Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yok yok iyi dusun iyi olsun gununde gelsin bebisin insallah. Normalde kaci gorunuyor dogum?
40.haftam 14 aralik oluyor. annem geldiginde 38. haftama yeni girmis oluyorum. en azindan esim benimle doguma girse annem de oglumla evde olur. diger turlu annem gelmeden bebis gelirse esim yanimda olamaz dogum sirasinda yalniz hissederim diye endiseleniyorum hastane konusunda biraz korkagim zaten
ten temasini ilk dogumumda esimle yaptirdilar oglumun ben kendimden gecmisim panik endise hastane ortami

dayanamadım yedim yaa pişman da değildim çok kötü oldum kokudan ama doğurana kadar daha da yemem. 3 doz insülinle 170lere çıkıyor bi de insülin olmasa nolur acaba. Öğlen insülini de 5e çıkardı. Doğurana kadar 15lere çıkacak bu dozlar galiba.

benim de bazi yeme planlarim var hamilelikten sonra normalde pek sevmem ama susi canim cok cekiyor cig balik diye yiyemedim esim bir kac kez yerken aklim kaldi hamilelik bitsin direk ona atlicam
benim liste eskiden midye,kokoreç,kelle paça falandı. şimdi her şey yasak olunca iyice sıradanlaştı. makarna,pilav tost patates kızartması gibi sdkfjlkdsjf

Oğlun kreşe gitmiyor muydu? Gündüz vakti o kreşteyken olur belki, o güvenli bir yerde, eşin de yanında olur?
ay onlari yiyorum ben ya tatli ve cipsi pek kesmedim ama bir sorun da olmadi suyu vs yerinde bebisiin genelde en saglikli cipsi almaya calistim katkisiz, tatlilari da evde yaptim
Hamile kalmadan önce insülin direncim yüksek çıktı, ben de diyete başladım. Sonra hamile kaldım ve başlayış o başlayış oldu. Artık normalde yemediğim market bisküvi, gofretlerini bile canım çekiyor. O his geçsin diye içindekileri okuyorum

ilk bir hafta birer kere istediklerimi yerim sonra yine şeker yüklemesi yapana kadar şeker diyetine devam. doğumdan 1 ay sonra tekrar yükleme yapacaklarmış bana şeker kaldı mı diye
hamilelik bitsin sen de benim gibi icinde kalan herseye atlarsin az kaldi :)

Yaaa çogüzelleer, bu aşamaya gelmek ne güzel oy oy oy zamanı gelince doğsa da sevsek bebelerimizi ❤ insan sabırsızlanıyor. Kuzum bece alt üst takımları şifonyere veya raflara düzenleyicilerle yerleştirsen daha iyi olur. Genelde öyle yapıyorlar videolarda da.

Yok yok ne pişmanlığı, kendini kötü hissettirdiysem kusura bakma lütfen, aynı gemideyiz o da ne kötü kokuyor hakikaten, parfüm mü sıkıyorsunuz mübarek

Artık ortaokulda lisede kantinde yediğim tostları, ekmek arası sandviçleri bile canım çekiyor benim Doğuma yanımda ekmekle gideyim

ben de aynı yaa geçenlerde markette çikolata reyonuna bakarken gözlerim doldu. hamile kaldığımda tatlıyı şekeri vs kesmiştim ben zaten ama canın çektiğinde bi lokma almak ne büyük nimetmiş.

aynı his yaa canım annemin ortaokulda sabah yaptığı öğlene kadar bekleyen sandviçini istiyor, doğurunca yapıp 3-4 saat çantada bekletip yicem . bunun kesin psikolojide adı vardır bak slkjflsk

aynı his yaa canım annemin ortaokulda sabah yaptığı öğlene kadar bekleyen sandviçini istiyor, doğurunca yapıp 3-4 saat çantada bekletip yicem . bunun kesin psikolojide adı vardır bak slkjflsk
Karbonhidrata duyulan özlem

Bizim fırında iki üç ekmek büyüklüğünde bembeyaz bir ekmek satılıyor. Normalde alıp yiyeceğim bir şey değil, şimdi her gördüğümde nasıl canım çekiyor Onun da zamanı gelecek

Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah kendi Doktor'un güzel birşeyler söyler
İştahım açıldı ya, inanamıyorum. Devamlı açım zor tutuyorum kendimi
Oh oh buna şükür inşallah çıkarmadan yiyebilirsin ❤
Kizimin mumlari hazirmis , gozyasim pit gerci bitmedi henuz . ama keske ismi de istedigim gibi ortalasaymis Neyse o da nazarlik olsun .
Ay çok güzeller sağlıkla gelsin bebişin
Ben gece dönme becerimi kaybettim ya galiba. Sabah uyandığımda bi tarafım felaket ağrıyor kulağıma kadar. Dönmeye çalışıp dönemiyorum tüm gece aynı tarafımda yatıyorum demek
Ben de kulak sızısı ile uyandım bu gece. Dönemiyoruz gülüm belli ki. Bi de tuhaf tuhaf rüyalar görüp ağlıyorum uykumda. Kaan kocatepe hocamız da tam bu haftalarda rüya görülür demişti.
Ay kasim anneleri pata kute doguruyor son duzlukler bunlar.
Hey maşallah. Kasım anneleri doğuruyor ❤ Sıra da bize geliyor sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah amin.

gidiyor 8-5 arasi kres saatleri aslinda ama soyle gecen sefer beni erkenden sezaryane cagirmalarina ragmen gec aldilar ameliyathaneye oglum aksama dogru 4te dogdu. yine oyle birsey olursa esim donup krese yetisemez cok zor evimle kres ayni kasabada, hastane Dublinde sehirde, kasabaya mesafe trafikte 1 saat. bakalim simdiden olumsuz dusunmeyecegim. zTen daha once yasadim basima gelecekleri az cok tahmin ediyorum ameliyathanede.

ekmek arasi patso alirsin tam karbonhidrat bombasi :) bol mayonez ve ketcap

BENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…