Doktorlar, en azından benim gittiklerim bilindik markalar dışında hiçbir şey tavsiye etmediler. Bu da genelde mustela, bioderma vb. markalar oluyor galiba.
İlk çocuğumda kantaron yağlı pişik kremi kullandım, iva natura marka ve çok memnun kaldım. O güne kadar pek çok marka denemiştim ama sonrasında yalnızca o markayı kullandım. Aradan zaman geçti, şu anki içeriğini tam bilmiyorum ama gerekirse yine denerim diye düşünüyorum. Yine de doğrudan sürmeye çekinirim herhalde. Göğüs ucu yaraları için Ayva çekirdeği jelinden sonraki hamlem kantaron yağı olabilir ama, emzirmeden önce temizlemek gerekir elbette. Meme ucunun kuru ve havadar kalması, emzirme pozisyonu çok etkili oluyor yaralarda ama bebeğin sürekli memede kalmak istediği dönemlerde göğüsler de kuruyup dinlenecek hal kalmıyor tabii ki
Pişik için şimdi incia aldım, gerekirse bir sonrakini heaven on earth alırım herhalde, şampuanını büyük çocuğumda kullanıyorum, bebek için de aldım. Urtekram'ı da çok kaliteli buluyorum, şampuanını kullanmıştık, pişik kremini de gerekirse denerim.