Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Aa iyi hatırlattın salam sosisi de özledim 😄 ben de son dk atayım valize aç bitir yer de kaplamaz 😃😃
Herkes gizliden bir şeyler aşeriyor işte 😂 Ama ben bugünleri böyle geçireceğimi hiç düşünmüyordum yaa doğum iznine ayrılırım çeşit çeşit kek pasta tatlı yaparım evde de yalnızım geçerim ekran karşısına yerim bir güzel diye hayaller kuruyordum 🥹 Bebişim az daha minyon olup anneyi korkutmasaydı ah ah 🥹 Canı sağ olsun o doğduktan sonra yeriz inşallah 🥰

Ben de onla başladım ama sığdıramadım. Orta boy valize koydum. Ama aklıma gelen her şeyi valize koymak istediğim için. Kıyafetler, bebeğin tüm ihtiyaçları, terlik, makyaj çantası, saç düzleştirici, annemin ve eşimin de pijamaları vs.
Bizde orta boy valiz yok bu arada zaten o yüzden kabin veya büyük boy arasından kabini seçmek durumunda kaldım 😅 yine de orta boy bana büyük gelirdi galiba ya. çünkü eşim ben eşofmanla gelir öyle takılırım diyor. Terlik, diş fırçası falan koyarım ona zaten tek refakatçim de o olacak. belki girdiğim kıyafetle çıkarım diyorum. böyle düşününce de bakım ürünleri makyaj malzemeleri falan kol çantama bile sığar gibi geliyor. sende anne de varsa çok normal canım yetişkin kıyafetleri çok yer kaplıyor.

Herkes gizliden bir şeyler aşeriyor işte 😂 Ama ben bugünleri böyle geçireceğimi hiç düşünmüyordum yaa doğum iznine ayrılırım çeşit çeşit kek pasta tatlı yaparım evde de yalnızım geçerim ekran karşısına yerim bir güzel diye hayaller kuruyordum 🥹 Bebişim az daha minyon olup anneyi korkutmasaydı ah ah 🥹 Canı sağ olsun o doğduktan sonra yeriz inşallah 🥰
Canları sağ olsun ne diyelim 🙏 ben de dinlenirim diyordum ama evde de işler bitmiyor 😃 az kaldı şükür zaten gün sayıyoruz hepimiz, daha doğum hikayelerimizi paylaşıcaz burda güzel güzel 🥰🥰

QUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun 🙏🏻 ne kadar açılma varmış?
[/QUOTE]
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hep

kabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/
Üstteki bebek çantası ona yedek battaniye sığmadı onun içinde bebeğin yedekleri hastane çıkışı ve bezleri var diğerinde bizim eşyalar orta boy valiz yedek kalın battaniyeler de bizim valizde

Eklentiler

• IMG_20241110_202917.jpg
    IMG_20241110_202917.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 37
Fotoğraf cekımı uçun ıstıyorum nasıl bır şey alabılrım
Ben bu sayfadan yaptırdım hızlı geldi. Diğerlerine göre farklı modeller vardı burada özellikle erkek bebek için

QUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun 🙏🏻 ne kadar açılma varmış?
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hep
[/QUOTE]

İçini ferah tutmaya çalış canım inşallah sağlıkla ve vakitlice gelsin bebiş. Burda açıklığı olan bir arkadaş ve sancısı olan başka bir arkadaş da var diye hatırlıyorum. Hala da doğum yapmadılar sanırım. Görürlerse fikir verirler mutlaka.

Hemşireye verilecek bebek kıyafetleri gibi bizim için de hemşireye verilecek kıyafet çantası olmayacak mı? Doğumdan sonra bize o verdiğimiz kıyafetleri giydirmeyecekler mi? İçinde sutyen, gecelik, depend olan bir çanta mesela?

Rica ederim ne demek 💕 Bir gecelik bir pijama çok rahat yeter canım. Ben fazladan gecelik satın aldığım için koyayım bari diyerek koydum. Bu haliyle kabin boyda yer kaldı düşün. İnternette gördüklerim hep koca koca valizlere ne koydular aklım almıyor.
Hazırlama işini de doktor riskli durumdan bahsedince yapmıştım her an doğuma alınırsam diye, 34. haftaydı sanırım. Şimdilik riskli durumumuz ortadan kalktı gibi. Yine de iyi ki hazırladım aradan çıktı diyorum. Riskin yoksa bence 35-36da bile hazırlanır. Ama çok ağırlaşmadan yapayım aradan çıksın diyorsan o da mantıklı benim artık belim falan ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum🤦🏻‍♀️
Bence 34.haftada hazırlamak gayet mantıklı, ben de öyle düşünüyorum ay sonu hallederim. Ekstra göğüs pompası koyacağım sanırım onu ve kaşık biberonu dezenfekte etmem gerekiyor sadece. Alacağım şeyleri bildiğim için çok sürmez diye düşünüyorum, eşimle beraber hazırlarım muhtemelen üstlerine de yazarım sıkıntı olmaz.

Kapı süsü ve süs yastığı var bende, ekstra hediyelikler vs bir de balon koyacağım. Onları ayrı koyarım sanırım.

O internetteki hastane çantalarını benim de aklım almıyor, ateşölçerle serum fizyolojik görmüştüm ben bir kere şok oldum, hastaneye ateşölçer götürmek shdksjsl çok sevindim kabine sığmasına, umarım benimkiler de sığar.

X