Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Mehmet Songül Dönmez diye bir çift vardı tiktok ve instagramda. İkinci oğluna hamileydi haftamız hemen hemen aynıydı 23 kasıma gün vermişlerdi dün doğurmuş. Benim doktorun kehaneti çıkar da ben de aralığa kalmadan doğurursam 🥹 Bir daha da Aralığa bu kadar yaklaşamam gebelikte bunu ıskalarsam ki çok istiyordum 🥲
Ben biliyorum o çifti eğer ki ilk doğum sezeryan ise haftası bizimle aynı ise 23 kasım da doğurması çok normal ben 25 Kasım 37+4 sen 37+3 oluyorsun yani planlı sezeryan olsak bizde o tarihte doğurmamız lazım. İşte sen nasıl yol alacaksın sezeryan mı olacak onu bilmiyorum

Kızlar bugün akşam karnım sürekli sertleşmeye ve kasılmaya başladı bebek toplanıyordu biraz da ağrım vardı. Acile gittim 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. Ara ara sancılarım çıktı bazen 70 i gördü. Hatta bir ara orda yine karnım sertleşti bebek toplandı karnımda o an nstde hem bebeğim kalp atışı yüksekti 160-170 arası hem de sancı sürekli 40-70 arası gidip geldi bu durum 3-4 dk sürdü. Herhangi bir açılmam falan da yok. Nst haftana göre normal açıklığın da yok kasılmaların daha da sıklaşırsa ağrın artarsa gel dediler. Eve geldim şimdi ara ara kasılmalarım oluyor. 35+2 olduk. Bir yandan korkuyorum ama bir yandan da stres yaptıkça kasılmalarım artıyor gibi geliyor 🥺
Günaydın canim🌸. Ne durumdasın? Dinlendin mi geçti mi, devam ediyor mu?

Ayarladım farklı hastane doktor hazırlandım gidiyorum 🙏🏻 eşyaları da aldım yanıma yatırırlarsa diye belim kopuyor

Kızlar 35+1 suyum geldi . Dua edin çok korkuyorum şimdi hastaneye gidiyoruz
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah güzel haftalardayız artık. Doğursakta kolay kolay sıkıntı yaşamaz bebekler içinizi ferah tutun. 🙏🥰

Artık son düzlükteyiz. Açılma yoksa stres yapma. Bende aşırı yaşamaya başladım karın sertleşmesi kasılması. Normal bence takma kafaya 🥰
evet bebekler artık yavaş yavaş gelmek istiyorlar hafta yaklaştıkça 🥺 Gün içinde kaç kez oluyor senin ya da 1 saat içinde falan. Benim 1 saat içinde 3-4 kez olduğu oluyor.

evet bebekler artık yavaş yavaş gelmek istiyorlar hafta yaklaştıkça 🥺 Gün içinde kaç kez oluyor senin ya da 1 saat içinde falan. Benim 1 saat içinde 3-4 kez olduğu oluyor.
Bazen o kadar sık oluyor ki şasırıyorum. Günde üç kez rahat olur ama. Günü nasıl geçirdiğimde bağlı ne kadar çok hareket o kadar çok kasılma sertleşme oluyor. Yoğunsam bir saatte üç kere felan rahat olur dayanamıyorum gidip uzanıyorum geçiyor rahat ediyorum

X