Eveeet bugün de kendi anneme sitemle buradayım
Bugün ebebekten bebişin son eksiklerini aldım ve almam gereken her şey tamamlandı çok şükür. Beşik, gardrop ve eczane ürünleri dışında onları da izinden sonra demiştik zaten. Neyse annemle konuşurken ebebeğe gittim dedim ne aldın falan dedi. Alt açma örtüsü dedim, o yok muydu dedi. Yoktu almamıştım dedim. Neden gerekiyor ki dedi. Altını değiştirirken sağ sol batmasın diye işte anne dedim. Biz bir bez, örtü falan serip yerde değiştirirdik dedi. Neyse sonra işte saydım saydım bir şeyler tırnak makası dedim. Aman yavrum ne fark eder sizin makas aynı işi görmüyor mu dedi
Törpü almıştın hani elektrikli dedi. Ama sadece o değil ikisini beraber kullanıcsm dedim . Tırnak makası ayrıca makas gibi olanından da var dedim. Ha illa onunla mı kesmek gerekiyormuş dedi ama böyle hafiften de alaycı bir üslupla. Yani bilmiyorum herkes bunun daha kolay olduğunu düşünüyor anne dedim. İyi hadi bakalım falan yaptı, yaptı da yani benim de heves kırıldı. Kıyafet türü şeylerden çok hoşlanıyor ama iş bu eşya kategorisine gelince hemen hemen her şeyi gereksiz buluyor. Bir de çok para verdiğimizi düşünüyor her şeye. Mesela bebek arabasını aldığımızda da buralarda 4-5 bin lira dedi yorum olarak. Her yerde her fiyata var da annecim aynı kalitede değil ama dedim. Ne bileyim yani çok vermişsiniz gibi geldi bana falan dedi.
Bizi düşündüğünü biliyorum çok masraf yapmayın çoğunu kullanmazsınız paranız çöp olmasın demek istiyor ama ben üzülüyorum yine de o benim gibi sevinmediğinde. Kendisi de geçen gelirken iki tane nevresim seti almış. Lohusa takımıymış onlar. Doğum yapıp gelince yeni temiz nevresimler olsunmuş. Bana sorarsan da o çok anlamsız evde çarşaf mı yok nevresim mi yok ama ben demedim ki şimdilerde kimse bunları kullanmıyor
Napıcam böyle yaaa bişey desen olmuyor demesen olmuyor