- 2 Mart 2024
- 782
- 706
- 29
Yok yok, iç zıbınla kolsuz zıbını hangisini koyacağımı bilemediğim için koyayım dedim hangisini giydirirlerse ay öyle mi diyorsun ya o zaman çıkarayım onları zaten çok emin değildim açıkçası, bana da çok geldi ama videoların etkisinde kaldım3 kat mı koyuyorsun şu durumda yoksa aynısını iki kez mi işaretledin? Ben bi uzun kollu zıbın, bir de 5li hastane çıkışı koyacağım. Ekstra kalın nohut battaniye koyarım, ilk gün bebeler üşüyormuş çok, kalın battaniye istiyor ebeler. Çantaya pamukla ıslak mendil koyacağım tabi ama hemşireye vermek için gerek yok gibi geldi bana, onlar hazırlıklıdır bence ortam da sterildir diye düşünüyorum. Sonradan toparlamak zor olabilir kendine yük etme istersen, tabi için nasıl rahat edecekse
Vermeyeyim o zaman, kumral da öyle demiş bere ve eldiven setini içinde var, o diğeri de ağız mendili halkalı olan ona da gerek var mı acabaHemşireye alt açma zımbırtılarını vermene gerek yok diye biliyorum kuzum. Sadece giyeceğini ve bezini ver yeter. Sen kendin için al o dediklerini ayrı bir kesede. Bunlara ek bere eldiven koy. Kendinden Eldivenliyse body gerek yok. Diş kaşıyıcı mı o işaretlediklerinden biri, halkalı olan öyleyse ona da gerek yok.