Kızlar merhaba ben iyiyim.
dün size yazdıktan 18:30dan sonra sancılarım sıklaştı. gece 01:00 ve 02:30 da 2 kere kustum 02:30 da kusarken suyumda geldi. Hastabakıcı ile asansörde kaldık diye beni bi daha odama cıkarmak istemedi ameliyathanede bıraktı. Doktorlar mı desem öğrenciler mi desem bilemiyorum cok küçüklerdi 03:00 de ameliyathanede bırakıp gittiler(uyuyorlardı). 04:00 de nişanım geldi, 04:30 da dogurdum. Geldi Doğurdum diye seslenmeme rahmen 5-10 dk sonra geldiler. Geldiklerinde ben bebeğe bakıyordum. Cünkü sonraki sürecte göstermeyip hemen alıyorlarmıs taburcu olan bi kız söylemişti. 05:00de plasentayı dogurdum. buraya kadar tüm süreçleri tek yaşadım. Sonra anestezi olmadan rahim temizleme işlemlerini yaptılar. 06:30 da odama cıkardılar. Geri kalan erite edici şeyleri hissettiklerimi yaşadıklarımı vs hic paylaşmak istemedim. Genel hatlarıyla teknik olarak böyleydi.
AdChoices
ADVERTISING
Benim dogumun rahat geçti şükür az bi ıkınma ile ıkınma gibide değildi tamamen nefes kontrolü ile geldi
Burdan bana özeldende yazan farklı farklı tavsiyelerde bulunan birçok kişi vardı. Etiketlemeyi unuttugum gözden kacırdıgım mutlaka olmustur, kusura bakmasınlar.
O ozlemem aydodo @veniveniveni @Esra songul @MavisOglumm @Hocahnm etiketlemeyi unuttuklarım tek tek herkese teşekkür ederim. nerdeyse hepsini uyguladım -Tahta tarak tavsiyesi dısında- Özellikle nefes ve egzersize mutlaka bak denildi. O kadar okumama ve gebe okulunda anlatılmasına rahmen uygulama ile pekiştirmedipim icin bilmiyor gibiydim. İyi ki öncesinde bakmısım son anlarımda onları uygulayarak rahatladım cok işime yaradı. Tavsiyelerde bulunan herkese defalarca çok teşekkür ederim hepsi işime yaradı
Burda muayane olurken 10 günden fazladır burda olup hala sancısı başlamayan bi kız vardı. Benim daha ilk günden sancım basladıgını doktor sordugunda duyunca üzüldü sonrasında muhabbet etmeye başladık. Sizin tavsiylerinizi ona da ilettim. İnş onunda işine yarar benim cok işim yaradı. Ay hepiniz iyiki varsınız. Sizlerinde dogumu su gibi geçsin canlarım
Merak ettikleriniz olursa özeldende sorabilirsiniz her daim seve seve yardımcı olmaya çalışırım