- 11 Şubat 2011
- 1.132
- 581
ya ne güzel işte, tadını çıkarım bebişleİştahım açıldı ya, inanamıyorum. Devamlı açım zor tutuyorum kendimi
Bu durumu anlatsan daha erken alma şansları olmaz mı acaba? Böyle bir rica ortamı yoksa bile canını sıkma şimdiden, aynı gün daha erken saatlerde doğum yapanlar da oldu sonuçta. Sen neden olmayasın?gidiyor 8-5 arasi kres saatleri aslinda ama soyle gecen sefer beni erkenden sezaryane cagirmalarina ragmen gec aldilar ameliyathaneye oglum aksama dogru 4te dogdu. yine oyle birsey olursa esim donup krese yetisemez cok zor evimle kres ayni kasabada, hastane Dublinde sehirde, kasabaya mesafe trafikte 1 saat. bakalim simdiden olumsuz dusunmeyecegim. zTen daha once yasadim basima gelecekleri az cok tahmin ediyorum ameliyathanede.
Hamileliğimin başında doğumdan dönünce evde sarma olsun diyordum. Nereden nereyeekmek arasi patso alirsin tam karbonhidrat bombasi :) bol mayonez ve ketcap
suşi iyi de, şaraba daha 1 yılımız var nereden baksan canımve tum istedigim bu hamilelik sonrasi
Şükür bi sıkıntı çıkmadıÇok çok geçmiş olsun kuzum inşallah kendi Doktor'un güzel birşeyler söyler
Oh oh buna şükürinşallah çıkarmadan yiyebilirsin ❤
Ay çok güzeller sağlıkla gelsin bebişin
Ben de kulak sızısı ile uyandım bu gece. Dönemiyoruz gülüm belli ki. Bi de tuhaf tuhaf rüyalar görüp ağlıyorum uykumda. Kaan kocatepe hocamız da tam bu haftalarda rüya görülür demişti.
Hey maşallah. Kasım anneleri doğuruyor ❤ Sıra da bize geliyorsağlıkla vaktinde gelsinler inşallah amin.
evet evet tabi emzirirken icmem ben zTen aman aman da duskun degilim ama yasak olunca cazip geliyor :)suşi iyi de, şaraba daha 1 yılımız var nereden baksan canımben de acayip özledim
(sütüm gelirse tabii)
ben biraz eşimle romantik yemek konsepti içinde özledim sanırımevet evet tabi emzirirken icmem ben zTen aman aman da duskun degilim ama yasak olunca cazip geliyor :)
Oh şükür o kadar olsun. O doktor biraz korkunçlu konuşmuştu ama çok şükür, buna şükürŞükür bi sıkıntı çıkmadıenfeksiyon varmış yine
yaa evet iste ben de tam olarak oyle. yemege cikmayi ozledim ya da aksam sohbet ederken biraz rahatlamayi ozledim sanirim. simdi popomun ustune bile oturamiyorum yatar vaziyetteyim o zamanda donup duruyorum koltukta karnim agir geliyor birlikte bi film bitiremiyoruz bile aksamlari. ben yarim saat donup durduktan sonra yatmaya geciyorum genelde erkendenben biraz eşimle romantik yemek konsepti içinde özledim sanırım
Benim değerler normalken doktorun en son verdiği 80 mg canım multide de 14 mg var bence çok değil belki yeterli bile gelmeyebilir yinede takip etmek lazımbu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
Benim de tam 10.8. en son kan ilacını içmedim diye doktor damardan kan vermekle tehdit etti bir ton kızdı neye uğradığımı şaşırdım. Bana verdiği ilaçta 17mg multivitaminde de 17mg. Çok değil gibi geldi bana.bu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
Ya teşekkür ederim söylemen,düşünmen bile yeterBende fazla var yollayayim sanahepsini bile yollarim istersen
Benim de fakir ruhum sade fiyonk makarna üstüne sarımsaklı yoğurt istiyo herkese söyledim dogurdugum gün bunu yemek istiyorum tabak tabakCan çekilen şeylerden konuşulmuş, biliyosunuz ki hastaneye fırın ekmeği arasına aç bitir salamı koyup gidicem ben. Kaliteli salam değil bakın aç bitir olcak dnjff
D derya32 demir preparatları farklı demişti, yani bendeki 14 mg ama haplara göre farklı bi formdaymış o yüzden mg olarak hesaplamak doğru olmayabilir dedi yanlış anlamadıysambu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
Ben sabah patso yedim Allah affetsin canım çekti, yoksa senin yerine yerdim güzel kız kendimi feda edip sngngkBenim de fakir ruhum sade fiyonk makarna üstüne sarımsaklı yoğurt istiyo herkese söyledim dogurdugum gün bunu yemek istiyorum tabak tabak
Kız dün bi tane muz yedim şekerim 170 e fırladı makarnada düşünemiyorumBen sabah patso yedim Allah affetsin canım çekti, yoksa senin yerine yerdim güzel kız kendimi feda edip sngngk
Muz hiç masum bişi değil bence. Dün kahvaltı yerine süt muz yulaf yaptım benimde şeker 170 lere uçtu . Süt olmadan kaça çıkardı Allah bilir. Onu çıkardım hayatımdan doğuma kadarKız dün bi tane muz yedim şekerim 170 e fırladı makarnada düşünemiyorum
Ölçümlerin nasıl geliyordu acaba, günde kaç kere yüksek çıkıyordu ve kaçın üstündeBENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABA