyor. Oynuyor zaten. O yüzden illa pahalı bir şey olmasına gerek yok bence. Çok uzun süre de kullanmadim zaten

Ben bu kalkan işini anlamadım, e bebekten aldım hiçbir işe yaramaz gibi geldi ama avent falan nasıldır bilmiyorum.
İşyerinde bir arkadaşım ilk bebeğinde gümüş kapak kullanmıştı, bu çok iyi demişti. Ben de o sebeple sadece gümüş almıştım.. Şimdi tekrar konuştuk, ikinci bebekte gümüş hiçbir işe yaramadı, kalkan al mutlaka dedi. O zaman ebebekten almayayım, ordan mı alsam diyordum. Mamajoo veya avent alayım.

Kızlar bunu kaydetmişim, sizde de dursun

Eklentiler

• IMG_5756.png
    IMG_5756.png
    553,7 KB · Görüntüleme: 62
Evet mesela şeyi soramadım korse almalı mıyım🤣 kasım indirimlerinde alacaktım dkdjdjd. Bişey sordum kim uyduruyor bunları ya diyince bütün sorularım içime kaçtı dkdjd

Viyana hayırlısı olmuş ya bence çok zorlamaca olacaktı zaten baksana halimize 😁
Eyvah kafamda yeni bir soru…. Laf arası hocam korse diyorlar ama diye giriyim bakayım lafa…. Ay evet bu arada ama yine de bozuldum onlar çağırsaydı da ben gitmeseydim…
Dkflsjflsdjsk ajans allahından bulsun ne diyeyim…

Ay ben de öyleyim, soru sormaya utanıyorum sjfksjd tahlil sonuçlarını at bana diyor 3 gün sonra atıyorum adama utancımdan. Eşim de devamlı söylüyor çok şanslısın doktor hemen dönüyor sorsana sorunu falan diye de ı-ıh soramıyorum. Bu kez kesin soracağız tahmini doğum tarihini kızlar, ona göre….
Pislikler ya yüzüme yüzüme yazdılar valla… ben de atarken kırk kere düşünüyorum doktpr da hemen at öğleden sonra diyor ama ben sanki darlıyorum gibi hissediyorum ya, haftaya sorayım kontrolde yüm cesaretimi toplayıp….

İşyerinde bir arkadaşım ilk bebeğinde gümüş kapak kullanmıştı, bu çok iyi demişti. Ben de o sebeple sadece gümüş almıştım.. Şimdi tekrar konuştuk, ikinci bebekte gümüş hiçbir işe yaramadı, kalkan al mutlaka dedi. O zaman ebebekten almayayım, ordan mı alsam diyordum. Mamajoo veya avent alayım.
Çok fiyat farkı yoksa bence de öyle yap ama bana pek işlevsel gelmedi açıkçası.

Eyvah kafamda yeni bir soru…. Laf arası hocam korse diyorlar ama diye giriyim bakayım lafa…. Ay evet bu arada ama yine de bozuldum onlar çağırsaydı da ben gitmeseydim…

Pislikler ya yüzüme yüzüme yazdılar valla… ben de atarken kırk kere düşünüyorum doktpr da hemen at öğleden sonra diyor ama ben sanki darlıyorum gibi hissediyorum ya, haftaya sorayım kontrolde yüm cesaretimi toplayıp….
Benim kontrol 22sinde, o zamana kadar özgüven depolayayım biraz sjfksjsms

O şaka durumunu ve gülememeni çok iyi anladım 😂 şimdi sen yazınca fark ettim, hiç ozguvenle falan alakalı değil. Bundan önceki üç doktoruma ben de hiç sormamıştım. Hatta üçüncü kadın kovar gibi bakıyordu, ağzımızı açmadan kaçtık resmen 😂 sorun sende değil doktorda yani 😀
Evet bunu fark ettiğimde biraz beni cahil mi görüyor acaba hissiyatı oluşmuştu bak djdjd. Hatta bi ara sırf bu yüzden değişsem mi dedim de 7 aydan sonra yemedi değiştirmeye 🤣 ama ilk acil nst deneyimimde de çok samimi davrandı ordan biraz rahatladım. Sakinleştirdi baya bi doğumda da en azından aynı şekilde olursa rahat ederim gibi hissettim

X