6 değil de 4 yaş olursa araları 37 olur senin de bence makul sfhjjgkkya ben de çok çocuk istiyordu ama bazı sıkıntılar yüzünden 6 sene ara vermiş bulunduk. üçüncüyü de ister gibiyim fekat yine 6 sene ara veresim var6 sene sonra da 39 oluyorum. senin hamilelik nasıl geçiyor. bu kadar ara vermeden yapmak mı daha mantıklı sence böylesi mi
Yakın zamanda doğum yapan arkadaşım da ilk 6 ayda 8 kilo aldı. +13 kilo ile de doğuma girdi. Herkesin çok kilo alırsın dediği aylarda almadı mesela bebek büyüdü gibi oldu sadeceevet iste ilk hamileligimde de boyleydi yapay karin takmissin gibi diyorlardi bebekte 3 kilo 300 gr dogdu simdi de ilk aylarda hizlica 8 kilo aldim birden durdu son bir aydir karbim buyuyor sadece
Olsun sen de az almışsın hem emzirince de baya veriliyor eksiye düşersinBenim başlangıç boy ve kilom
Şu anda +4.5 kilo ile ilerliyoruz. Düşük başlamak ne güzelmiş
Hadi inşallah diyelimOlsun sen de az almışsın hem emzirince de baya veriliyor eksiye düşersin
Benim de hedefim o dikkat ediyorum artık 15 kiloyu gecmiyim bari diyorumYakın zamanda doğum yapan arkadaşım da ilk 6 ayda 8 kilo aldı. +13 kilo ile de doğuma girdi. Herkesin çok kilo alırsın dediği aylarda almadı mesela bebek büyüdü gibi oldu sadece
Kişiden kişiye çok degısıyor benim komşum toplamda 5 kılo aldım kadın dişlerinden dolayı yıyemedı doğru düzgün ama bebek 3.5 kilo doğduBiz dün mü ne eltimle konuştuk, 20 kg almış ikinci hamileliğinde bebek 2.750 doğmuş. İlkinde daha az almış bebek daha kilolu doğmuş, ilkinde cidden kaynım balık, kuru yemiş falan sürekli yararlı şeyler yediriyodu direkt bebeğe gitti demek kilo, ikincisinde bi oturuşta 1 ekmek yiyodum diyo o da kendisine gelmiş
Ya seninki de mınıko cinsiyeti neydiBen ancak bu kadar 4 kilo aldim henuz .
Benim de bu göbeğe benziyor benceBuda benim bebitooom 4 kilo aldım ama yine de iyi ilerledim
Kız o da nasıl olmuş zaten amniyon sıvısı 1 kgKişiden kişiye çok degısıyor benim komşum toplamda 5 kılo aldım kadın dişlerinden dolayı yıyemedı doğru düzgün ama bebek 3.5 kilo doğdu
Senin de çok belli olmuş amaa kendin zayıf olunca demek kiBen ancak bu kadar 4 kilo aldim henuz .
Ya ben de ilkinde 13 kg aldım kızm 3 kg dogdu ikincide 10 kg aldım kızım 4 kg dogdu. Fazla yemenin faydası yok işte kilodan başka zaten de iştah varsa hamilelikte dikkat etmek ekstra zor oluyor.Biz dün mü ne eltimle konuştuk, 20 kg almış ikinci hamileliğinde bebek 2.750 doğmuş. İlkinde daha az almış bebek daha kilolu doğmuş, ilkinde cidden kaynım balık, kuru yemiş falan sürekli yararlı şeyler yediriyodu direkt bebeğe gitti demek kilo, ikincisinde bi oturuşta 1 ekmek yiyodum diyo o da kendisine gelmiş
Aslında kendi zayıflamış demek ki. 5 kilonun hepsi bebekle ilgili oluşmuş.Kız o da nasıl olmuş zaten amniyon sıvısı 1 kg
Valla benim artım şu an yaz ayında olmamız ve evin 37 derece olması. Midem almıyor yoksa boğazım hiç durmazYa ben de ilkinde 13 kg aldım kızm 3 kg dogdu ikincide 10 kg aldım kızım 4 kg dogdu. Fazla yemenin faydası yok işte kilodan başka zaten de iştah varsa hamilelikte dikkat etmek ekstra zor oluyor.
Aynen ana zayıfladı demek ki. Bazen dertleniyorum çok sağlıklı beslenmediğim için sonra diyorum ulen kimler kimler doğuruyo açta açıkta, aldığımız haplardan illaki dengeleniyordurAslında kendi zayıflamış demek ki. 5 kilonun hepsi bebekle ilgili oluşmuş.
Ayy ne bılıyım görmesem inanmazdım vallaKız o da nasıl olmuş zaten amniyon sıvısı 1 kg
Ahah dımı böyle tatlı tatlı konuşuyoruz son aylar ne konuşcaz acabaBenim de bu göbeğe benziyor benceAy çok tatlıyız bu aylarda ya en güzel zamanlar bence 6-7 ay Sonlarda el yüz ayak şişiyor yürüyüş değişiyor göbekte kararmalar kimisinde çatlaklar falan işin tadı kaçıyor
Aynen öyle ya. Yiyemediklerimizi de doğduğunda bebeğe yediririz napalım. Balıkmış avokadoymuş yoğurtmuş içim almıyor işte zorla kendimi kusturana kadar onlardan azıcık mahrum kalıversin. Ek gıdada annesi hepsini yedirecek onaAynen ana zayıfladı demek ki. Bazen dertleniyorum çok sağlıklı beslenmediğim için sonra diyorum ulen kimler kimler doğuruyo açta açıkta, aldığımız haplardan illaki dengeleniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?