Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Canım nasıl oldu sonuç? Birkaç sayfa ilerledim ama bir şey yazmamışsın. Hamile miisn?

Eklemeyi unutmuşum 5+6 da kese 6+6 kalp atışını duyduk outoffit
otuzaazkala canım listede gördüm sakaryadaymışsın hangi doktora gidiyorsun ben medar aslıhan hanıma gittim
günaydınn :) ben reyhan kaplan hafızoğluna gidiyorum . serdivan avm nin karşısında kliniği var. adatıpla anlaşmalı çalışıyor. aşırı sevdim . zaten çoğu arkadaşım reyhan hanım takipliydi. hepsi çok memnundu. severek gidiyorum

Valla ya sanki ilk defa yaşıyorum doktor da bugün şakayla bu kız çünkü tecrübeyle söylüyorum dedi güldü hormonlar kızlarda,anneyi daha çok etkiliyor daha zor geçiyor dedi bakalım
Ay ben onlara inanmıyorum pek. Banada öyle dediler oğlumda ilk 4 ay resmen kramplar girdi mideme.9 ay su içrmemiştim bu biraz daha hafif belirtiler. Bakalım buna kız diyorlar belirtiler hafif olduğu için.

Kuzum benim daha önce 16 haftalık düşüğüm oldu sonra bir oğlum oldu ama bu dediklerini bana yapmadılar. Tabi ben yurtdışında yaşıyorum belki ondan. Sonraki yine düşük oldu. 2 hafta önce Türkiye deydim ordaki doktoruma göründüm sadece düşüğe karşı progestan ve aspirin verdi o kadar. Kanamam vardı geçen hafta kullandım ilaçlarımı geçti. Senin kaç haftalık kaybın vardı?

16. haftadaki dusugun sebebinini ne dedi doktor? Sagliksiz embriyomu? Bana da doktor sagliksiz embriyo erken dusukle biter doguma kadar ilerlemez demisti benim de oldu 8. haftada kalbi durmustu sebep yok saglıksızdır demıstı doktor. Sımdı bekliyorum fetal dna yapılıp sonuc cıkana kadar hayal kuramıyorum

Benimde ilk gebeliğim 14+3 kalbi durmuştu bazen vücut gebeliğin sağlıksız olduğunu anlayıp sonlandıra biliyor demişti doktorum

Benimde ilk gebeliğim 14+3 kalbi durmuştu bazen vücut gebeliğin sağlıksız olduğunu anlayıp sonlandıra biliyor demişti doktorum
evet aynen erken dusukle biter doğuma kadar ilerlemez sağlıksız gebelik demısti bana da. biz bunu duyunca genetik test yaptırdık esımde inversiyon cıkmıstı kromozomların birinde, bu sebep olabilir sağlıksız embriyoya demıstı doktor. Sonrasında sağlıklı doğumum da oldu ama yine elim kalbimde bekliyorum fetal dna testi yaptırana kadar..

Tabi insanı o ay zorlar kesin ama em azından içiniz rahatlar. Zaten bi muayene olmuş 1600 özeller kiliniklerde yarım saat bile durmuyorsunuz. Çok acıyorum aslında o paralara ama olsun sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…