Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yerleşme kanaması eski kan olarak geçiyor birinci çocukta yaşadımMerhaba ilk başta pembemsi kanama yaşamıştım şuan kahverengi doktor normal dedi acaba üstüne görme denilen olay mı yaşadığım
Ne diyelim kız gibi
Canım bu da erkek oluyo bu teoriye göre unutmayın bunları da cinsiyet belli olduğunda karşılaştıralimKızlar kesemiz 5mm den 11mm yükselmiş 4 günde hiç bir sorun yok dedi doktor kalp atışı için erken dedi haftaya Salı yine gel dedi
ayyyNe diyelim kız gibi
Peki 6 haftalarda mı yasanırCanım yerleşme kanaması eski kan olarak geçiyor birinci çocukta yaşadım
Valla pazartesi benim de 6 hafta olcak sırf keseyi görmek için erkenden gidicem ahahahaa bu teoriye göre ne çıkck merak ediyorum bende Bi oğlan var hayırlısı
Salı gel dedi canım ama büyük ihtimal cuma gibi giderim iyice belirginleşsinBir hafta mı gün verdi canım
Aynen canım bende çok korkmuştum ilk başta pembemsi sonra kahve eski kan dedilerPeki 6 haftalarda mı yasanır
Evet canım fena grip oldum çok hapşırdım burnum aktı sürekli gidip hem bi kontrol ettirdim hem bulantı için ilaç yazdı doktorum grip bebeğe bişey yapmaz dedi istersen hamileler için ilaç var dedi ben istemedim ıhlamurla falan atlatmaya çalışıyorumCanım hasta mıydın sen o yüzden mi gitmiştin, ne dedi doktor ona
Durdu mu peki böyle oluk oluk değilse zaten hiç korkmaPeki 6 haftalarda mı yasanır
Hadi bakalım benim hayalim yaşları yakın 2 erkek :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boşValla pazartesi benim de 6 hafta olcak sırf keseyi görmek için erkenden gidicem ahahahaa bu teoriye göre ne çıkck merak ediyorum bende Bi oğlan var hayırlısı
Yok genelikle sabahları oluyo akıntı gibi hafifDurdu mu peki böyle oluk oluk değilse zaten hiç korkma
O zaman sıkıntı yok zaten doktor da demiş bence düşük felan olsa ağrılı olur diye düşünüyorum Bi de kanama fazla olurYok genelikle sabahları oluyo akıntı gibi hafif
Bende çok hantallaştım reformer a öncesinde bir süre gitmiştim çok seviyordum. İlk 3 ay o da mı sıkıntıymış yaa üzdü buReformer'a gidiyordum ilk 3 ay önerilmiyor diye bıraktım. Akşamları arada yürüyüşe çıkıyoruz ama dün hiç halim yoktu mesela çıkamadık öyle de iyice halsizleşiyor insan düzene oturtmam lazım onu benim de
Evet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç oldu Esneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardırBende çok hantallaştım reformer a öncesinde bir süre gitmiştim çok seviyordum. İlk 3 ay o da mı sıkıntıymış yaa üzdü bu
Ben bugün gidip tuvalette durdum 5 dk gözümü kapattım işte. Normal dururken gözüm kapanıyor o derece uykuluydum sabahYa Bi de bu uykulu hal nedir sürekli ayyyy hamile kaldığımdan beri evi de temizleyemedim doğru düzgün şu belirtiler gitse yavaştan
Reformer cidden çok keyifli ama ya gittiğim süreçte çok esnemiştim o esneklik aşırı tatmin ediyorduEvet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç oldu Esneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardır