- 26 Şubat 2024
- 6.042
- 6.221
- 113
Ya bence enfeksiyon olabilir en fazla, gece devamlı çiş yaptım çünkü. Haber veririm canım baksın bi şimdi geldimHaber ver bebek bencede değildir benimde akıntım var hep acaba su mu diyorum ama doktor her kontrolde suyun normal diyor
Evet ya ben severim yumurta ama sürdürülebilir bi kahvaltı şekli değil benim için 3 ay bu şekilde yapamam yani bi çözüm bulmam lazım olmadı öyle bi şey yapcazDün gece baya bisey izledim bir doktor mercimek ekmeği yapıyor ben de şekeri yükselten şeyin ekmek olduğunu düşünüyorum ama ölsem yumurta yiyemem hele ki haşlanmış ve ekmeksiz yersem 1 hafta koku gelir burnumayulaf lapasi yaptım şimdi bide onu denicem olmazsa o mercimek ekmeğinden yapalım kahvaltılarda en azından 2 dilim yemelik hem de protein
24 olacağım yarınNe kadarliksin şu an ? Bi dönem sanırım 24 ya da 25. Haftada aynı dediğin şeyleri yaşadım çünkü
Ya ben de hepsininkini ezbere biliyorum hala hafızam felaket iyidir benim. Eşiminkinğ karıştırıyorum ama abv gideyim de ezberleyeyim sjfmsjdkdksbirde tövbe yarabbim iki gecedir eski sevgililerimi görüyorum . eşimi aldatıyorum sürekli. her gece başka biri. vicdan azabından hep rüyalarımda ağlamaktan karın ağrısıyla uyanıyorumyani ne alaka . lise 1 de ki sevgilimi görmek . birde numarasını eskiden ezbere bilirdim uzun yıllarda unutmadım şimdi hatırlamıyorum ama rüyamda numarasını ezbere söyledim dün gecede baya uzun süren ilişkimi gördüm . tövbe çeke çeke uyandım .
Evet ya ben severim yumurta ama sürdürülebilir bi kahvaltı şekli değil benim için 3 ay bu şekilde yapamam yani bi çözüm bulmam lazım olmadı öyle bi şey yapcaz
Ben 1 hafta sonra düzeleceğini düşünüyorum eşime her gün bugün kesin suyum geldi diyordum24 olacağım yarın
Bebolar sağlıkla zamanında doğmadan bize rahat yok demek kiBen 1 hafta sonra düzeleceğini düşünüyorum eşime her gün bugün kesin suyum geldi diyordumbi de o hafta nedense aşırı aşırı bi tuvalete çıktım benzer şeyler yaşamışız tabi için rahat etsin nasıl olsa randevuna geldin
Haber ver canım iyi yapmışsın umarım bir sıkıntı yokturBöbreğim yine korkunç ağrıyor. Alt karnımda da dayanılmaz sancılar. Parol aldım. Saat 16.00ya da üroloji randevusu aldım belki daha da öne çekerim
Suan yok mesela sanirim sabahlari girip bitiyor. %50 zannetmiyorumbabybjörn yine %30 indirimde babymallda. demek ki çok sık indirime giriyor beklesek %50 falan girer mi ki
Canım için rahat değilse git tabi. Ama bence birşeycik yoktur. Dediğim gibi benim de akıntım hep çok. İdrar da verdim birşey çıkmadı. 24-25. Hafta gibi çiş de çok sık gelmeye başlıyor. Ben geceleri sürekli kalkıyorum. Hatta ALEZ mi koysam altıma diye bile düşündümKızlar benim içime bi sıkıntı düştü ya, sürekli çok az su gibi akıntı geliyor allah korusun kötü düşünmüyorum ama canım sıkıldı. Çişim de geliyor devamlı yapıyorum az az. Bebek de çok hareketli, gebelikte mantar olduğunda su gibi akıntı olabiliyormuş, randevum cumaydı yarın da müsait görünüyor bir gitsem mi sizce?
Ah kuzum yaaa, geçmiş olsun. Biri bitiyor biri başlıyor. Allah kolaylık versin canım. İnşallah kolaycacık hallolacak bir şeydirBöbreğim yine korkunç ağrıyor. Alt karnımda da dayanılmaz sancılar. Parol aldım. Saat 16.00ya da üroloji randevusu aldım belki daha da öne çekerim
22:30-8:30 arası indirime girmiş sonra eski fiyata dönmüş.Suan yok mesela sanirim sabahlari girip bitiyor. %50 zannetmiyorum
Glutensiz beslendiğim dönemde yediğim en güzel lavaş bu oldu. Mercimeklileri bir türlü sindiremedim ben içime ya güzel tarif bulursan ben de isterimDün gece baya bisey izledim bir doktor mercimek ekmeği yapıyor ben de şekeri yükselten şeyin ekmek olduğunu düşünüyorum ama ölsem yumurta yiyemem hele ki haşlanmış ve ekmeksiz yersem 1 hafta koku gelir burnumayulaf lapasi yaptım şimdi bide onu denicem olmazsa o mercimek ekmeğinden yapalım kahvaltılarda en azından 2 dilim yemelik hem de protein
bende de var önceden beri ama allahtan şimdiye kadar bi sorun yaratmadı . sarı kantoron falan sürüyorlarmış. orayı yumuşak tutmak gerekiyor. yalan olmasın hindistan cevizi yağı mı ne iyi geliyormui hiçbir şey bulamazsan zeytin yağı sürüp yumuşak tutmanı öneririm . birde kabız olmamaya bakGeçmiş olsun canım umarım çıkmaz ya da çıksada yüksek çıkmasın benimde hemoroid sıkıntım çıktı ya var mı acaba bu sorunu yaşayan normalmiş uygulamada da söylüyorda sıkıntı işte
aaa olabilir mi kiii?Ben magnezyumu içince rüyalar tuhaflasmaya başladı bence vitaminlerle ilgisi var
ay bende eşiminkini ezbee bilmiyorum yazıklar olsunn püüüYa ben de hepsininkini ezbere biliyorum hala hafızam felaket iyidir benim. Eşiminkinğ karıştırıyorum ama abv gideyim de ezberleyeyim sjfmsjdkdks
Bence kesin ondan ne zaman uzun süre içmesem sonra içmeye başlasam o gece tuhaf bi rüya gördüm hepaaa olabilir mi kiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?