- 26 Eylül 2024
- 452
- 533
Ne bileyim insan şunları konuşmaya utanır ya. Yanında senden daha az kazandığını bildiğin bir insanın yanında garibanlık edebiyatı da yapmazsın yani. Zor durumdaysanız ne ihtiyaç varsa söyle ben alayım deseydinbizim patronun karısı da geçen yıl doğurdu ikizleri oldu. lansinoh 2li süt sağma makinesini satıyordu geçen gün 3500 tl dedi ulan zaten sıfır 4000-4500 tl. teklisini alırım 2500 tlye en azından. bi de diyor ben de ikizlere bir şeyler alıcam satıp diyor bi de utanmadan. Kız kocan senin milyonlar kazanıyo terbiyesiz diyemedim kdfjkdj
Yuh ya, ben 6400e aldım. Kaldı ki yurtdışında 4000e falan geliyor vergi iadesiyle, imkanı olan gitsin ordan alsın, ben oto koltuğu getiririm bagaj yetmez diye aldım indirimde ama yani ikinci eli 7500e satmak dolandırıcılık artıkBen de dün globberı ikinci elde merak edip bi bakayım dedim 7500e bile koymuşlar ilana. 5 bine koyan yoktu nerdeyse bi de herkes yüksek koymuş
öfff yok olmicak bunlardan yaFetal dna testi yaptıracağız dediğimde “bi hastalık vardı, çocuk çift cinsiyetli mi oluyordu neydi, ona bakıyorlar mı” demişti şuursuz. Senin aklına gelmesini geçtim ulan neden benim aklıma sokuyorsun hamileyim ya ben. Ya sabır allahım gerçekten çok zorlanıyorum ya. Az bile yapmışsın medeniyetsiz çomar ya, şunların nesli tükense de rahat bi nefes alsak. Takmayayım diyorsun ama nereye kadar takmayacaksın insanız biz de
Bebe doğsun ben direk vize işlemlerine başlıcam. Bir ay evde oturmak bile aşırı sıktı beni doğum izninde kendimi düşünemedim djdjdjd. Kutusu falan büyük mü getirmesi rahat olur mu pekiYuh ya, ben 6400e aldım. Kaldı ki yurtdışında 4000e falan geliyor vergi iadesiyle, imkanı olan gitsin ordan alsın, ben oto koltuğu getiririm bagaj yetmez diye aldım indirimde ama yani ikinci eli 7500e satmak dolandırıcılık artık
içimden neler geçirdim de insan diyemiyor işte skdjfksldNe bileyim insan şunları konuşmaya utanır ya. Yanında senden daha az kazandığını bildiğin bir insanın yanında garibanlık edebiyatı da yapmazsın yani. Zor durumdaysanız ne ihtiyaç varsa söyle ben alayım deseydin
Molfix izotonik sulu olandan aldım canım. Ebebekteki baby turco da temiz içerikli bir ürün hangisini tercih edersenKeşke herşeyi alabilsek bitmiyor sayın kv bitmiyorne aldın ıslak mendil ya ben de onu alıp kafamdan çıkartmak istiyorum artık yeter
hala olamadıysan çok zor anam fakir edebiyatı yapmadan milyoner olamazsınız sdkjfksdjPatron karisi olanlar cok fena anacim brnim patronum amerikada yasiyo milyon dolarlar kazaniyor. Ama buraya gelince ay cok ozledim diyip oglede simit yiyo arabasi var metroya biniyo falan
Ay benim kocamda patron oldu 1.5 senedir ben de mi boyle olucam
Geçiyor bence canım. Ben de geçenlerde 3 gece bel ağrısından yakındım sonra geçmiş kendiliğinden çok şükür. Biraz yürüyüş yap akşamları, biraz da böyle belinle daire çizer gibi hareketler yap ayakta.34’e girince yeni güncelleme geldi: sabah bi uyanıyorum belim bacağım kopuyor sankidaha da geçmez bu doğuma kadar dimi
Onu da Allah öyle yaratmış diyeceğizKvler ne zaman boş konuşmayı bırakır acaba tahmini ajflsjdld bu arada benim kv ile barış imzalandı, bebekten konuştuk yüzünü saklıyor dedim. Bana ne sordu biliyor musun, eliyle hep yüzünü kapatıyor ya yüzünün şekli bozulmaz mı? İçine göçmez mi? Böyle bi afalladım ciddi mi diye ciddiymiş. Bu kadın baya iyi bi üniversiteden mezun bu arada ha, ekleyeyim sjclsjdldk birrrrrr tane mantıklı cümleleri yok ya, biiirrrrr
Ah ben onu nasil kacirdimYuh ya, ben 6400e aldım. Kaldı ki yurtdışında 4000e falan geliyor vergi iadesiyle, imkanı olan gitsin ordan alsın, ben oto koltuğu getiririm bagaj yetmez diye aldım indirimde ama yani ikinci eli 7500e satmak dolandırıcılık artık
Anaaa bozada da seker mi var iyy nasil iciyosunuz onu yaa tadsiz bisey hic sevemedim bogazina yapisiyo insaninBenim gece çarpıntım tavan yapıyor ya. Şekerim ölçtüm (boza içmiştim ben şeker yok sanıyordum varmış dnfm) normaldi şeker. Panik geliyor bana galiba
Allahhh deme ilk 14 u okuyunca aralik 14 sandimAy kızlar şimdi doktordan çıktım ayın 14 üne gün verdi doğum olacak riske atmayalım dedi bir haftalık suyu kalmış dedi haftya perşembe doğuruyorum
VarmışAnaaa bozada da seker mi var iyy nasil iciyosunuz onu yaa tadsiz bisey hic sevemedim bogazina yapisiyo insanin
Ay ne emoji atacağımı şaşırdım ama sağlıkla gelsinAy kızlar şimdi doktordan çıktım ayın 14 üne gün verdi doğum olacak riske atmayalım dedi bir haftalık suyu kalmış dedi haftya perşembe doğuruyorum
Grubun ilk bebeği mi geliyorAy kızlar şimdi doktordan çıktım ayın 14 üne gün verdi doğum olacak riske atmayalım dedi bir haftalık suyu kalmış dedi haftya perşembe doğuruyorum
Ben biliyordum ama senin de bildiğini düşünerek şeker polisiymis gibi söylemek istemedimBenim gece çarpıntım tavan yapıyor ya. Şekerim ölçtüm (boza içmiştim ben şeker yok sanıyordum varmış dnfm) normaldi şeker. Panik geliyor bana galiba