Anne olunca insan çok pimpirikli oluyor sanırım. Ben daha çatı ağrısı yaşamadım doğuramam mı acaba normalKızlar sabah gittim kendi doktoruma ve evet servikal uzunluk 55 mm miş, acil yanılmamış yani. Olabilir kısar uzalır çok önemli değil dedi. Yüksek enfeksiyon varmış idrarda yine, şaşırmadımçatı ağrısını sordum gerçekten de normal doğum için iyi bir şeymiş, vücudun kendini hazırlamaya başladığını söyledi. Şuanlık bebiş makat gelişmiş ama döner daha zaman var dedi.
Benim ki en son 12 Eylül de vermişim tahlil 117 çıkmış demir. Buda 11,7 demek herhalde yada hemoglobin (hgb) galiba gerçek kan değerini gösteren o 13.4 çıkmışbu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
çünkü büyüyorlar 1 hafta vurduğumuz öteki hafta az geliyor. bana ilk 1le başladılar 1 ayda öğlen 5e çıktı haftaya sabah da çıkar.BENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABA
ben de bira ve rakıyı özledim ne yalan söyleyeyim ama inşallah daha da 1.5 sene içemem emer desuşi iyi de, şaraba daha 1 yılımız var nereden baksan canımben de acayip özledim
(sütüm gelirse tabii)
Gebelikte zararlı mı ben baya tükettim çünküBenim de fakir ruhum sade fiyonk makarna üstüne sarımsaklı yoğurt istiyo herkese söyledim dogurdugum gün bunu yemek istiyorum tabak tabak
ayyyve tum istedigim bu hamilelik sonrasi
tam benim de aynı yer canım, çatı ağrısı diye tahmin ediyorum ben de.Bende çok uzun zamandır yaklaşık 2 aydır yaşadığım bi ağrı var acaba sizin bahsettiğiniz çatı ağrısı o mu? Sadece lavaboya giderken ağrıyı hissediyorum nadir normal yaşamda hissediyorum. Ağrı vajina girişinde o iki dudak kısımları ama ağrıyan etim değil orda ki kemik o kısımlar ağrıyor sanki ilişkiye girilmiş zorlanmış gibi düşünün ama çoooook uzun zamandır ilişkide olmuyoryani sizce çatı ağrısı mı yoksa başka bi ağrı mı. İnternetten görsellere baktım pek çatı gibi durmuyor ama
aynen de o çatı ağrısı azcık da yürürken bacağına vuruyor işteBende çok uzun zamandır yaklaşık 2 aydır yaşadığım bi ağrı var acaba sizin bahsettiğiniz çatı ağrısı o mu? Sadece lavaboya giderken ağrıyı hissediyorum nadir normal yaşamda hissediyorum. Ağrı vajina girişinde o iki dudak kısımları ama ağrıyan etim değil orda ki kemik o kısımlar ağrıyor sanki ilişkiye girilmiş zorlanmış gibi düşünün ama çoooook uzun zamandır ilişkide olmuyoryani sizce çatı ağrısı mı yoksa başka bi ağrı mı. İnternetten görsellere baktım pek çatı gibi durmuyor ama
tam benim de aynı yer canım, çatı ağrısı diye tahmin ediyorum ben de.
Ben hiç çatı ağrısı olarak düşünmedim öyleyse bende çok uzun zamandır var gurubu takip ediyorum en erken bende başladı demek ama gün içinde fazla hissettirmiyor neyse ki. Yeni yeni daha bazen gün içinde bazen uyurken. Beni daha çok kasık yumurtalık tarafı zorluyor.aynen de o çatı ağrısı azcık da yürürken bacağına vuruyor işte
Şekeri var kızçemizin, yükseltiyor ya ondanGebelikte zararlı mı ben baya tükettim çünkü
Bende de daha çok oturduktan ya da uyku arası kalkarken, hareketsizlik sonrası oluyor.Ben hiç çatı ağrısı olarak düşünmedim öyleyse bende çok uzun zamandır var gurubu takip ediyorum en erken bende başladı demek ama gün içinde fazla hissettirmiyor neyse ki. Yeni yeni daha bazen gün içinde bazen uyurken. Beni daha çok kasık yumurtalık tarafı zorluyor.
Geçen meyhaneye gittik, bardak koklayıp durdum ben de fkgngben de bira ve rakıyı özledim ne yalan söyleyeyim ama inşallah daha da 1.5 sene içemem emer de
Evet bende muz yemiyorum artık çokta önemli değil olmasa da olurMuz hiç masum bişi değil bence. Dün kahvaltı yerine süt muz yulaf yaptım benimde şeker 170 lere uçtu . Süt olmadan kaça çıkardı Allah bilir. Onu çıkardım hayatımdan doğuma kadar
Olsun malt içeceği içersinben de bira ve rakıyı özledim ne yalan söyleyeyim ama inşallah daha da 1.5 sene içemem emer de
Yok benim şekerim var ondan dolayı yiyemiyorum yoksa çok faydalıdır sarımsak falan ama makarnadan dolayı yiyemiyorumGebelikte zararlı mı ben baya tükettim çünkü
yaaaaBizde ilk çocuğumuzdan kalma var. Biz de hep kendimizi çocuk büyüyünce de oturur diye gazlayarak almıştıkBebekken değil de 2 yaş civarı birkaç ay kullandık galiba. İkinci sever de kullanırız diye ümit ediyoruz
ay onu içicem zaten süt yapıyormuşOlsun malt içeceği içersin
ben de yapıyorum eşim bazen balığın yanında 1 kadeh içiyor ver bi fırt koklayayım diyorum ldkjfldjGeçen meyhaneye gittik, bardak koklayıp durdum ben de fkgng
Ben oturursam direkt kuyruk sokumu bel kalça boydan boya bacağım sancı yapar ve tutulurum hareket edememBende de daha çok oturduktan ya da uyku arası kalkarken, hareketsizlik sonrası oluyor.