Yeni dogan kıyafetleri fazla almamakta fayda var bazı seyleri sadece 15 gün giyebiliyor bebek bir anda büyüyor bir bakıyorsun tulumlar falan alttan kasmaya başlıyor cocugu.Kızlar merhaba. 23+2 den selamlarbugün tetanoz ilk doz aşısını yaptırdım. 4 hafta sonra ikinci dozu yaptırmak için gelirsin dediler. Ben tetanoz aşısını doktor yaptır dediği in yaptırdım ben internette araştırmaya okumaya hiç girmedim. ‘Acaba mı’ diye bir düşünceye maruz kalıp kötüyü çekmek istemedim. Detaylı ultrasonumuda gecen hafta yaptırdım. Alışveriş yapmayada başladım. Tek sorun kış bebeklerıne ne alınır, ne kadar alınır bilememek
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahYa nasip olursa bu doğduğunda 31 olucam diğeri de 34te falan olsa iki tane bize yeter, Allah olmayana versin deriz herhaldeEşime kalsa 3ü de zorlarız diyor da bende o yürek kalır mı bilmiyorum, eğer bu ikinci olsaydı olabilirdi
Ahahahhaha yapana helal olsun derimYeni dogan kıyafetleri fazla almamakta fayda var bazı seyleri sadece 15 gün giyebiliyor bebek bir anda büyüyor bir bakıyorsun tulumlar falan alttan kasmaya başlıyor cocugu.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallaheşime kalsa da 4ü de yapacakmışız doguran o diil ya
Ya ben biraz rahatıma düşkün biriyim ondan bana ara vermek daha iyi geldi. İlk cocugum inanılmaz uyumlu bir cocuktu yani onu sırtına bağla dünyayı gez gıkı cıkmazdı. Onun gibi 4 tane yapılabilirdi ona ragmen biraz gezelim rahat edelim istedim tek cocukla iyi ki de oyle yapmışım 2. Si nerdeyse 5 yasında hala zor bir cocuk ve hala daha yapışık geziyoruz. Aile dinamiklerine ve senin karakterine göre cok degişiyor. Kimisi de arka arkaya dogurayım 3-4 sene rahat etmeyeyim sonrası iyi olur diye hemen dogurmak istiyor ben pek oyle biri diilim sanırımya ben de çok çocuk istiyordu ama bazı sıkıntılar yüzünden 6 sene ara vermiş bulunduk. üçüncüyü de ister gibiyim fekat yine 6 sene ara veresim var6 sene sonra da 39 oluyorum. senin hamilelik nasıl geçiyor. bu kadar ara vermeden yapmak mı daha mantıklı sence böylesi mi
Yok ya sartlandırma kendini. bir agırlık tabi ki oluyor simdiki gibi olmuyor göbek büyüdükçe hareket kabiliyetin kısıtlandıkca ama son aylar da rahat gecer Allahın izniyleBende 33 yaşındayım ılk bebegım olacak suan çok rahatım ama son aylar çok zor oluyormuş öyle diyorlar
Yok anacım benimki sıvı fazlalıgı diil, iştah fazlalığıAynı durumdayız cinsiyetle alakası yok canım benimki kız. Amniyon sıvısının fazlalığından büyük olabilirmiş.
tabi canım genel enerji seviyen kesinlikle değişiyor aslında belki enerjin değil de önceliklerin isteklerin değişmiş oldugundan eski kosusturmaları kaldıramıyor insan. Ben de üniv Ankarada okudum ama yıllaaar önceMaşallah maşallahYa mesele çocuk olmasa bile ben 3-5 sene önceki enerjimi ,yaşama hevesini bulamıyorum zaten kendimde. Artık daha bi konfor arayan, biraz daha rahatına düşkün birine dönüştüm. Belki de ondan biraz fazla mızmızlanıyorumdur arada Eskiden mesela gece dışarıda olacaksam, arkadaşlarımla olsun, eğlenmek için çıkmış olalım yarın günlerden ne olduğunun önemi olmazdı. Şimdi cuma ya da cumartesi değilse yok ya hafta sonu çıkalım falan oluyoruz Üniversitedeyken kış günü etek, ince çorap mini montlar falan gezerdik Ankara'nın kış kıyametinde. Şimdi anında bir yerlerime sancılar falan giriyor
Bunu ben de isterdim ama daha ilk cocugu 40 bitince doguracagim icin yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorumya ben de çok çocuk istiyordu ama bazı sıkıntılar yüzünden 6 sene ara vermiş bulunduk. üçüncüyü de ister gibiyim fekat yine 6 sene ara veresim var6 sene sonra da 39 oluyorum. senin hamilelik nasıl geçiyor. bu kadar ara vermeden yapmak mı daha mantıklı sence böylesi mi
