Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyorCanım gitsene bi devlet veya şehir hastanesine falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyorCanım gitsene bi devlet veya şehir hastanesine falan
Ben biliyorum o çifti eğer ki ilk doğum sezeryan ise haftası bizimle aynı ise 23 kasım da doğurması çok normal ben 25 Kasım 37+4 sen 37+3 oluyorsun yani planlı sezeryan olsak bizde o tarihte doğurmamız lazım. İşte sen nasıl yol alacaksın sezeryan mı olacak onu bilmiyorumMehmet Songül Dönmez diye bir çift vardı tiktok ve instagramda. İkinci oğluna hamileydi haftamız hemen hemen aynıydı 23 kasıma gün vermişlerdi dün doğurmuş. Benim doktorun kehaneti çıkar da ben de aralığa kalmadan doğurursam Bir daha da Aralığa bu kadar yaklaşamam gebelikte bunu ıskalarsam ki çok istiyordum
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim , sakin olmaya calis , bebegin dogsa da artik yasam sinirini gecmis durumda kuveze bile girmeyebilir. Allah yardimcin olsunAyarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Canım günaydın Haftan ilerlediği için müdahale etmemislerdir artık gelebilir diye. Ne durumdasın devam ediyor mu ağrılar?İğne de vurmadılar sancı için de bakmadılar işte Eve geldim öyle korku stres hepsi bir bekliyorum yarını
Dualarımız seninle, iyi haberlerinizi alalım Allah yardımcın olsun, elinizden tutsun, içine ferahlık versin canımAyarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Günaydın canim. Ne durumdasın? Dinlendin mi geçti mi, devam ediyor mu?Kızlar bugün akşam karnım sürekli sertleşmeye ve kasılmaya başladı bebek toplanıyordu biraz da ağrım vardı. Acile gittim 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. Ara ara sancılarım çıktı bazen 70 i gördü. Hatta bir ara orda yine karnım sertleşti bebek toplandı karnımda o an nstde hem bebeğim kalp atışı yüksekti 160-170 arası hem de sancı sürekli 40-70 arası gidip geldi bu durum 3-4 dk sürdü. Herhangi bir açılmam falan da yok. Nst haftana göre normal açıklığın da yok kasılmaların daha da sıklaşırsa ağrın artarsa gel dediler. Eve geldim şimdi ara ara kasılmalarım oluyor. 35+2 olduk. Bir yandan korkuyorum ama bir yandan da stres yaptıkça kasılmalarım artıyor gibi geliyor
Canım hiç endişelenme 35. Haftayı doldurmuşsun. Saglikla gelecek minik kuşuna kavuşacaksın inşallahKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Allah yardimcin olsun canim korkma cok guzel olacak hersey insallahKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle. Bebek gelirse de güzel zamanlar saglikla kavuşacaksınız inşallahAyarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun canımKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucagına al bebişi inşallah cok kolay gecsin su gibi aksın dogum sürecin bizi de haberdar et dualarımız seninleKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Allahım kolaylaştırsın, korktugun herseyden emin etsin seni. Güzel haberler bekliyoruz canımAyarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
İyi haberlerinizi bekliyoruz güzel kadınlar, hayırlısıyla inşallahKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah güzel haftalardayız artık. Doğursakta kolay kolay sıkıntı yaşamaz bebekler içinizi ferah tutun.Kızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
evet bebekler artık yavaş yavaş gelmek istiyorlar hafta yaklaştıkça Gün içinde kaç kez oluyor senin ya da 1 saat içinde falan. Benim 1 saat içinde 3-4 kez olduğu oluyor.Artık son düzlükteyiz. Açılma yoksa stres yapma. Bende aşırı yaşamaya başladım karın sertleşmesi kasılması. Normal bence takma kafaya
Canım gece eve gelince yine devam etti hatta az önce ağrıdan uyandımGünaydın canim. Ne durumdasın? Dinlendin mi geçti mi, devam ediyor mu?
Bazen o kadar sık oluyor ki şasırıyorum. Günde üç kez rahat olur ama. Günü nasıl geçirdiğimde bağlı ne kadar çok hareket o kadar çok kasılma sertleşme oluyor. Yoğunsam bir saatte üç kere felan rahat olur dayanamıyorum gidip uzanıyorum geçiyor rahat ediyorumevet bebekler artık yavaş yavaş gelmek istiyorlar hafta yaklaştıkça Gün içinde kaç kez oluyor senin ya da 1 saat içinde falan. Benim 1 saat içinde 3-4 kez olduğu oluyor.
Annemi çağırdık ben dayanamıyorum sancıya falan
Hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz içini ferah tut tüm güzel dileklerim seninle Haftaya hızlı bir başlangıç yaptık ağız tadıyla olsun her şeyKızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz