Kızz kadının yaşlandıkca beyni eriyor felan olmasın bir nörolojiye felan mı götürseniz acabaKvler ne zaman boş konuşmayı bırakır acaba tahmini ajflsjdld bu arada benim kv ile barış imzalandı, bebekten konuştuk yüzünü saklıyor dedim. Bana ne sordu biliyor musun, eliyle hep yüzünü kapatıyor ya yüzünün şekli bozulmaz mı? İçine göçmez mi? Böyle bi afalladım ciddi mi diye ciddiymiş. Bu kadın baya iyi bi üniversiteden mezun bu arada ha, ekleyeyim sjclsjdldk birrrrrr tane mantıklı cümleleri yok ya, biiirrrrr
Benim cocuklar ikeaya ya sıgmıyorlardıBen bi mama sandalyesi almadim ve hala ne alsam karsrsizim . Gerci suan alasim yok belki arkadasimdan falan gelen olurikea guvenilir degil diyenler var ama benim 2-3 arkadasim onunla buyuttuler cocuklari hic skinti yasamadilar. Kuzenimde de ondan vardi ona da sorarim memnun kalmis mi diye :) bi de o yer kaplamaasa iyi olur.
Bana biraz geniş geliyor o. İkeanın langur olanı daha çok hoşuma gitmişti benim. Bir yerden sonra yüksek sandalye oluyor bence öyle bişey ihtiyaç. Ama bakarsan ablam 3 çocuğu da bimdekilerle büyüttü her eve aldı koydu bi tane djdjdj hiç de düşmediler vallaBen bi mama sandalyesi almadim ve hala ne alsam karsrsizim . Gerci suan alasim yok belki arkadasimdan falan gelen olurikea guvenilir degil diyenler var ama benim 2-3 arkadasim onunla buyuttuler cocuklari hic skinti yasamadilar. Kuzenimde de ondan vardi ona da sorarim memnun kalmis mi diye :) bi de o yer kaplamaasa iyi olur.
Baktım da eşim ne almış diye hiç beğenmedim incelememişim önceden dkdjdjdj toplu set istiyorsan kutular var aslında direk öyle bişey alabilirsin. Legonun duplo serisi küçük yaş için oluyor büyük parçalılar. Diğer markayı bilmiyorum almış işte istersen linklerimEsim de hazir indirim var lego alayim dedi kaldi oyle dur hatirlatsyimsiz hangisinden aldiniz eskiden legolar ne guzeldi karisikti hayal dunyasni kullanip herseyi yapabiliyordun , simdi 4 parca bisey koyuyo sadece kus yapabilirsin . 1000 tl veriyosun ve sadece kus yapabiliyosun hfkgjhfhf
Evet evet tüm banyo malzemeleri var, file yok sadeceValla cagirmamistimama hosgeldin canim hgfjjf . Bu kadar yikamak icin sunger falan aldin mi ?
BİLMİŞ ÇOCUK Mıknatıslı Magnetik Lego Yapı Blokları 2 Araba Parçalı (128 Parça ) Yeni Versiyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol al anam yeni nesil LEGO fkkgEsim de hazir indirim var lego alayim dedi kaldi oyle dur hatirlatsyimsiz hangisinden aldiniz eskiden legolar ne guzeldi karisikti hayal dunyasni kullanip herseyi yapabiliyordun , simdi 4 parca bisey koyuyo sadece kus yapabilirsin . 1000 tl veriyosun ve sadece kus yapabiliyosun hfkgjhfhf
Hahahahahahaha bunu nasil kacirdim ben beKvler ne zaman boş konuşmayı bırakır acaba tahmini ajflsjdld bu arada benim kv ile barış imzalandı, bebekten konuştuk yüzünü saklıyor dedim. Bana ne sordu biliyor musun, eliyle hep yüzünü kapatıyor ya yüzünün şekli bozulmaz mı? İçine göçmez mi? Böyle bi afalladım ciddi mi diye ciddiymiş. Bu kadın baya iyi bi üniversiteden mezun bu arada ha, ekleyeyim sjclsjdldk birrrrrr tane mantıklı cümleleri yok ya, biiirrrrr
Ya zamaninda hamile degilken alacaktim asiri uygundu . Cok istiyorum bunlari ben ya ama salak sacma fiyatlar. Ucuz olanlarda bence ise yaramaz . O globber i bakiciya veren arkadasimda var sordum ona verme sakin kimseye
