- 9 Nisan 2024
- 173
- 135
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin insallah haklisin tabi. Zaten sitresli olan bi sureci maalesef bide baska durumlarla ugrasarak dahada sitrese giriyoruz. Insallah bianonce cozebilirimBenzer durumda biri olarak durumunu unutmadan önlemlerini alarak sakin kalmanı tavsiye ediyorum. Bu konuda sana iyi gelecek bir doktorla ilerlemen hayırlı olur. Bana daha bu kadar erken haftada ağır kanama gibi bir durum olmadan böyle konuşan biriyle ilerlemek istemezdim. İnşallah iyi bir doktorla karşılarsın, heyet raporu durumunu da gönlüne göre çözersin
Ben de, bütün gün saçlarım yağlı gezdim hamileliğimden beri 5 kıyafeti döndürüp giyiyorum tşk sjckdkdkdlsdkflksfsk sağol beybi bakarım ben de. artık kendimi zaten çok kadın gibi de hissetmiyorum
Teşekkürler efenimYaaa cok tatli gorunuyor tospikin
Neyse alışacak saçma sapan bütün hitap şekillerimeTospik gayet tatlı benceilginç bir kadın
Bu insanların hadsizliği asla bitmiyor yaAnnemin komşusu geldi ziyarete. Evde kediniz varmış benim tanıdığımın boğazına kedi tüyü kaçtı öldü diyor. Çocuğunuz olacak dikkat et dedi...
Oyy geriliyorum. Bi de normal doğum olur inşallah duaları ediliyor yarım saattir
Yandaki hasta da ne olacak deyip duruyor annem biliyor sezaryen olacağını. İnatla soruyorlar hala. Sezaryen olacak çünkü UÇUK VAR BENDE dedim. Aynı tuvalete gidiyoruz kendileri düşünsün şimdi mdmfBu insanların hadsizliği asla bitmiyor ya
Güle güle kullan ben bir de dagi nin tek parça hamile mayosunu aldım ama bu iki parçalı olan daha iyi oldu giyinip soyunmak açısından.Bu mayoyu T takintiliyim önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de çok memnun kaldım on numara hamile mayosu. Renkli olanın bedeni kalmadığı için siyahını almıştım aklım renklide kaldı o ayrı
Tosbikle ilk deniz fotomuz
Ay insanı sinir hastası ederler. Onlara ne ya. Ben de çok gerginim bu günlerde. İnsanlar hadsiz. Kedi konusunda ise bi kaşık suda boğmak istiyorum bu insanları. Aşısını yaptırsalarmış bize ne.Annemin komşusu geldi ziyarete. Evde kediniz varmış benim tanıdığımın boğazına kedi tüyü kaçtı öldü diyor. Çocuğunuz olacak dikkat et dedi...
Oyy geriliyorum. Bi de normal doğum olur inşallah duaları ediliyor yarım saattir
Aşılı aşısız fark etmiyomuş tüy tüymüş... Başka bi tanıdığının da tüyden ciğerleri su topluyomuş her ay hastanede o suyu boşalttırıyomuş... Ben ikna oldum kedomu atıyorum sokağa Ankara semalarında bulabilirsiniz kendisiniAy insanı sinir hastası ederler. Onlara ne ya. Ben de çok gerginim bu günlerde. İnsanlar hadsiz. Kedi konusunda ise bi kaşık suda boğmak istiyorum bu insanları. Aşısını yaptırsalarmış bize ne.
Yaa ıssırrırım onu "gel kardeşim gel bizim eve gel"Aşılı aşısız fark etmiyomuş tüy tüymüş... Başka bi tanıdığının da tüyden ciğerleri su topluyomuş her ay hastanede o suyu boşalttırıyomuş... Ben ikna oldum kedomu atıyorum sokağa Ankara semalarında bulabilirsiniz kendisini
Eki Görüntüle 3473960
Gelsek dövcek gibi emin misin mdmgkgYaa ıssırrırım onu "gel kardeşim gel bizim eve gel"Eki Görüntüle 3473966
Yerim onu sayı bende çok Bunu bildiğim iyi oldu O zaman ben de iki köpek bir kediyi hemen atayım kapı önüneAşılı aşısız fark etmiyomuş tüy tüymüş... Başka bi tanıdığının da tüyden ciğerleri su topluyomuş her ay hastanede o suyu boşalttırıyomuş... Ben ikna oldum kedomu atıyorum sokağa Ankara semalarında bulabilirsiniz kendisini
Eki Görüntüle 3473960
Tabii tabii yolla hemen şimdiden, doğumu bile beklemeYerim onu sayı bende çok Bunu bildiğim iyi oldu O zaman ben de iki köpek bir kediyi hemen atayım kapı önüne
Bunun da eller yuzdeSelaam güzel anneler 25+6 dan selaam şeker yüklemesi yaptırdım bugün çokkk şükür bir sıkıntı çıkmadı benim baldırlarımda kramplar başladı magnezyum yazdırdım o yüzden 830 gr olmuşuz üstteki fotoğrafı neresi olduğunu anlayamasamda