Bunu ben kınamda yaşadım ya. Kına istemiyordum annem çok istedi diye yaptım. Son haftalarda buldum hatta yeri, şirketi falan resmen rol yaptım kınada da acayip saçma geliyor o konseptler dansçılar bilmem ne ama annem çok mutlu oldu.
Annem değil de kv istese yapmazdım ama
Kv bohça istedi mesela ben istemiyorum dedim. Hep boşa masraf. Sürekli söyledi en son annem iyi yapalım dedi (bana sormadan bir de
) bu sefer de ama zaman az kaldı hazırlanamam dedi
Hayır yani annemler de kına istiyor o kadar durumları da yok. Kv ona gelen zarf falan bize verdi düğün parasına katmadı, masrafı siz yaptınız diye. Anneme gelenlerle falan ödedik orayı da yani. Sırf annemi kırmamak için yine yapardım açıkcası.
Ama sünnet yok ya onu daha çocuğun erkek olduğunu öğrenmeden söyledim. Sünnet düğünü yapmayacağım diye. Eşim zaten istemez, istemediğim bir şeyde de tamamen arkamda durur.
Hayır demek mutluluktur kesinlikle. Annem hayır diyemeyen bi insan evlenirken bile diyememiş. Beni de çocukken öyle büyütmeye çalıştı idare et diye ama yaşlılığında anladı yanlış yaptığını. Özellikle ben evlendikten sonra istemediğin ne varsa söyle diye kavga eder benimle, ben derim olsun idare edeyim diye