- 15 Nisan 2024
- 1.671
- 1.888
- 35
insanlar böyle şeylerde çok düşüncesiz olabiliyorlar. benim de ilk bebeğimin kalbi kendi durdu karnımda hep kendimi suçlayacak hep acaba şöyle yapsam yaşar mıydı diye soracağım bir şeyler buldum. O girdap hakkaten yutuyor insanı. Bu içindeki savaş yetmezmiş gibi insanları avutmaya, laf anlatmaya çalışmak daha can sıkıcı. O yüzden acabalarını sil dedim zaten çok iyi anlıyorum seni. 20 tane anomaliyle dünyaya gelse de yaşamayacaktı zaten ya da acılar çekecekti günlerce. insanlara bunu anlatmak çok zor.Ay inşallah canım benim O duygu o kadar farklı ki ne yaparsan yap acaban oluyor ama geriye dönüp bakmamak gerek. Pazartesi günü hastaneye geldiğimi gün burda paylasmıstım bi kadın 11.haftada tespit edilenler 27-28 gibi geçmiş ama onun agır birşeyler yoktu. Bebekte ödem vs. O gün etkilenmiştim eşime akşam demiştim. Dedim doğru mu yapıyoruz diye hic soruyor musun kendine dedim. O da dedi o kadar cok ki. Doktorlar bile böyle dedikten sonra artık bunu kapatmalıyız yoksa bizi yer kemirir bu düşünceler. Yani kimseye yasatmasın bu duyguyu bu hissi. Artık bizde o kısmı düşünmemeye calısıyoruz cunku düzelecek seyler değildi ve kac tane bulguydu en son 20 yi geçmişti her gittiğimiz doktor üzerine ekliyordu yenisini.
En acısı ne biliyor musun. Bilmeyen biri sordugunda hastanede filan, mesela pazartesi günkü kadın bana dedi ki ay özürlü diye mi aldırıyorsunuz. Bu nasıl parçalayıcı bi cümle. İşin kötüsü ona da 11.hafta birşeyler olabilir dedikleri halde bu duyguları yaşadıgı halde bu durumu anlayamayıp böylesine bir cümle kurması inanılmaz kötüydü.
Cok teşekkür ederim pero Hic yaknız bırakmadınız sürecte hep rahatlattınız beni
Ne demek çiçeğim hep yanındayız. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.