Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
burda cok yaygin dedifin gibi sifir al yok nerdeyse ben de herseyi 2. el aldim anne yani yatak, babybjorn anakucagi, tula kanguru, doona bebek arabasi, aklima gelenler. kullanim suresi az hepsinin sonra ben de ihtiyaci olana vericem ya da saticam. 2. el pazarlari cok yaygin ama bizim sitenin FB grubu var orda da cok donduruyoruz aramizda evden de cikmasi gerekiyor bunlar kisa kullanimlik seyler. oyuncak takasi da cok oluyor.

Canım sen mamaaura çatlak ürününden memnun kalmıştın ya, bebek losyonu, yağı falan da aldın mı o markadan?
Almadım ya ablam alacağım set sana demişti ama yine de alasım geldi. İçerik olarak çok iyi direk yenilebilir denmesine bayıldım. İndirim de varmış valla alacaksan bence mantıklı.

Almadım ya ablam alacağım set sana demişti ama yine de alasım geldi. İçerik olarak çok iyi direk yenilebilir denmesine bayıldım. İndirim de varmış valla alacaksan bence mantıklı.
Beni influence ettin, alacağım Parfümsüz ve iyi içerikli olması çok hoşuma gitti. Trendyolda 3 al 2 öde var, aklında bulunsun

Letgo kesiyor mu ya? Bi ara kesmiyordu sanki

Letgo kesiyor mu ya? Bi ara kesmiyordu sanki
Let go yu bilmiyorum da genelde dolap daha aktif ya. Hatta orada tel no yaziyolar komisyon vermeyelim anlasalim bi kere ben oyle aradim 4500 e anlasmistik babybjorn icin sonra kadin diyoki cok artti fiyatlari ben az soylemisim 6000 aslinda hasss.. dedim bende. Bide kargo da vericem . Ben zaten sifirini aldim o paraya

Oturup yalandan ağlasaydın da kendini kötü hissetseydi . Sonra da seni teselli etmekle uğraşsaydı . Zaten lohusalık siniri var üstümde gıcık oluyorum . Dün bebekleri görmeye gittik . Ameliytlıyım oturdum bi de tekerlekli sandalyede bi teyze var . Malız biz bekliyoruz . Asansör geldi sen o ara kadın bi uşak tutmuş kolundan atladı asansöre yanında da iki adam . Bi bağırdım ona napıyosun sen teyze diye . Ben ameliyatlıyım bak orda yaşlı kadın var ne bekliyoruz biz burda dedim . Mağara insanları . Evet senin kv ye de sinirlendim, bunu da hatırladım paylaşayım dedim

Sen içinde ne kadar öfke, sinir, bunaltı varsa dök anacım. Bizde henüz sendeki hormonlar yok, karşılarız

bebekler nasıl yavrum boşver sen sinirlenme kimseye

bizim patronun karısı da geçen yıl doğurdu ikizleri oldu. lansinoh 2li süt sağma makinesini satıyordu geçen gün 3500 tl dedi ulan zaten sıfır 4000-4500 tl. teklisini alırım 2500 tlye en azından. bi de diyor ben de ikizlere bir şeyler alıcam satıp diyor bi de utanmadan. Kız kocan senin milyonlar kazanıyo terbiyesiz diyemedim kdfjkdj

Fetal dna testi yaptıracağız dediğimde “bi hastalık vardı, çocuk çift cinsiyetli mi oluyordu neydi, ona bakıyorlar mı” demişti şuursuz. Senin aklına gelmesini geçtim ulan neden benim aklıma sokuyorsun hamileyim ya ben. Ya sabır allahım gerçekten çok zorlanıyorum ya. Az bile yapmışsın medeniyetsiz çomar ya, şunların nesli tükense de rahat bi nefes alsak. Takmayayım diyorsun ama nereye kadar takmayacaksın insanız biz de

Patron karisi olanlar cok fena anacim brnim patronum amerikada yasiyo milyon dolarlar kazaniyor. Ama buraya gelince ay cok ozledim diyip oglede simit yiyo arabasi var metroya biniyo falan
Ay benim kocamda patron oldu 1.5 senedir ben de mi boyle olucam

Letgoda ben bir kaç sattım da böyle yok paraya sırf evden alıp götürsünler diye komisyon almıyor diye hatırlıyorum. Benim baktığım fiyatlar letgodan bi de komisyon da yok. Ben direk oraya bakıyorum yakınımda olsun seçeneklerinden gidip bakalım gibisine. Geçen puzzle koydum bakan bile olmadı üzdüler djdjdjd

Nutkum tutuldu
bebekler nasıl yavrum boşver sen sinirlenme kimseye
Çok tatlı bir sinir ama insanın sinirlendikçe sinirlenesi geliyor :)
Bugün daha haber alamadık teyzoşu inşallah iyi haber alırız

Şey dersin artık kızlar ya nasıl bu paraları veriyorsunuz anlamıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…