Iste bunlarla hic bisey yapamaz cocuk havuc yapti ee sonraBana biraz geniş geliyor o. İkeanın langur olanı daha çok hoşuma gitmişti benim. Bir yerden sonra yüksek sandalye oluyor bence öyle bişey ihtiyaç. Ama bakarsan ablam 3 çocuğu da bimdekilerle büyüttü her eve aldı koydu bi tane djdjdj hiç de düşmediler vallahatta şimdi bi arkadaşı vermiş mama sandalyesi yüksek koltuk gibi bişey oluyor sanki tahtta oturuyor çocuk. 4 yaşındaki ona oturuyor sandalye alçak geliyor diye. Kullanım süresi uzun olan şeyleri daha çok seviyorum sanırım. Biri verir inş amin sjdjdd
Baktım da eşim ne almış diye hiç beğenmedim incelememişim önceden dkdjdjdj toplu set istiyorsan kutular var aslında direk öyle bişey alabilirsin. Legonun duplo serisi küçük yaş için oluyor büyük parçalılar. Diğer markayı bilmiyorum almış işte istersen linklerim
Eki Görüntüle 3500548
LEGO® DUPLO® İlk Sayı Treni Saymayı Öğren 10954 - 18 Ay ve Üzeri Çocuklar İçin Sayma Yetisini Geliştiren Eğitici Oyuncak Yapım Seti (23 Parça)
Bu daha güzelmiş bak
Ay ben hiç LEGO bakmamıştım ya gerçekten bizim zamanımızdakiler çok daha iyiydi bunlar ne böyle A aaaaaYa zamaninda hamile degilken alacaktim asiri uygundu . Cok istiyorum bunlari ben ya ama salak sacma fiyatlar. Ucuz olanlarda bence ise yaramaz . O globber i bakiciya veren arkadasimda var sordum ona verme sakin kimseyebakim ne dicek . O bi de yurtdisindan almisti.zamaninda esimin yegenine ne legolar aldik . 400-1000 bandinda suan onlar 3000 -4000 fln sizce esimin kardesi yegenine alir mi hic zannetmem yine enayiligime doymayayim
Şimdi sana globberı bakıcıya vermek tuhaf geliyor farkındayım ama bir noktadan sonra evin kalabalığı gitsin de nasıl giderse gitsin moduna geçiyorsun. Birkaç yıla yeniden alacağımız şeyleri bile uygun bir yere koyalım, ihtiyacı olan alıp gitsin mantığıyla dağıttık bu yıl. Dev gibi bir evin ya da koyacak bir alanın yoksa, satmaya da üşeniyorsan başka çaren yok. Verecek bir arkadaş falan da her zaman bulunmuyor.Ya zamaninda hamile degilken alacaktim asiri uygundu . Cok istiyorum bunlari ben ya ama salak sacma fiyatlar. Ucuz olanlarda bence ise yaramaz . O globber i bakiciya veren arkadasimda var sordum ona verme sakin kimseyebakim ne dicek . O bi de yurtdisindan almisti.zamaninda esimin yegenine ne legolar aldik . 400-1000 bandinda suan onlar 3000 -4000 fln sizce esimin kardesi yegenine alir mi hic zannetmem yine enayiligime doymayayim
Bir de temudan bir suru sey aldim aptal kafam bloklardan da alsana
Yok yok bakiciyi kucumsedigimden degil kiz yanlis anlamayin . Ama insan bi sorar satin bile alirdim ben biliyo benim oyle bisey istedigimi o acidan dedim . Yoksa kime isterse verir yahu :) keyif onun keyfi. Ama bakici 50 yasinda anam cocugu da buyuktur esimde diyo ki kesin satmistirŞimdi sana globberı bakıcıya vermek tuhaf geliyor farkındayım ama bir noktadan sonra evin kalabalığı gitsin de nasıl giderse gitsin moduna geçiyorsun. Birkaç yıla yeniden alacağımız şeyleri bile uygun bir yere koyalım, ihtiyacı olan alıp gitsin mantığıyla dağıttık bu yıl. Dev gibi bir evin ya da koyacak bir alanın yoksa, satmaya da üşeniyorsan başka çaren yok. Verecek bir arkadaş falan da her zaman bulunmuyor.
