1698 olmuş güzel yükselmiş minik susamımİki gün sonra giderseniz 1.000 küsür olur gibi duruyor benimle değerleriniz hemen hemen aynı. Bende 500 den sonra iki üç gün sonra test verdim doktorum da gördü keseyi. Ama kalp atışı için pazartesini bekliyorum
Hayırlısı olsun canım kaç haftalık minnakMerhaba bende an itibariyle aralık annesi olarak buraya yazıyorum❤
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaarbende bugün doktora gittim 4+5 haftamla uyumlu çıktı şükür sağlıklı, keseyi de görebildik
İnşallahGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkese de kaç mm çıktı
4 haftalıkHayırlısı olsun canım kaç haftalık minnak
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün4 haftalık
Amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Canımmm gözün aydın tebrik ediyoruz minik susamıKızlar selam doktordan geldim şimdi salı 528 di beta bugün 1698 çıkmış vajinal ultroson da minik susamımı gördüm şükür sağlıklıymış darısı nerde isteyen varsa onun başına olsun inşallah şu mübarek gündealta ilk fotoğrafımızı koyuyorum teyzeleri
SüperrrKızlaaarbende bugün doktora gittim 4+5 haftamla uyumlu çıktı şükür sağlıklı, keseyi de görebildik
Aaaa biz aynıyız büyük ihtimalle canım benim de bugün bat günümdü yani teknik olarak 4 haftalık sayılıyor4 haftalık
Maşallah çok iyi o zaman 4 haftalıkts karından gözükmesiİnşallahkarından baktı sonuç kağıdına 12 mm yazmış doktor
Teşekkür ederim canımCanımmm gözün aydın tebrik ediyoruz minik susamıSağlıkla gelsin darısı da bizlere olsun inşallah
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinKızlar selam doktordan geldim şimdi salı 528 di beta bugün 1698 çıkmış vajinal ultroson da minik susamımı gördüm şükür sağlıklıymış darısı nerde isteyen varsa onun başına olsun inşallah şu mübarek gündealta ilk fotoğrafımızı koyuyorum teyzeleri
Merhaba sizinle günümüz aynı kesenin içinde yolk kesesini gördünüz mü acabaa birde ultrason fotoğrafınız varsa atabilir misini,Kızlaaarbende bugün doktora gittim 4+5 haftamla uyumlu çıktı şükür sağlıklı, keseyi de görebildik
Doktor birşey demedi bende sormadım açıkçasıMerhaba sizinle günümüz aynı kesenin içinde yolk kesesini gördünüz mü acabaa birde ultrason fotoğrafınız varsa atabilir misini,