- 10 Eylül 2020
- 1.382
- 1.183
40.haftam 14 aralik oluyor. annem geldiginde 38. haftama yeni girmis oluyorum. en azindan esim benimle doguma girse annem de oglumla evde olur. diger turlu annem gelmeden bebis gelirse esim yanimda olamaz dogum sirasinda yalniz hissederim diye endiseleniyorum hastane konusunda biraz korkagim zatenYok yok iyi dusun iyi olsun gununde gelsin bebisin insallah. Normalde kaci gorunuyor dogum?
ay onlari yiyorum ben yaBenim canım artık bisküvi pastasına kadar düştü
dayanamadım yedim yaa pişman da değildim çok kötü oldum kokudanAmaaaaan yok hiçbir yer sismiyor, bunu aylardır iyice tecrübe ettimTostta çifte ekmek var diye hiç yememeye çalışıyorum ama doğum sonrası tost yemenin hayalini kuruyorum. Ve düşünsene ne kadar kolay bir yemek Bugün de tosta yükseldik
Benim canım artık bisküvi pastasına kadar düştü
benim liste eskiden midye,kokoreç,kelle paça falandı. şimdi her şey yasak olunca iyice sıradanlaştı. makarna,pilav tost patates kızartması gibi sdkfjlkdsjfbenim de bazi yeme planlarim var hamilelikten sonranormalde pek sevmem ama susi canim cok cekiyor cig balik diye yiyemedim esim bir kac kez yerken aklim kaldi hamilelik bitsin direk ona atlicam
hamilelik bitsin sen de benim gibi icinde kalan herseye atlarsin az kaldi :)benim liste eskiden midye,kokoreç,kelle paça falandı. şimdi her şey yasak olunca iyice sıradanlaştı. makarna,pilav tost patates kızartması gibi sdkfjlkdsjf
Oğlun kreşe gitmiyor muydu? Gündüz vakti o kreşteyken olur belki, o güvenli bir yerde, eşin de yanında olur?40.haftam 14 aralik oluyor. annem geldiginde 38. haftama yeni girmis oluyorum. en azindan esim benimle doguma girse annem de oglumla evde olur. diger turlu annem gelmeden bebis gelirse esim yanimda olamaz dogum sirasinda yalniz hissederim diye endiseleniyorum hastane konusunda biraz korkagim zaten
ten temasini ilk dogumumda esimle yaptirdilar oglumun ben kendimden gecmisim panik endise hastane ortami
Hamile kalmadan önce insülin direncim yüksek çıktı, ben de diyete başladım. Sonra hamile kaldım ve başlayış o başlayış oldu. Artık normalde yemediğim market bisküvi, gofretlerini bile canım çekiyor. O his geçsin diye içindekileri okuyorumay onlari yiyorum ben yatatli ve cipsi pek kesmedim ama bir sorun da olmadi suyu vs yerinde bebisiin genelde en saglikli cipsi almaya calistim katkisiz, tatlilari da evde yaptim
hamilelik bitsin sen de benim gibi icinde kalan herseye atlarsin az kaldi :)
Yaaa çogüzelleer, bu aşamaya gelmek ne güzelKızlar benim dolap ve şifonyer geleli epey oluyor, bugün ütülere de başladım tulumları bitirdim. Dolap 2 askılı, büyük çekmece var altta ekstradan da şifonyer var. Kıyafetleri en kullanışlı şekilde nasıl yerleştiririm onu düşünüyordum da siz nasıl yaptınız? Tulumların hepsini astım, gayet güzel oldu ama şu tarz alt üst takımları assam mı yoksa takım olarak katlayıp şifonyere mı kaldırsam bilemedim. Alt askılık boş, yazlıkları sonra yıkayıp ütüleyeceğim. Müslinler battaniyeler falan da var bir ton. Şu tarz düzenleyicilerim de var, öylesine yerleştirdim şu an, nasıl yapsam ki?
Yok yok ne pişmanlığı, kendini kötü hissettirdiysem kusura bakma lütfen, aynı gemideyizdayanamadım yedim yaa pişman da değildim çok kötü oldum kokudanama doğurana kadar daha da yemem. 3 doz insülinle 170lere çıkıyor bi de insülin olmasa nolur acaba. Öğlen insülini de 5e çıkardı. Doğurana kadar 15lere çıkacak bu dozlar galiba.
ben de aynı yaa geçenlerde markette çikolata reyonuna bakarken gözlerim doldu. hamile kaldığımda tatlıyı şekeri vs kesmiştim ben zaten ama canın çektiğinde bi lokma almak ne büyük nimetmiş.Oğlun kreşe gitmiyor muydu? Gündüz vakti o kreşteyken olur belki, o güvenli bir yerde, eşin de yanında olur?