Olabilir valla. Eskiden eğlendiren şeyler de şu an öyle gelmiyor galiba o yüzden kendimi yorduğuma uykusuz kaldığıma değer mi falan diye de sorguluyoruz herhaldetabi canım genel enerji seviyen kesinlikle değişiyor aslında belki enerjin değil de önceliklerin isteklerin değişmiş oldugundan eski kosusturmaları kaldıramıyor insan. Ben de üniv Ankarada okudum ama yıllaaar önce
yani ben kucuk zayif biriyim tasimasi zor oluyor az kilo aldim tabi bacaklarin basenim kalinlasti ama yine de tasiyamiyorum son aylarda. simdiki halim bu ama 8 kilo almis halim buBende 33 yaşındayım ılk bebegım olacak suan çok rahatım ama son aylar çok zor oluyormuş öyle diyorlar
Sen şimdi de soğuk bir yerde yaşıyorsun gerçi ama Ankara’nın soğuğu da hafife alınacak türden değil di mitabi canım genel enerji seviyen kesinlikle değişiyor aslında belki enerjin değil de önceliklerin isteklerin değişmiş oldugundan eski kosusturmaları kaldıramıyor insan. Ben de üniv Ankarada okudum ama yıllaaar önce
Masallah karnin daha fazla kilo almissin gibi:)) zor oluyordur tasimakyani ben kucuk zayif biriyim tasimasi zor oluyor az kilo aldim tabi bacaklarin basenim kalinlasti ama yine de tasiyamiyorum son aylarda. simdiki halim bu ama 8 kilo almis halim bu
Çok tatlı ya cidden ufak tefek hamiş görüntüsüyani ben kucuk zayif biriyim tasimasi zor oluyor az kilo aldim tabi bacaklarin basenim kalinlasti ama yine de tasiyamiyorum son aylarda. simdiki halim bu ama 8 kilo almis halim bu
ay ben havasini hic sevmiyorum buranin Ankarayi de sevemedim. Meslek hayatim ve univden sonrasi Istanbulda gecti orda kendi evimiz kardesim ailemin cogu. Istanbulu cok sevdim ama Irlandaya tasinip yasadiktan sonra artik ustume geliyor Istanbulda. Havasini ozluyorum o ayri, kirli havasini degil ama bahar gunlerini denizi ve sicagiSen şimdi de soğuk bir yerde yaşıyorsun gerçi ama Ankara’nın soğuğu da hafife alınacak türden değil di miKi ben buraya çok sıcak bir memleketten gelmiştim
evet iste ilk hamileligimde de boyleydi yapay karin takmissin gibi diyorlardi bebekte 3 kilo 300 gr dogdu simdi de ilk aylarda hizlica 8 kilo aldim birden durdu son bir aydir karbim buyuyor sadeceMasallah karnin daha fazla kilo almissin gibi:)) zor oluyordur tasimak
Ayy kendi tipime cok benzettim su anki halime yani 9 kg aldım ben de. 165 63 kg yum yarısmacı arkadaşlara başarılar diliyorumyani ben kucuk zayif biriyim tasimasi zor oluyor az kilo aldim tabi bacaklarin basenim kalinlasti ama yine de tasiyamiyorum son aylarda. simdiki halim bu ama 8 kilo almis halim bu
Benim de 12. senem Ankara’da ama memleketin sıcağını gerçekten hiç özlemiyorum. Sıcak hiç sevmiyorum. Öyle ki tatile bile eylülden önce çıkmayı hiç gözüm kesmez. O yüzden Ankara bana cazip geliyor ya kuzey Avrupa da gelirdi sanırımay ben havasini hic sevmiyorum buranin Ankarayi de sevemedim. Meslek hayatim ve univden sonrasi Istanbulda gecti orda kendi evimiz kardesim ailemin cogu. Istanbulu cok sevdim ama Irlandaya tasinip yasadiktan sonra artik ustume geliyor Istanbulda. Havasini ozluyorum o ayri, kirli havasini degil ama bahar gunlerini denizi ve sicagi
Benim başlangıç boy ve kilomAyy kendi tipime cok benzettim su anki halime yani 9 kg aldım ben de. 165 63 kg yum yarısmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
evet iste ilk hamileligimde de boyleydi yapay karin takmissin gibi diyorlardi bebekte 3 kilo 300 gr dogdu simdi de ilk aylarda hizlica 8 kilo aldim birden durdu son bir aydir karnim buyuyor sadeceMasallah karnin daha fazla kilo almissin gibi:)) zor oluyordur tasimak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?