Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
İştahım açıldı ya, inanamıyorum. Devamlı açım zor tutuyorum kendimi 😒
ya ne güzel işte, tadını çıkarım bebişle🧿
ben normalde çok iştahlı biriydim. son 1 haftadır yememek için değil, ona mecburum, biliyorum da, geciktirmek için her şeyi yapıyorum

şekerim çıkmasın diye çok abarttım yeme düzeni işini sanırım, iştahım kesildi. bi de hafif bi mide yanması bile iştah kapatıyor galiba

bu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba

gidiyor 8-5 arasi kres saatleri aslinda ama soyle gecen sefer beni erkenden sezaryane cagirmalarina ragmen gec aldilar ameliyathaneye oglum aksama dogru 4te dogdu. yine oyle birsey olursa esim donup krese yetisemez cok zor evimle kres ayni kasabada, hastane Dublinde sehirde, kasabaya mesafe trafikte 1 saat. bakalim simdiden olumsuz dusunmeyecegim. zTen daha once yasadim basima gelecekleri az cok tahmin ediyorum ameliyathanede.
Bu durumu anlatsan daha erken alma şansları olmaz mı acaba? Böyle bir rica ortamı yoksa bile canını sıkma şimdiden, aynı gün daha erken saatlerde doğum yapanlar da oldu sonuçta. Sen neden olmayasın?
ekmek arasi patso alirsin tam karbonhidrat bombasi :) bol mayonez ve ketcap
Hamileliğimin başında doğumdan dönünce evde sarma olsun diyordum. Nereden nereye 😂

Bazen böyle ufak tefek konulara düşüyorum diye canım da sıkılıyor. Evladınla sağ salim eve gelmekten büyük güzellik yok nihayetinde ama yine de aklıma düşüyorlar işte 😀

Kızlar sabah gittim kendi doktoruma ve evet servikal uzunluk 55 mm miş, acil yanılmamış yani. Olabilir kısar uzalır çok önemli değil dedi. Yüksek enfeksiyon varmış idrarda yine, şaşırmadım😅 çatı ağrısını sordum gerçekten de normal doğum için iyi bir şeymiş, vücudun kendini hazırlamaya başladığını söyledi. Şuanlık bebiş makat gelişmiş ama döner daha zaman var dedi.

Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah kendi Doktor'un güzel birşeyler söyler 🙏🏼

Oh oh buna şükür 🙏🏼 inşallah çıkarmadan yiyebilirsin ❤

Ay çok güzeller sağlıkla gelsin bebişin 😍

Ben de kulak sızısı ile uyandım bu gece. Dönemiyoruz gülüm belli ki. Bi de tuhaf tuhaf rüyalar görüp ağlıyorum uykumda. Kaan kocatepe hocamız da tam bu haftalarda rüya görülür demişti.

Hey maşallah. Kasım anneleri doğuruyor ❤ Sıra da bize geliyor 🌈😅 sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah amin.
Şükür bi sıkıntı çıkmadı🥲 enfeksiyon varmış yine

ben biraz eşimle romantik yemek konsepti içinde özledim sanırım🫣
yaa evet iste ben de tam olarak oyle. yemege cikmayi ozledim ya da aksam sohbet ederken biraz rahatlamayi ozledim sanirim. simdi popomun ustune bile oturamiyorum yatar vaziyetteyim o zamanda donup duruyorum koltukta karnim agir geliyor birlikte bi film bitiremiyoruz bile aksamlari. ben yarim saat donup durduktan sonra yatmaya geciyorum genelde erkenden

bu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
Benim değerler normalken doktorun en son verdiği 80 mg canım multide de 14 mg var bence çok değil belki yeterli bile gelmeyebilir yinede takip etmek lazım

Benim de tam 10.8. en son kan ilacını içmedim diye doktor damardan kan vermekle tehdit etti bir ton kızdı neye uğradığımı şaşırdım. Bana verdiği ilaçta 17mg multivitaminde de 17mg. Çok değil gibi geldi bana.

Can çekilen şeylerden konuşulmuş, biliyosunuz ki hastaneye fırın ekmeği arasına aç bitir salamı koyup gidicem ben. Kaliteli salam değil bakın aç bitir olcak dnjff
Benim de fakir ruhum sade fiyonk makarna üstüne sarımsaklı yoğurt istiyo herkese söyledim dogurdugum gün bunu yemek istiyorum tabak tabak 🤣🤣🤣

D derya32 demir preparatları farklı demişti, yani bendeki 14 mg ama haplara göre farklı bi formdaymış o yüzden mg olarak hesaplamak doğru olmayabilir dedi yanlış anlamadıysam

BENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABA
Ölçümlerin nasıl geliyordu acaba, günde kaç kere yüksek çıkıyordu ve kaçın üstünde

X