Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bende tutmayacagım da hastanenın hedıye cekımı var onda kullanmak icin bir şey lazım ama nasıl bır şey ona karar veremedim😂😂
Bende üç tane hastane çıkışı var, 2sini biz aldık 1i hediye geldi hepsi e bebek. Ben spor şeyleri seviyorum o yakalılar falan bana modern gelmiyor, beyaz seviyorum ama belki minimal bir şeyler bulabilirsin

Bi yorumda ergobaby omni 360 kangurusunu sevmeyen bebek görmedim demiş bi üye. Araştıran var mıydı bunu
Ben de seven görmedim desem yeridir ahfjdldks ergonomi olarak dünyadaki en enn ennn iyi marka bu ama fazla ergonomik olduğundan mıdır nedir takıp çıkarması pratik değil ve bebe gömülüyor içine. Bir de ağzının olduğu kısmı kapatıyor kangurunun önü, o yüzden dişlik koymuşlar hatta. Ben tüm videoları izlemişimdir çok araştırdım, bebek severse çok uzun süre kullanılır ama genelde sevmiyorlar. Özellikle ilk 3 ay bebe çok gömülüyor, 5-6 aydan sonra kullanılıyor ama. Ben de babybjörn miniyi severse ona geçerim diye düşünüyorum

Ben de seven görmedim desem yeridir ahfjdldks ergonomi olarak dünyadaki en enn ennn iyi marka bu ama fazla ergonomik olduğundan mıdır nedir takıp çıkarması pratik değil ve bebe gömülüyor içine. Bir de ağzının olduğu kısmı kapatıyor kangurunun önü, o yüzden dişlik koymuşlar hatta. Ben tüm videoları izlemişimdir çok araştırdım, bebek severse çok uzun süre kullanılır ama genelde sevmiyorlar. Özellikle ilk 3 ay bebe çok gömülüyor, 5-6 aydan sonra kullanılıyor ama. Ben de babybjörn miniyi severse ona geçerim diye düşünüyorum
Haydaa sjgjfn çok zıt yorum oldu püü

Bi yorumda ergobaby omni 360 kangurusunu sevmeyen bebek görmedim demiş bi üye. Araştıran var mıydı bunu
Sevmeyen var ya, çok çok kaliteli ben arkadaşımda gördüm orasına laf yok ama yenidoğan için sanki pek rahat değil diye ben babybjörn mini aldım. Ama bence biraz daha büyük bebekler için çok kullanışlı olabilir

Sevmeyen var ya, çok çok kaliteli ben arkadaşımda gördüm orasına laf yok ama yenidoğan için sanki pek rahat değil diye ben babybjörn mini aldım. Ama bence biraz daha büyük bebekler için çok kullanışlı olabilir
Ben Yenidoğanda inşallah severse sling kullancam ya zaten eman

Çantayı hazır edenler size kaç organizer yetti? Benim aldığım 3 tanesi hurç gibi 3 tanesi ince çanta gibiymiş, hurç gibi olanların birine kendi eşyalarımı (2 pijama, depend koydum şimdilik) koydum, orta boya hemşireye verilecek olanı koydum. Ama küçüğe bişi sığmaz şu an bebeğin diğer eşyalarını vs oraya koyamam yani. E daha terliğiydi bebeğin bezleriydi diğer battaniyeleriydi falan imkanı yok
Ben minimal şekilde kabin boy valize hazırlamama rağmen evde normal kullandığımız tek takım yetmedi ikinci bir set sipariş etmek durumunda kaldım.

Çantayı hazır edenler size kaç organizer yetti? Benim aldığım 3 tanesi hurç gibi 3 tanesi ince çanta gibiymiş, hurç gibi olanların birine kendi eşyalarımı (2 pijama, depend koydum şimdilik) koydum, orta boya hemşireye verilecek olanı koydum. Ama küçüğe bişi sığmaz şu an bebeğin diğer eşyalarını vs oraya koyamam yani. E daha terliğiydi bebeğin bezleriydi diğer battaniyeleriydi falan imkanı yok
Ben de 6lı almışım baktım yetmeyecekti, Sadece bebişinkileri koydum. Kendiminkileri normal koydum canım.