Hamile kalmadan önce insülin direncim yüksek çıktı, ben de diyete başladım. Sonra hamile kaldım ve başlayış o başlayış oldu. Artık normalde yemediğim market bisküvi, gofretlerini bile canım çekiyor. O his geçsin diye içindekileri okuyorum
aynı his yaa canım annemin ortaokulda sabah yaptığı öğlene kadar bekleyen sandviçini istiyor, doğurunca yapıp 3-4 saat çantada bekletip yicemYok yok ne pişmanlığı, kendini kötü hissettirdiysem kusura bakma lütfen, aynı gemideyizo da ne kötü kokuyor hakikaten, parfüm mü sıkıyorsunuz mübarek
Artık ortaokulda lisede kantinde yediğim tostları, ekmek arası sandviçleri bile canım çekiyor benimDoğuma yanımda ekmekle gideyim
Karbonhidrata duyulan özlemaynı his yaa canım annemin ortaokulda sabah yaptığı öğlene kadar bekleyen sandviçini istiyor, doğurunca yapıp 3-4 saat çantada bekletip yicem. bunun kesin psikolojide adı vardır bak slkjflsk
Boşver artık az kaldı, dalgasını geçelimben de aynı yaa geçenlerde markette çikolata reyonuna bakarken gözlerim doldu. hamile kaldığımda tatlıyı şekeri vs kesmiştim ben zaten ama canın çektiğinde bi lokma almak ne büyük nimetmiş.
Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah kendi Doktor'un güzel birşeyler söylerKızlar ağrım hiç geçmedi acile geldim. Serviks uzunluğu 60 mm dedi. 60 mm hiç görmedim şuana kadar dedi doktor, bu normal mi ? bir kaç kere ölçtü hatta, şaşırdı baya. Ağrının sebebi fıtık ya da enfeksiyon olabilirmiş
Oh oh buna şükürİştahım açıldı ya, inanamıyorum. Devamlı açım zor tutuyorum kendimi
Ay çok güzeller sağlıkla gelsin bebişinKizimin mumlari hazirmis , gozyasim pitgerci bitmedi henuz . ama keske ismi de istedigim gibi ortalasaymis Neyse o da nazarlik olsun .
Ben de kulak sızısı ile uyandım bu gece. Dönemiyoruz gülüm belli ki. Bi de tuhaf tuhaf rüyalar görüp ağlıyorum uykumda. Kaan kocatepe hocamız da tam bu haftalarda rüya görülür demişti.Ben gece dönme becerimi kaybettim ya galiba. Sabah uyandığımda bi tarafım felaket ağrıyor kulağıma kadar. Dönmeye çalışıp dönemiyorum tüm gece aynı tarafımda yatıyorum demek
Hey maşallah. Kasım anneleri doğuruyor ❤ Sıra da bize geliyorAy kasim anneleri pata kute doguruyorson duzlukler bunlar.
çok şükür az kaldı sağ salim gelsin de bebolar her şey olur giderBoşver artık az kaldı, dalgasını geçelimSonra geçip gidecek hepsi
gidiyor 8-5 arasi kres saatleri aslinda ama soyle gecen sefer beni erkenden sezaryane cagirmalarina ragmen gec aldilar ameliyathaneye oglum aksama dogru 4te dogdu. yine oyle birsey olursa esim donup krese yetisemez cok zor evimle kres ayni kasabada, hastane Dublinde sehirde, kasabaya mesafe trafikte 1 saat. bakalim simdiden olumsuz dusunmeyecegim. zTen daha once yasadim basima gelecekleri az cok tahmin ediyorum ameliyathanede.Oğlun kreşe gitmiyor muydu? Gündüz vakti o kreşteyken olur belki, o güvenli bir yerde, eşin de yanında olur?
Hamile kalmadan önce insülin direncim yüksek çıktı, ben de diyete başladım. Sonra hamile kaldım ve başlayış o başlayış oldu. Artık normalde yemediğim market bisküvi, gofretlerini bile canım çekiyor. O his geçsin diye içindekileri okuyorum
ekmek arasi patso alirsin tam karbonhidrat bombasi :) bol mayonez ve ketcapYok yok ne pişmanlığı, kendini kötü hissettirdiysem kusura bakma lütfen, aynı gemideyizo da ne kötü kokuyor hakikaten, parfüm mü sıkıyorsunuz mübarek
Artık ortaokulda lisede kantinde yediğim tostları, ekmek arası sandviçleri bile canım çekiyor benimDoğuma yanımda ekmekle gideyim
BENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABAdayanamadım yedim yaa pişman da değildim çok kötü oldum kokudanama doğurana kadar daha da yemem. 3 doz insülinle 170lere çıkıyor bi de insülin olmasa nolur acaba. Öğlen insülini de 5e çıkardı. Doğurana kadar 15lere çıkacak bu dozlar galiba.