Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar :KK200: :KK200:

FullSizeRender.jpeg

Merhaba ilk başta pembemsi kanama yaşamıştım şuan kahverengi doktor normal dedi acaba üstüne görme denilen olay mı yaşadığım

Canım hasta mıydın sen o yüzden mi gitmiştin, ne dedi doktor ona
Evet canım fena grip oldum çok hapşırdım burnum aktı sürekli gidip hem bi kontrol ettirdim hem bulantı için ilaç yazdı doktorum grip bebeğe bişey yapmaz dedi istersen hamileler için ilaç var dedi ben istemedim ıhlamurla falan atlatmaya çalışıyorum

Reformer'a gidiyordum ilk 3 ay önerilmiyor diye bıraktım. Akşamları arada yürüyüşe çıkıyoruz ama dün hiç halim yoktu mesela çıkamadık öyle de iyice halsizleşiyor insan :KK43: düzene oturtmam lazım onu benim de
Bende çok hantallaştım reformer a öncesinde bir süre gitmiştim çok seviyordum. İlk 3 ay o da mı sıkıntıymış yaa üzdü bu

Bende çok hantallaştım reformer a öncesinde bir süre gitmiştim çok seviyordum. İlk 3 ay o da mı sıkıntıymış yaa üzdü bu
Evet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç oldu :KK70: Esneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardır

Evet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç oldu :KK70: Esneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardır
Reformer cidden çok keyifli ama ya gittiğim süreçte çok esnemiştim o esneklik aşırı tatmin ediyordu

X