Hastane çantasında pişik kreminin mantığını anlamıyorum ama asıl 4-5 tane ağız bezi ne amaçla kullanılıyor? Diş mi çıkarıyor doğar doğmaz 😂 Omuz bezi yerine mi kullanıyorlar bu ağız bezlerini çünkü hiçbir listede omuz bezi gibi bebeğin ağzının geleceği yeri hijyenik tutmayı amaclayan bir ürün görmüyorum. Bilmiyorum benim çanta gözüme az görünmüştü zaten, belki bundandır 😂
Mantıklı gelmeye gelmeye ne yazıyorsa koydum valla 😄😄 kesin ben anlamıyorumdur bi mantığı vardır dedim 😃 ne olur ne olmaz diyerek koca bavulla gidicez doğuma

Gittim açılma var moralim çok bozuldu doğum olucak gibi konuşuldu yeni doğan tadilatta şimdi başka doktor hastane arıyoruz ona gıdıcez doktor 8 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi resmen burda doğuma alıp bebeğimi başka yere göndercekler kabul etmedim. Yatışı kabul etmedim çıktım şimdş ordan ağrım çok
Çok geçmiş olsun canım. Moralini bozma lütfen. İnşallah en kısa zamanda iyi bir hastane ve doktor bulursun. Gelişmeleri yaz mutlaka 😔 Allah yardımcın olsun

Hello kızlar, ben 30+3te gittim kontrole, 33+3te tekrar çağırdı. Nstye giriliyor mu o haftalarda? Bir de sonrasında iki haftada bir mi gitmeye başladınız?
Ben girdim bebis 33 da gitmistim , haftaya 2 hafta gecmis oluyo yine giricem 35 olacak sonrasinda her hafta alicam seni dedi. Sanirim den sonra herhafta aliyorlar ama doktora gore de degisebilir.

Tatile gider gibi gitmeye utanıyorum ya 🤦🏻‍♀️😂 sen yine de bana bakma, ilk doğumuna çantasız giden insanım ben 😂😂
😄😄 Ya seninki doğrudur muhakkak bu sayılanlar fazladır ama ilk olacak ya bi tecrübemiz yok o yüzden ya lazım olursa diye koyuyoruz. Bir de biz eşimle ben olacağız sadece. Başka refakatçim olamayacak o yüzden eksik birşey olup da gitmesin yanımdan, herşey olsun. Hatta etiket de yazdım üstlerine onun da bulması kolay olsun diye ☺️🤭

ben de acıbadem, doktorum hemşiresinin bana verdiği listede bebek ile ilgili kısım şöyle:

1. Uzun kollu zıbın, atlet zıbın, çorap, eldiven, şapka. ( Hepsinden 3/4 adet olacak şekilde ve. takım yapılarak paketlenmesi işi kolaylaştıracaktır.)
2. Ağız bezi (4/5 adet)
3. Battaniye (Battaniye kalınlığına bebeğin doğduğu mevsime göre karar verilmeli.)
4. Müslin bez
5. Hastane çıkışı takımı (İsteğe bağlı)
6. Pişik kremi
7. Puset ya da ana kucağı (Hastaneden çıkarken kullanmak için)
Bu gittigimde ben de sorayim . Sana dogum ucreti n soylediler ?

Aa bu kıyafet yedeklemede hep bebek kusar vs diyolar kusmuyo muymuş fngn
Yenidoğan kusmuyormuş ama bu tabi kitabi bilgi sen yine mendil de al yedek kıyafet de. Şimdi çocuğun kusar musar out kusmaz demişti yedek almadım deme 😂
Bu arada akşam yemeğinde bol miktarda çiğ havuç yedim bakalım bir saat tokluk şekerine etkisi olacak mı 🤏🏽

Kimimizin belki de hayatı boyunca bir defa yaşayacağı bir süreç bu hamilelik, onu da stresle baskıyla geçirdikten sonra ne anlamı var. Arkadaşının amcası diye başından beri ona da gidebilirdin ve dediklerini de ciddiye alıp kendini strese sokabilirdin Allah kurtarmış 😅
Aynen öyle neyse ki benim hamileliğim ondan önce başlamıştı ve o arada doğum paketi almış bulundum. Hadi süreci senin amcanda beraber götürelim desek vay halimize 😃

X