Senin istediğini biliyorsa ayrı tabii ki ama Türkiye'de genel olarak ikinci el kültürü zayıf, maddi durumu iyi olan birisine çok yakının değilse temiz de olsa eşya, oyuncak vermeyi teklif edemiyorsun. Evden çıksın da isterse 50 yaşındaki teyze kendisi binsin kafasına geçiyorsun yaniYok yok bakiciyi kucumsedigimden degil kiz yanlis anlamayin . Ama insan bi sorar satin bile alirdim ben biliyo benim oyle bisey istedigimi o acidan dedim . Yoksa kime isterse verir yahu :) keyif onun keyfi. Ama bakici 50 yasinda anam cocugu da buyuktur esimde diyo ki kesin satmistirdedim belkim torunu vardir deme oyle hahfj
Ayy ben alirim tandigim biriyse arkadasimdan fisher price oyuncaklar geldi 2-3 bin kardayimSenin istediğini biliyorsa ayrı tabii ki ama Türkiye'de genel olarak ikinci el kültürü zayıf, maddi durumu iyi olan birisine çok yakının değilse temiz de olsa eşya, oyuncak vermeyi teklif edemiyorsun. Evden çıksın da isterse 50 yaşındaki teyze kendisi binsin kafasına geçiyorsun yani
Tahammül edilecek gibi değil gerçektenHahahahahahaha bunu nasil kacirdim ben beAllahim sen yardim et. Ayaklari hep yuzunde desen kimbilir ne derdi
Sorma anam küslük bitti diye rahatlamam gerekiyordu ama şunlara tekrar maruz kalacak olmamın gerginliği var şimdi deKızz kadının yaşlandıkca beyni eriyor felan olmasın bir nörolojiye felan mı götürseniz acabayani benim ilkokul terk kv sormaz su soruyu
Bırak böyle ellenen, ağza götürülen oyuncakları bisikleti bile veremiyorsunAyy ben alirim tandigim biriyse arkadasimdan fisher price oyuncaklar geldi 2-3 bin kardayimbende sonra ihtiyaci olana veririm. Aslinda dedigin gibi bizde yok boyle seyler sanki ne olacak guzelce dezenfekte et kullan . Yurtdisinda sirf buyuzden bile yasamak isterdim. Bizde sadece tuketim cilginligi var sanki 2. El kullaninca ayip gibi. Bazi hijyenik urunler ok tabi ki ama bi cok sey kullanilabilir. Bebek oldugu icin zaten kisa donem kullanacak. Satarken bile nasil kar etsem derdinde herkes. Ben inat ettim anakucagi 2. El alayim diye ama farzi misal 8000 6500-7000 e satiyo eee neden 2. El alayim. Sen kaca almistin kimbilir ayip bence.
Ben de dün globberı ikinci elde merak edip bi bakayım dedim 7500e bile koymuşlar ilana. 5 bine koyan yoktu nerdeyse bi de herkes yüksek koymuşAyy ben alirim tandigim biriyse arkadasimdan fisher price oyuncaklar geldi 2-3 bin kardayimbende sonra ihtiyaci olana veririm. Aslinda dedigin gibi bizde yok boyle seyler sanki ne olacak guzelce dezenfekte et kullan . Yurtdisinda sirf buyuzden bile yasamak isterdim. Bizde sadece tuketim cilginligi var sanki 2. El kullaninca ayip gibi. Bazi hijyenik urunler ok tabi ki ama bi cok sey kullanilabilir. Bebek oldugu icin zaten kisa donem kullanacak. Satarken bile nasil kar etsem derdinde herkes. Ben inat ettim anakucagi 2. El alayim diye ama farzi misal 8000 6500-7000 e satiyo eee neden 2. El alayim. Sen kaca almistin kimbilir ayip bence.
Ya tamam gidip 1000 tl ye de verme ama arkadasim mesela 3000 e almis o 7000 e koysa direk ac gozluluk yazik yani. Zaten kullanmayacaksin makul biseye koy da alamayanlar da kullansin . Ha bi cok site bide esek yuku komisyon koyuyo. Onu da baz al koy mesela 4500 e koy. 9 binlik urunun 2. Eline neden 7500 vereyimBen de dün globberı ikinci elde merak edip bi bakayım dedim 7500e bile koymuşlar ilana. 5 bine koyan yoktu nerdeyse bi de herkes yüksek koymuş