Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 67 41,4%
  • erkek

    OY: 86 53,1%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,2%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,2%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,2%

  • Ankete Katılan
    162
benim de çatı ağrım fena ama hareketsiz olunca daha da kötü oluyor. sekerek de olsa ben süpürge vileda yapıyorum. eşim süpürüyor ben genel toz ve vileda ama büyük temizlik için annem gelecek en kötü bi tane de kadın alırım hallederler. iş çok da zaman da var yavrum panikleme.
 
Benim bebonun göbeği ve kafası önden gidiyormuş biraz. Sorun olduğu anlamına gelmez genetik olabilir dedi siz kaç kilo doğmuşsunuz dedi, eşim 4.5 doğmuş. Onla alakalı olabilir o zaman dedi, bacak boyu falan normalmiş. Ben 29+0'ım bebek genel olarak 30+0dı galiba göbek 30+3 baş 30+1 gibi bi şey
 
2 hafta önde/geride anlamlı değil diyolla
 
ay evet hareketsiz olunca daha beter ağrıyor ama çok hareket edersende çoook ağrıyor . tam arasını bulmak gerekiyor. cumartesi çok yürüdüm ancak bugün ağrılarım normal seviyeye indi. gece savaş veriyorum yatakta dönerken . dün araştırdım doğumdan bi süre sonra ancak geçiyormuş. çevremde de böyle bir şey yaşayan hiç yok . şaşırıyorlar :)


valla eşim rahatlığa alıştı annem geldiğinden beri . eğer o yoksa ancak o zaman yardım ediyor. annemin olması işimize geldi ikimizinde
 
Ben de haftasonu sabah hastaneye giderken merdivenleri eşime tutunarak indim çatı ağrısından. o kadar yürüdüm ki o gün akşama doğru ağrı mağrı kalmadı. Benim çevremde de pek çatı ağrısı çeken yok yaa herkeste olmuyor herhalde ama inşallah açılıyordur da ondan böyledir.
 
ben böyle ileri gerileri pek takmıyorum çok alenen bir hafta değilse tabii. bu ölçümler aşırı milimetrik yüzde yüz doğru ölçülebileceğini düşünmüyorum . ilk doktorumda aynı şeyi söylemişti. rahim kapalı bir kutu ne kadar bakarlarsa baksınlar yüzde yüz olmuyor.
 
ondandır ya . demekki çok dar bizim çatımız açıla açıla bir hal oldu . kırılacak diye korkuyorum valla çatır çutur ses geliyor arada
 
Benimde hep öyle kilosu falan da önde ondan da şekerden şüphelenildi. Ama kendi doktorumda genetik dedi ikinizde uzun boylusunuz vs dedi
 
Kuzum bende de aynı korku var. Daha çocuğun odası bile gelmedi. Halbuki Temmuz'da aldık. Ama işte tadilat madilat daha evime geçemedim. Bende de aynı yetiştirememe kaygısı var. Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz. Ben 29. Haftadayım. Ekim ayında dolap ve giysilerin etiketini sökme, yıkama, ütüleme işini çözmek istiyorum. Bence kasıma kalmamaya çalışalım. Ben de çalışıyorum. 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorum. Gel haftasonları yavaş yavaş başlayalım. Benim bu hafta sonu yatak gelecek, haftaya da karyola ve dolabı getirteceğim. Yıllık iznin var mı? Ben ekimin son haftası yıllık izin almayı planlıyırun canım. Şimdi raporluyum ama hasta olduğumdan hiçbir iş yapamıyorum. Ekim bitmeden bence kolaylaştıralım işlerimizi. Kasım sonu bile doğum olabilir gibi geliyor bana.
 
kizlar amazon indirimi var burda, orda da vardir muhtemelen. ben bu sefer Weledanin meme ucu balmini alagim. Lansinoh kullandim bir oncekinde ama pek bir ise yaramamisti birbirine benzerdir sanirim.
 

Eklentiler

  • IMG_3383.png
    175,6 KB · Görüntüleme: 12
ben hiç yatamadım hamile yastığında yaa patronun karısı geçen yıl doğurdu yastığını bana verdi. hiç uyuyamadım alışamadım geri verdim. kırlentle yatıyorum.
Ya benim belim yatarken boşta kalıyordu . Bi de sağa sola yatarken karnım yana yatıyor toplanıyor canım acıyodu bana iyi geldi . Belki markasındandır ya da elyafındandır . Aslında ben burda da okudum memnun kalmayan çoktu dedim deneyecem Ben de yataşınkini aldım benle beraber nereye gidersem peşime taşıyorum
 
kizlar amazon indirimi var burda, orda da vardir muhtemelen. ben bu sefer Weledanin meme ucu balmini alagim. Lansinoh kullandim bir oncekinde ama pek bir ise yaramamisti birbirine benzerdir sanirim.
Ben de biberonlarını emzikleri göğüs pedi krem falan aldım . HB ye Trendyola oranla hepsinde ayrı ayrı 100 150 lira oynadı .
 
Yani doktor da korkutmadı evet sorun değil dedi

Ben 3-4 kere kullandım gebelik başından beri antibiyotik
Allahım ya kurtulamıyoruz şu şeylerden biri bitse biri başlıyor hep kafaya takılacak bi şeyler çıkıyor. Rahim ağzında kısalık olduğu için enfeksiyon önlemesi için azıtro verdi. Suyum fazla ve kasılmam var endol içiyorum şimdi. Birde nidicart. Hamilelik döneminde daha çok ilaç kullandım şaka gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…