- 26 Şubat 2024
- 4.768
- 4.585
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Viyana noldu pozitif basalım dengelensin hemen dhjfhjİçimden bir ses benim de en geç 10 Aralıkta doğuracağımı söylüyor. Kafamda bu tarih dönüyor sürekli. Sata göre 37, bi değişiklik olmazsa ultrasona göre 40 haftalık oluyorum…. Stres bastı kızları da görünce
Dışarı çıkarmak için peluş tulum almadım bunu ilk doğduğunda kullanabilir miyiz 4-6 mı alsam büyük mü olur kafam karıştıH&M trendyolda indirime girmiş kızlar, şu tulum çok iyiymiş benim ihtiyacım yok ama sizin varsa bakabilirsiniz
H&M Kapüşonlu Muflon Tulum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
H&M Kapüşonlu Muflon Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de her yerde 10 Aralık diye ayarlamışım tarihleri ya bana da öyle geliyo, bi sorcam doktora muayenede. Her gidişimde sorcam diye gidiyorum sonra utanıyorjm fmfmİçimden bir ses benim de en geç 10 Aralıkta doğuracağımı söylüyor. Kafamda bu tarih dönüyor sürekli. Sata göre 37, bi değişiklik olmazsa ultrasona göre 40 haftalık oluyorum…. Stres bastı kızları da görünce
Ben de elimde liste ile gidiyorum illaki 1 2 tanesini sormadan dönüyorum. Bazılarını da muhabbet arasında söylüyorum ki böyle maddeymiş gibi gözükmesin. Sanki o an aklıma gelmiş gibi falan yapıyorum dkkfBen de her yerde 10 Aralık diye ayarlamışım tarihleri ya bana da öyle geliyo, bi sorcam doktora muayenede. Her gidişimde sorcam diye gidiyorum sonra utanıyorjm fmfm
Ben direkt telefonumdan listemi açıp oradan okuya okuya soruyorumBen de elimde liste ile gidiyorum illaki 1 2 tanesini sormadan dönüyorum. Bazılarını da muhabbet arasında söylüyorum ki böyle maddeymiş gibi gözükmesin. Sanki o an aklıma gelmiş gibi falan yapıyorum dkkf
Ay viyanadaki ajans kabul etmedi beni hdjdjs nereye geliyosun o haftada bu sorumluluğu biz alamayız sonra gelirsin otur oturduğun yerde dediler kısaca jdjdjd çok bozuldum ama belli etmedim…Viyana noldu pozitif basalım dengelensin hemen dhjfhj
Ben de her yerde 10 Aralık diye ayarlamışım tarihleri ya bana da öyle geliyo, bi sorcam doktora muayenede. Her gidişimde sorcam diye gidiyorum sonra utanıyorjm fmfm
Offf ben de utanıyorum ya….. millet deli gibi darlıyor doktoru ben ay kadına da ayıp olcak şimdi diyorum. Çok bilmiş gibi olmak da istemiyorum ne biliyim dünya hassas kalpler için cehennem gerçektenBen de elimde liste ile gidiyorum illaki 1 2 tanesini sormadan dönüyorum. Bazılarını da muhabbet arasında söylüyorum ki böyle maddeymiş gibi gözükmesin. Sanki o an aklıma gelmiş gibi falan yapıyorum dkkf
Evet mesela şeyi soramadım korse almalı mıyım kasım indirimlerinde alacaktım dkdjdjd. Bişey sordum kim uyduruyor bunları ya diyince bütün sorularım içime kaçtı dkdjdAy viyanadaki ajans kabul etmedi beni hdjdjs nereye geliyosun o haftada bu sorumluluğu biz alamayız sonra gelirsin otur oturduğun yerde dediler kısaca jdjdjd çok bozuldum ama belli etmedim…
Offf ben de utanıyorum ya….. millet deli gibi darlıyor doktoru ben ay kadına da ayıp olcak şimdi diyorum. Çok bilmiş gibi olmak da istemiyorum ne biliyim dünya hassas kalpler için cehennem gerçekten
Dkflsjflsdjsk ajans allahından bulsun ne diyeyim…Ay viyanadaki ajans kabul etmedi beni hdjdjs nereye geliyosun o haftada bu sorumluluğu biz alamayız sonra gelirsin otur oturduğun yerde dediler kısaca jdjdjd çok bozuldum ama belli etmedim…
Offf ben de utanıyorum ya….. millet deli gibi darlıyor doktoru ben ay kadına da ayıp olcak şimdi diyorum. Çok bilmiş gibi olmak da istemiyorum ne biliyim dünya hassas kalpler için cehennem gerçekten
Bence bu olabilir çok soğuk bi yerde yaşamıyosan, astronot tulumu 4-6 ay aldım ben uzun süre kullansın diye çok kalın olduğu için gözüme büyük gelmedi açıkçası, ünlü düşünür annem de normal dedi ajfksks hm tam kalıp diyorlar ama bilemiyorum.Dışarı çıkarmak için peluş tulum almadım bunu ilk doğduğunda kullanabilir miyiz 4-6 mı alsam büyük mü olur kafam karıştı
Özgüvenim yetersiz gelmiş sanırım. Sanki böyle hadi git dercesine duruyor gibi geliyor bana o yüzden geriliyorum. Bir de böyle dalga geçer gibi şakalar yapıyor arada eşime çok samimi geliyor ama ben o stresle hiç gülmüyorum böyle saçma bişey oluyor eşime göre çok anlayışlı muhteşem bi doktor kendisi saçma sapan bir ton soru soruyor ve ona hiç şaka yapmıyor sanki benim doktoruma alınganlık seviyem çok üstteBen direkt telefonumdan listemi açıp oradan okuya okuya soruyorum
Nasıl yapıyoruz bu jeli sadece su mu ekliyoruz?Almayı düşünen varsa humana still tea 425'e düşmüş.
Bir de doğum sonrası için ayva çekirdeği jeli kullanmayı düşünen varsa, ben artık yediğimiz ayvalarin çekirdeklerini dondurmaya başladım. İhtiyaç olunca alıp oradan üstüne su ekleyeceğim. Aklınızda bulunsun
O şaka durumunu ve gülememeni çok iyi anladım şimdi sen yazınca fark ettim, hiç ozguvenle falan alakalı değil. Bundan önceki üç doktoruma ben de hiç sormamıştım. Hatta üçüncü kadın kovar gibi bakıyordu, ağzımızı açmadan kaçtık resmen sorun sende değil doktorda yaniÖzgüvenim yetersiz gelmiş sanırım. Sanki böyle hadi git dercesine duruyor gibi geliyor bana o yüzden geriliyorum. Bir de böyle dalga geçer gibi şakalar yapıyor arada eşime çok samimi geliyor ama ben o stresle hiç gülmüyorum böyle saçma bişey oluyor eşime göre çok anlayışlı muhteşem bi doktor kendisi saçma sapan bir ton soru soruyor ve ona hiç şaka yapmıyor sanki benim doktoruma alınganlık seviyem çok üstte
Allah yardımcın olsun kuzum umarım herşey çok çok güzel geçer.Kızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz