Bebek icin oldugundandir :) beeo nunkini aldim ben ama kokusu seni rahatsiz edebilir .Kızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Beyazlık bırakıyor muCaudalie kullanıyorum ben, fena değil yapısı. ince sayılır, yapış yapış değil. temiz içerikli, mineral filtreli
Al gitsin onu, yurtdışında da o fiyat.Ben de buldum mini hediye gelmis hic kullanmamislar 3500 tl den veriyormus .
Gercekten dunyanin en igrenc gunes kremi, digeri de solante pregna. Ikisi de surulmuyor, surmeyi basarirsan da vampir gibi oluyorsun, yikasan da cikmiyor falan, mineral filtreli olanlar boyle sanirim.Kızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Çeşit çeşit güneş kremi kullandım en pahalısı ve en iğrenci bu ya, anlatamam. Tüpten çıkmıyor yav bebe için tamam anladık da bebe kavrulur bunu sürene kadarBunu değil ama Bioderma'nın başka bi mineralli olanını kullanmıştım, Şirinler'e benziyodum sürünce masmavi. Çok da kötü kokuyodu :/ hepsi öyle mi
Solante de aynıymış evet, gerçekten iğrençler ya o kadar acıdım ki parama.Gercekten dunyanin en igrenc gunes kremi, digeri de solante pregna. Ikisi de surulmuyor, surmeyi basarirsan da vampir gibi oluyorsun, yikasan da cikmiyor falan, mineral filtreli olanlar boyle sanirim.
yok hayır.Beyazlık bırakıyor mu
mineralli olmayınca noluyomuş?Çeşit çeşit güneş kremi kullandım en pahalısı ve en iğrenci bu ya, anlatamam. Tüpten çıkmıyor yav bebe için tamam anladık da bebe kavrulur bunu sürene kadar
Solente pregna kullanıyorum hamileler için yalnızca. Çok memnunum solente çok güzel bir marka zaten.Kızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Beyazlık bırakıyor muBebek icin oldugundandir :) beeo nunkini aldim ben ama kokusu seni rahatsiz edebilir .
Böyle diyorlar anam, çok önemli mi acaba ya Dermoskin’i yapıştırasım var yine yoksa sjfkdkdmineralli olmayınca noluyomuş?
Artik bebekte kullaniriz o da seneye yaza bozulmazsa, gerci bunlarin omru de 6 ay miydiSolante de aynıymış evet, gerçekten iğrençler ya o kadar acıdım ki parama.
Bembeyaz yapıyor diyorlar, nasıl?Solente pregna kullanıyorum hamileler için yalnızca. Çok memnunum solente çok güzel bir marka zaten.
Emaaaaan dkfkfBöyle diyorlar anam, çok önemli mi acaba ya Dermoskin’i yapıştırasım var yine yoksa sjfkdkd
1 yıl ya, bari onlara kullanalım evet.Artik bebekte kullaniriz o da seneye yaza bozulmazsa, gerci bunlarin omru de 6 ay miydi
Valla bana da daral geldi ya sjfksjfk süt tozlu kahvem ve ülker çikolatalı gofretimle iddialı konuşmalar…Emaaaaan dkfkf
Ben de kekstra yedim Allah affetsin hiç mineral düşünecek halim yok dngmfValla bana da daral geldi ya sjfksjfk süt tozlu kahvem ve ülker çikolatalı gofretimle iddialı konuşmalar…
ay ben onu alırsam deli gibi kulağımda gezerim o yüzden almıyorum. Napalım arada bi kaç saat paniklicez herhalde. Tam 1 gün hareketsiz kalırsa o zaman korkarım bundan sonraAy kalmaz mı hem de nasıl kalıyor. İyi olsunlar dafetal doppler hakkında ne düşünüyorsunuz evde kalp atışı dinleme fikri saçma mı? Dün hareket etmeyince almak istedim bir tane hemen
bunları yoğurt ceviz muz yerken okudumBen de kekstra yedim Allah affetsin hiç mineral düşünecek halim yok dngmf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?