- 26 Eylül 2024
- 548
- 654
O kadar erken değil ama ben kullandım. Bu konuda da olacağına varır kafasındayım tamamen. Diş rahat çıkacaksa rahat çıkar. Kehribar takan ondan der, takmayan kendi yaptığı başka bir şeye yorar ama sonuç değişmez bence. Rahat çıkmayacaksa da kehribar kemer tak istersenTaşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
Alman gerekir sanki kuzumKızlar kaşık biberonun köşesi kırıkmış. Yeni almam gerekir mi sizce ?
Maşallah canım sana ve bebişineÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Bana tehlikeli geliyor ya boynuna bir şey takması, doktorlar da önermiyor. Taş maş işleri zaten yok bendeTaşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
34. Haftada ben de öyle oldum. Hatta işyerinden izin alıp eve uyumaya geldim. Gözümü açamıyordum. İlk defa böyle oldum. Heralde sonraları doğru normal kuzumAşırı uyur oldum şu ara yagece 2ye doğru uyudum sabah eşim giderken kalktım 7de 1 saat telefona baktım yatakta, sonra tekrar uyudum 12de kalktım kahvaltı ettim az tv izledim 3.30 gibi geri uyudum 5.45te uyandım. Salaklaştım resmen nasıl bu kadar uykum gelebiliyor anlamış değilim günüm verimli geçsin yürüyüşe çıkayım falan diyorum böyle akşam ediyorum hep
Ayy kaç haftaya düşmüşAy bu arada kafası karnı falan biraz daha normale dönmüş 4 hafta kadar bi ilerilik yok artık, sancı telaşından söylememişimefnfnoutoffit eelifeylull sizinkiler de baya öndeydi sanki, hafta ilerledikçe denkleşiyor gibim
Bpd 37+0, 2 hafta önce 35+6'ydı yani bi 6 gün kadar normalleşmiş. Genel ortalama 34+6'ydı 36+2 olmuş ordan da 4 günümüz var fkfkAyy kaç haftaya düşmüşbenim de salı günü kontrol inşallah biraz daha denkleşmiştir
34. Haftada ben de öyle oldum. Hatta işyerinden izin alıp eve uyumaya geldim. Gözümü açamıyordum. İlk defa böyle oldum. Heralde sonraları doğru normal kuzum
Ben kızımda kullandım. Gercek kehribar salyayi da kesiyor diş ağrılarına da iyi geliyor. Onun özel bir düğümleme şekli vardı firma kopmayacagina o yüzden de güvenlikle ilgili sorun olmayacağına garanti vermişti nitekim hala taş gibi. Sadece ben çok sonradan metabolizmayı da hizlandirdigini okumuştum. Kilo alımının yavasladigi bir dönem çıkardım.Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
35 sonrası haftada 1 benimKontrole 32’de 34’de gittim 36’da gideceğim sonrasında ne zaman çağırır acaba haftada 1’e düşürüyorlar mı ?
Bize ikisinde de tek gece yatış dediler o da aynı yaniAaa demek ki yeni düzen böyle ilginç geldi duyunca. Eşim de diyor ki sezaryen ol onda bir gece daha fazla kalıyorsun paranın hakkını verelim diyor
Ben de çok sinir oluyorum kehribarlı bebeklere. Hem tehlikeli hem bommboş işler jdjdhdBana tehlikeli geliyor ya boynuna bir şey takması, doktorlar da önermiyor. Taş maş işleri zaten yok bende
Bana da öyle geliyor da belki kullanan vardır diye şeyetmedim sjfkskskBen de çok sinir oluyorum kehribarlı bebeklere. Hem tehlikeli hem bommboş işler jdjdhd
Ay iyi bari yaa, genel ortalamayla uyumlu olması önemli dedi doktor bana ya, yani bebek ilerideyse kafa da ondan ileride oöabilir bence erkek bebeklerde normalBpd 37+0, 2 hafta önce 35+6'ydı yani bi 6 gün kadar normalleşmiş. Genel ortalama 34+6'ydı 36+2 olmuş ordan da 4 günümüz var fkfk
Aynen geneli ilerde olunca iri bebek diyolar herhaldeAy iyi bari yaa, genel ortalamayla uyumlu olması önemli dedi doktor bana ya, yani bebek ilerideyse kafa da ondan ileride oöabilir bence erkek bebeklerde normal
İnşallah darısı başımızaAy bu arada kafası karnı falan biraz daha normale dönmüş 4 hafta kadar bi ilerilik yok artık, sancı telaşından söylememişimefnfnoutoffit eelifeylull sizinkiler de baya öndeydi sanki, hafta ilerledikçe denkleşiyor gibim
Takmayın mı diyorlar? Ben de pek anlamıyorum ama hoşuma da gidiyor kehribarlar tehlikeli bulmakla beraberBana tehlikeli geliyor ya boynuna bir şey takması, doktorlar da önermiyor. Taş maş işleri zaten yok bende
Aaaaa peki nereden almıştın hatırlıyor musun ya da duruyor mu canımBen kızımda kullandım. Gercek kehribar salyayi da kesiyor diş ağrılarına da iyi geliyor. Onun özel bir düğümleme şekli vardı firma kopmayacagina o yüzden de güvenlikle ilgili sorun olmayacağına garanti vermişti nitekim hala taş gibi. Sadece ben çok sonradan metabolizmayı da hizlandirdigini okumuştum. Kilo alımının yavasladigi bir dönem çıkardım.
Evet evet kk yorumlarından bu bilgiyi edindim ben deAynen geneli ilerde olunca iri bebek diyolar herhalde