Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ne bileyim insan şunları konuşmaya utanır ya. Yanında senden daha az kazandığını bildiğin bir insanın yanında garibanlık edebiyatı da yapmazsın yani. Zor durumdaysanız ne ihtiyaç varsa söyle ben alayım deseydin

Ben de dün globberı ikinci elde merak edip bi bakayım dedim 7500e bile koymuşlar ilana. 5 bine koyan yoktu nerdeyse bi de herkes yüksek koymuş
Yuh ya, ben 6400e aldım. Kaldı ki yurtdışında 4000e falan geliyor vergi iadesiyle, imkanı olan gitsin ordan alsın, ben oto koltuğu getiririm bagaj yetmez diye aldım indirimde ama yani ikinci eli 7500e satmak dolandırıcılık artık

öfff yok olmicak bunlardan ya hamile olduğumu ilk öğrenen bi akraba 2 saat boyunca düşük yaptığı hikayeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatmıştı karşımda da şok olmuştum gerçekten bunu yapıyor mu şuan diye bu kişi de kendisi istanbulda iyi bi üniversitede hemşirelik yapıyor yıllardır, yurtdışı falan gezen eden bi insan

Bebe doğsun ben direk vize işlemlerine başlıcam. Bir ay evde oturmak bile aşırı sıktı beni doğum izninde kendimi düşünemedim djdjdjd. Kutusu falan büyük mü getirmesi rahat olur mu peki

34’e girince yeni güncelleme geldi: sabah bi uyanıyorum belim bacağım kopuyor sanki daha da geçmez bu doğuma kadar dimi

Keşke herşeyi alabilsek bitmiyor sayın kv bitmiyor ne aldın ıslak mendil ya ben de onu alıp kafamdan çıkartmak istiyorum artık yeter
Molfix izotonik sulu olandan aldım canım. Ebebekteki baby turco da temiz içerikli bir ürün hangisini tercih edersen

hala olamadıysan çok zor anam fakir edebiyatı yapmadan milyoner olamazsınız sdkjfksdj

34’e girince yeni güncelleme geldi: sabah bi uyanıyorum belim bacağım kopuyor sanki daha da geçmez bu doğuma kadar dimi
Geçiyor bence canım. Ben de geçenlerde 3 gece bel ağrısından yakındım sonra geçmiş kendiliğinden çok şükür. Biraz yürüyüş yap akşamları, biraz da böyle belinle daire çizer gibi hareketler yap ayakta.

perocuk35 seni çevrimiçi gördüğüme çok sevindim. Bebiş sana insülin başlandığında HbA1c kaç çıkmıştı? Bana annemin beraber çalıştığı dahiliye doktoru insülin başlanmalı demiş. Kendi doktorumla görüşmedim henüz. Bebek yüksek şekere alışık olup doğar doğmaz hipoglisemiye girmesin diye

Onu da Allah öyle yaratmış diyeceğiz Sen dua et de çocuğun benzemesin huyu suyu hatta istemiyorsan kendisi de. Ben babamın, rahmetli babaannemin, halamın kopyasıydım mesela anneme hiç benzemezken

Ah ben onu nasil kacirdim

Benim gece çarpıntım tavan yapıyor ya. Şekerim ölçtüm (boza içmiştim ben şeker yok sanıyordum varmış dnfm) normaldi şeker. Panik geliyor bana galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…