bebeğimiz için her şey değer be paran varsa hiç durma bir daha mı gelecek dünyaya en iyisi olsun en güzeli onun için olsun hem mantık açısındanda ideal gibi al gitsinver gazı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimiz için her şey değer be paran varsa hiç durma bir daha mı gelecek dünyaya en iyisi olsun en güzeli onun için olsun hem mantık açısındanda ideal gibi al gitsinver gazı
Kızlar merhaba gebe okuluna gidiyorum ben çocuk cerrahi uzmanıda bilgilendirdi bu konuda max 2 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ilk aylarda önerniyorum dedi 3-4 aylıktan itibaren yaptırabilirsiniz dedi bende size böyle bi bilgi vereyim blockedben de doktorumun kliniğinde sormuştum, 1 aydan önce asla önerilmez demişti. kadın doğum kliniği tabii ama görüşlerini önemsiyorum
ben ikna oldum beklediğim mesaj buymuşbebeğimiz için her şey değer be paran varsa hiç durma bir daha mı gelecek dünyaya en iyisi olsun en güzeli onun için olsun hem mantık açısındanda ideal gibi al gitsin
O zaman dönmeye başlamadan yaptırmak lazım 40 günlük kısmını kesin eliyoruz o zaman teşekkürlerKızlar merhaba gebe okuluna gidiyorum ben çocuk cerrahi uzmanıda bilgilendirdi bu konuda max 2 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ilk aylarda önerniyorum dedi 3-4 aylıktan itibaren yaptırabilirsiniz dedi bende size böyle bi bilgi vereyim blocked
Bulantı buna nasıl tepki veriyor peki? Bulantı yok ve yiyorsan, o kadar cefadan sonra yarasınİştahım açıldı ya, inanamıyorum. Devamlı açım zor tutuyorum kendimi
Bizde ilk çocuğumuzdan kalma var. Biz de hep kendimizi çocuk büyüyünce de oturur diye gazlayarak almıştık Bebekken değil de 2 yaş civarı birkaç ay kullandık galiba. İkinci sever de kullanırız diye ümit ediyoruzNuna Leaf Curv Ev Tipi Ana Kucağı - ebebek
kızlar ben buna taktım kafayı ya. bunu almam lazım bizim arkadaş kullanıyor hala çocuğu 3 yaşında. benim ki sevmezse ben otururum artık 60 kg a kadar taşıyormuş :)))
Rica ederim kuzum bir durum olmadıkça yapmadıklarını söyledi benim arkadaşlarda 3 aylıkken falan yaptırdı hep yinede bi sorarsın olmadıO zaman dönmeye başlamadan yaptırmak lazım 40 günlük kısmını kesin eliyoruz o zaman teşekkürler
Şöyle oldu, ben normalde öğlen saatlerinde kahvaltı ediyordum sonra demir ilacı, omega 3 ve mulvitamin alıyordum. Dedim ki acaba bu demir ilacı midemi bulandırıyor olabilir mi gece içeyim, hakikaten gece midem bulandı sadece anlamadım yani. Cumartesiden beri kusmuyorum ama midem devamlı nahoş, yanma çok fazla iki tablet Prilam’a da devam ediyorum.Bulantı buna nasıl tepki veriyor peki? Bulantı yok ve yiyorsan, o kadar cefadan sonra yarasın
Bende fazla var yollayayim sana hepsini bile yollarim istersenAyy çok tatlı olmuş bizim henüz ısım de belli degıl en gerıden ben geliyorum
Sağlıkla gelsın mınnosyeleklerı nerede yaptırdın benimkının hıc yelegı yok annemde ormeyı bulmuyorbirkactane lazım yaptırırım
Demir ilacını ben gece tuvalete kalkınca içiyorum ama sonrasında hemen uyuyamazsam bile bir bulantı oluyor, haklısın. Kusmaman yine de çok güzel haber değil miiiiŞöyle oldu, ben normalde öğlen saatlerinde kahvaltı ediyordum sonra demir ilacı, omega 3 ve mulvitamin alıyordum. Dedim ki acaba bu demir ilacı midemi bulandırıyor olabilir mi gece içeyim, hakikaten gece midem bulandı sadece anlamadım yani. Cumartesiden beri kusmuyorum ama midem devamlı nahoş, yanma çok fazla iki tablet Prilam’a da devam ediyorum.
Amaaaaan yok hiçbir yer sismiyor, bunu aylardır iyice tecrübe ettim Tostta çifte ekmek var diye hiç yememeye çalışıyorum ama doğum sonrası tost yemenin hayalini kuruyorum. Ve düşünsene ne kadar kolay bir yemek Bugün de tosta yükseldikSabah haftanede kan verdim. Tost kokusundan bi yerlerim şişmesin diye ofise gelir gelmez ekşi mayalı kepekli ekmeğe tost yapıp yedim. 1 tane de yumurta yanında sonuç 175 sıfır tolerans yaa
Ben de gece içeceğim bundan sonra bakalım nasıl olacak böyle.Demir ilacını ben gece tuvalete kalkınca içiyorum ama sonrasında hemen uyuyamazsam bile bir bulantı oluyor, haklısın. Kusmaman yine de çok güzel haber değil miiii
Umarım bundan sonra mide bulantın da geçer ve son düzlükte istediğin gibi yiyip içersin
benim de bazi yeme planlarim var hamilelikten sonra normalde pek sevmem ama susi canim cok cekiyor cig balik diye yiyemedim esim bir kac kez yerken aklim kaldi hamilelik bitsin direk ona atlicamAmaaaaan yok hiçbir yer sismiyor, bunu aylardır iyice tecrübe ettim Tostta çifte ekmek var diye hiç yememeye çalışıyorum ama doğum sonrası tost yemenin hayalini kuruyorum. Ve düşünsene ne kadar kolay bir yemek Bugün de tosta yükseldik
bana da erken dogurcakmisim gibi geliyor bazen sanki tum agirlik kasiklarimin orda karnin inmis diyor herkesAy kasim anneleri pata kute doguruyor son duzlukler bunlar.
Yok yok iyi dusun iyi olsun gununde gelsin bebisin insallah. Normalde kaci gorunuyor dogum?bana da erken dogurcakmisim gibi geliyor bazen sanki tum agirlik kasiklarimin orda karnin inmis diyor herkes
cantami bile hazirliyorum artik.annem 1 aralikta geliyor ondan once gelmese bebis
Benim canım artık bisküvi pastasına kadar düştübenim de bazi yeme planlarim var hamilelikten sonra normalde pek sevmem ama susi canim cok cekiyor cig balik diye yiyemedim esim bir kac kez yerken aklim kaldi hamilelik bitsin direk ona atlicam