- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.931
- 53
Israr edicem çünkü sürekli lavaboya git gel pskolojıkmen tükendimYani vermesi gerekiyor bence benim düşük riskim yok ama doktor ne olur ne olmaz günde bir tane fitil olarak kullan dedi her ihtimale karşı diye bence sana da verilmesi lazım yarın büyük ihtimalle verir heralde
Daha önce kaybım var kan pıhtılaşmam var bu sebepten kullanıyorumNeden ki düşük riski yüzünden mi? Benimde kanamam var ama doktor hiçbir ilaç vermedi
Anladım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınDaha önce kaybım var kan pıhtılaşmam var bu sebepten kullanıyorum
Kolda nerden yapıyorsunuzOlmaz mı her yerim mor koldan yapmaya başladım
İnşallah hepimizzAnladım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Çiğ zaten yemiyorum ya yumurtayı eşime 5 dakikada alıyorum kendim 10 dakika haşlıyorum falan. Et tavukta da ekstra pişiriyorum. Ama sıkıldım dnfnÇiğ konusunda dikkat etmek lazim ama et yumurta benim oğlumun karaciğerinde doğuştan kist var çok şükür şu anlık sıkıntılı bir durum yok ama anne karnındayken oluşmuş ben yumurtanın sarısını asla bilirmezdim eti orta pişmiş yerdim bilmiyorum ne kadar etkisi var doktora sorduğumda olabilir dedi
Bilmiyorum ben abartıyor olabilirim ama ben tüm sosları çıkardım hayatımdan :)Hanımlar mayonez konusuna nasıl bakıyorsunuz? Hazır olanlarda pastörize yumurta kullanıyorlar diye yazıyor üstünde ama bilemedim. Protein tüketemiyorum bari tavuklu makarna salatası yapayım akşam dedim de mayonezsiz de anlamsız oluyor
Ben komple hiçbir şeyi çıkarmadım ya, gerilirim iyice stres yaparım ben. Aç kaldığımda ya da istediğim şeyi yiyemediğimde falan çok streslenen ağlayan bi insanım genel olarakBilmiyorum ben abartıyor olabilirim ama ben tüm sosları çıkardım hayatımdan :)
Diğer şeyleri ben de çıkarmadım atıyorum sosis yiyosa eşim bi tane atıyorum ağzıma,salam falan da oyle. Sakatat hic yemiyorum mesela. Nescafe kola soslar yani bazı şeylerden komple vazgeçtim. Ama yeni vazgeçmedim ben ilk dusukten beri hamile gibi besleniyordum zaten alıştım buna. Aç kaldığında ağlama kısmına çok güldüm jfjfhBen komple hiçbir şeyi çıkarmadım ya, gerilirim iyice stres yaparım ben. Aç kaldığımda ya da istediğim şeyi yiyemediğimde falan çok streslenen ağlayan bi insanım genel olarakçok canım bi şey çekiyorsa eşime alıyorum o yiyor ben tırtıklıyorum, dün canım aşırı cips çekti 2 tane yedim gerisini eşime yedirdim. Toksoplazmaydı, listeriozisti o tarz bebeğe direkt zararı olan şeyler değilse kendimi mutlu edecek kadar tüketiyorum mayonezi de pastörize yumurta yazıyorsa böyle yemeklere salatalara falan katarım muhtemelen kaşık kaşık her gün yemediğimiz sürece bi şey olacağını sanmıyorum
Valla abartı değilDiğer şeyleri ben de çıkarmadım atıyorum sosis yiyosa eşim bi tane atıyorum ağzıma,salam falan da oyle. Sakatat hic yemiyorum mesela. Nescafe kola soslar yani bazı şeylerden komple vazgeçtim. Ama yeni vazgeçmedim ben ilk dusukten beri hamile gibi besleniyordum zaten alıştım buna. Aç kaldığında ağlama kısmına çok güldüm jfjfh
ya ben de tatlı görmek istemiyorum. çay kahveden tiksinçBiraz tatlı yiyorum canım çekince falan demiştim de buradaki kadınlar daha bulantın başlamadı demek ki demişti. Hiç canım tatlı istemiyor tatlının adı bile midemi bulandırıyor şu anportakal suyu çok iyi geliyor ekşi ekşi
Eşim sağlık personeli üst dış tarafa yapıyor aşı olduğumuz yereKolda nerden yapıyorsunuz
Ben çok yoruluyorum konuşurken sanki 9 aylıkmışım gibi. Geçen toplantıda bi şey anlatıyorum nefes nefese kaldımya ben de tatlı görmek istemiyorum. çay kahveden tiksinçerik yedim bi tabak hep karbonhidrat bir de. tosun gibi olucam sanırım. bulantı çok kötü gerçekten. ders anlatırken mahvoldum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın haberdar edersin güzel düşün şimdilikAnlık kararla doktora gidiyorum çünkü kanamam çoğaldı
Güzel haberler alırsın inşallahAnlık kararla doktora gidiyorum çünkü kanamam çoğaldı
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah sorun yoktur. Sizin oralardaki hastaneler de çok garip en başından beri kanaman var kimse önemsemiyor hayret bi şeyAnlık kararla doktora gidiyorum çünkü kanamam çoğaldı
Canım haber et merak ettim umarım kötü bir durum olmamıştırAnlık kararla doktora gidiyorum çünkü kanamam çoğaldı
Bizim hastanemiz acıbadem farklı hastanelerde daha uygun ya da pahalı olabilir bizimde sağlık ocağı hemsiremiz çok tatlı ve ilgili yardımcı oluyor çokBugun gidip saglik ocagiyla gorustum kayit altina aldilar cok tatli bir hemsirem var. Siz doktor istedikce bana yazin ben size hangisi bizde var soyleyeyim boylece bosuna flemezsiniz dedi Allah razi olsun dedim ama eskiden daha cok test yaparlardi . Artik vitaminlere bile bakmiyolar. Tsh ve troiid baktirdim digerleri icin ozele gidecegim. 3500 daha uygunmus. Yarin bi bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?