Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Enfeksiyon dedikleri idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorlar canım?

Ben bitirmedim ama şu şekilde yaptım. Zıbınlar, ağız mendilleri, çorap eldiven vs organizerlerin içinde.
Kalanı büyük oranda askı yaptım, yapacağım. Askı yetmedi yeni gelmesini bekliyorum. Koyu renk kıyafetleri yıkadım onları da ütüleyip asınca bitecek. Şimdilik böyle.

Eklentiler

• IMG_4487.jpeg
    110,2 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_4488.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_4489.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 143
Her şeyin ortası ideal bence. Ben anlamadım şuan mesela, yarın kendi doktoruma soracağım
Bence ölçüm hatası var. Sunum bile taradım kimse böyle bir şeyden bahsetmiyor. 30’dan uzun olması erken doğum riski olmadığı anlamına gelir diyor sadece. Bakalım doktorun ne diyecek kaç ölçecek?

E 2 saat içinde mi oldu bu fıtık ki anlamsız geldi bana ya

ben normalde rezaletim hayır deme konusunda ama bu konuda hiç tereddüt etmeyeceğim bile

ben de doktorumun kliniğinde sormuştum, 1 aydan önce asla önerilmez demişti. kadın doğum kliniği tabii ama görüşlerini önemsiyorum

en kötü ihtimali söylüyordur belki. hâlâ hastanede misin? nasıl netleşecek fıtık mı değil mi
Enfeksiyon değilse fıtık olabilir dedi
Enfeksiyon dedikleri idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorlar canım?
Evet evet idrar yolu
E 2 saat içinde mi oldu bu fıtık ki anlamsız geldi bana ya
Zaten var olup da hamilelikten dolayı ağrı yapıyor olabilirmiş

Ben 29 hafta da vuruldum. Şuan 31 haftadayım bence 33 de de vuracak bir ay gidiyor heralde yarın muayene günüm sorucam bu konuyu

Ben 29 hafta da vuruldum. Şuan 31 haftadayım bence 33 de de vuracak bir ay gidiyor heralde yarın muayene günüm sorucam bu konuyu
Anladim kuzum sen erken vuruldun icin ozmn oyle soylemisdir tm bende hani 33 de vuran biri neden tekrar vurulsun mantina gittimsenin erken vuruldunu bilmeden tskr sagsaglim kucana alirsin inslh bebisi vakti saatinde hepimiz saglikla kavusalim

Benim arkadasim amerikadan almisti gelmisti o memnundu hatta bana istersen satayim sana dedi tekrar amerikaya tasiniyordu yok dedim ben doger turlu istiyorum . Ama bence cok istiyorsan al kiz icinde kalacagina

Kizimin mumlari hazirmis , gozyasim pit gerci bitmedi henuz . ama keske ismi de istedigim gibi ortalasaymis Neyse o da nazarlik olsun .
Ayy çok tatlı olmuş bizim henüz ısım de belli degıl en gerıden ben geliyorum
Sağlıkla gelsın mınnosyeleklerı nerede yaptırdın benimkının hıc yelegı yok annemde ormeyı bulmuyorbirkactane lazım yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…